• light00
    Ez igaz, a történelem nem nagyon meghatározo, az elég mondjuk nagy vonalakban, csakhogy azért Japán alakulásával azért tisztában legyünk (Ez a sogun ezt vezette be, az meg azt törölte el - hogy azért ilyen is létezett).
    Nagyon jol leirtad, hogyan lehet jol nekiállni, én többé-kevésbé ezt követtem, amivel sokat szorakoztam, az az egy város élete volt, hogy egy-egy falu, nagyobb kikötöváros hogyan élte mindennapjait a legaljárol a tetejéig. Ez sem olyan vészesen sok, csak sok kicsi...)
    Meg leginkább a merev magatartás volt az, amin gondolkodtam, hogy hát csak egy szerepjáték, ahol nem vigyázban szeretnének lenni a játékosok, és hogy mit hogyan tudnék modositani, mert ugye akárki nem mondhatott anno bárhol bármit, és ezt mégis nagyjábol jol visszaadni. Mert ugye ha már a fegyvered felé nyultál, már fülét-farkát behuzta mindenki a régi Japánban.
    (meg ha jol emlékszem, a szamuráj mindigis a földesurának tartozott (persze kiv. a ronin)

Szoval embere válogatja ki mennyire hűvé illetve játszhatová szeretne tenni egy játékot.