ATI vs Nvidia

***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
  • Lobsterman
    Miért kell 2* leírni ugyanazt egy kommentemre? Nem vagyok fogyatékos. Ha elolvastam amit írtál válaszolok :)
    3dmarkra nem tenném fel egy forintomat sem. 1 az hogy csal, nem is kicsit, 2 nem használati alkalmazás hanem hülyegyerekek szórakozása hogy tudjanak játszani "az enyém a nagyobb" játékot. Szóval lehet hogy több pontod volt 3dmarkban, de hazudik. Crysisról meg mégcsúnyább a véleményem. :)
    A 8800GTS egy jó kártya, csak nem olyan erős mint azt te gondolod. Nem tapasztalatból beszélek, nekem sosem volt, de ha minden teszt azt mondja hogy gyengébb a 8800GT-nél, akkor miért mondod azt hogy máz azért sem? Ha tuningolva van értem hogy gyorsabb egy tuningolatlan GT-nél, de az nem összehasonlítás. Azt meg nem hiszem hogy akkora golden sample lenne hogy lever mindent.

Amúgy én azt tudom mondani neked, ha már nem vagy elégedett a kártyád teljesítményével(játékokban, programokban) és van pénzed újítani, add el a régit valami baleknak és vegyél helyette újat. Ha még mindig elégedett vagy a teljesítménnyel, ne erre pazarold a pénzed inkább rúgj be belőle haverokkal :)
    Nem kell állandóan azon stresszelni hogy kihajtja e a procid, meg elég sebességnövekedés lesz e a régi kártyához képest, meg több pontot kapsz e majd a kártyával 3dmarkban mint a szomszéd kölyök. Ha kell új kártya akkor megnézed mennyi lóvét szánsz rá, és abból az árkategóriából kinézed a legjobb ár/teljesítmény arányút.