[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Zozo0122 #99658 Ready Player One
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem nagyon bejött. De a legdurvább az egészben a zenék összeválogatása és vágása. Tegnap este óta felváltva hallgatom a soudtracket, ezen kívül van vagy 200 popkulturális és gamer utalás a filmben az elmúlt 40 évből. A látvány tökéletes, ezt mondani sem kell. Úgy ültem be, hogy nem vártam ettől semmit, ehhez képest csomószor ordítani lett volna kedvem az audiovizuális élménytől :D Ezt a filmet nem a sztoriért kell nézni (amúgy egész jó az is, de nem a fő erősség) hanem az alternatív jövőkép, a társadalomkritika, az audiovizuális élmény és a játékok szeretete miatt. Mi heten néztük együtt, ez is dobott rajta :D De előttem a moziteremben 2 mogorvának tűnő középkorú fószer ült, visszafogott üzleties viseletben, gondoltam magamban ezek azt se tudják mire ültek be, nem fogják szeretni. Ehhez képest több utalásnál tapsoltak és jókat röhögtek :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.30. 14:53:02