1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ForzaInter
    The Dark Knight

igen megnéztem, mert már nem bírtam várni, eddig tudtam húzni:S de ahogy láttam van felirat azonnal letöltöttem, a film iszonyat durva volt, Joker vmi hihetetlen jó volt, egyszerűen nagyon durva volt egész karakter, komolyan elhiteti emberrel hogy ilyen ember járkál az utcán, ahogy azta a pszcihopata elmebeteget eljátszotta Heath... zseniális ennyit tudok mondani, Oscart neki!!!! az egész film ugy ahogy van nagyon odabaszott, kiváló színészek egytől egyig, mikor megtudtam hogy Maggie Gyllenhaal lesz Katey Holmes helyett akkor nem örültem, de vmi nagyon jó volt ő, Holmesnál sokkal jobb volt az biztos, Bale hozta tőle megszokott kiváló teljesítményt, sztem ő már megérdemelné az Oscart, korosztályában nálam ő a legjobb, szal a film ugy ahogy van nagyon ott volt, ezt min 1* megnézem moziban is, és dvd-n is tuti beszerzem. És most jöhetnek a hozzászólások hogy igénytelen vagy, nulla vagy meg hasonlók. Ja értékelés: 10/10 ez még simán töbször nézős...