Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
SPOILER: Azert a szenne egett amcsi katonak holtestet bottal vero iraqiak-t mutato video meglepett.
Amúgy elképzelhetõ, hogy olyan szempontból fogja vizsgálni az egészségügyet, amit te leírtál, de az nem igazán lenne "Moore"-os. Majd kiderül, de szerintem közvetlenül, vagy közvetve, de bele fogja keverni a kormányt is a filmbe.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Valószínûleg azt fogja körbejárni, hogy miért van az, hogy az ország jelentõs része tb-kártya (ill. az ottani megfelelõje) hiányában meghalhat egy kórház folyosóján, mert nem segítenek neki, vagy pl. azt, hogy miért zabálnak annyit és sportolnak olyan keveset ezek a jó emberek.
Ezek évtizedes problémák, közük nincs a Bokorhoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nos be kell vallanom hogy ez a kisfilm engem nagyon meglepett. Olyan dolgokat tudtam meg amirol fogalmam sem volt. Ijeszto es szorakoztato is egyben. Szertintem ezt mindekinek latnia kell es dontse el maga hogy mi igaz es mi nem.
America - Mike Moore 0-2 !
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ugyanakkor szórakoztató filmeket csinál, és jó témákhoz nyúl hozzá - néha nem szerencsés eszközökkel.
Fahrenheit-et amúgy még én sem láttam, de nem is sietek vele.
De nem igazán vagyok oda ezekért a "feltárom az igazságot és a fejedbe verem" filmekért.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
És nem, nem vagyok buzie, nem eszem kefiret, a barátnõm sem néger és kutyát sem séltáltatok 😊
Igazából leszarom a témát.
Nem tüntetek ellene, és nem is dicsõitem :-)
Amúgymeg buzie vagy! :-DDD
Büszke vagyok Rád, hogy elfogulatlanul tudsz fikázni olyat, amit nem láttál 😄
Elvbõl nem nézek Moore filmeket
Mégis játékfilmként indul...
A filmben Hiradok altal leadadott felvetelek es kormany tagok / kulonbozo szervezetek interjuja talalhato.
Nemtom miert lehet jatekfilmnek tekinteni.
Nem ertekelem, mert ez a valosag. Szomoru.
6.5/10
Régen szerettem a Sliders sorozatot ezért néztem meg ezt az idõutazós filmet. Nekem nagyon tetszett.
Sci-fi, kaland kategória.

a magyar cimet nemtom...
de akinek nem ugrik be: jim carrey es kate winslet jatszik benne...
az egesz sztori.. a szereplok alakitasa nagyon jo volt.. tetszett.. megis valahogy a kepi vilag.. olyan.. nyomott...sivar.. szurke volt.. tudom.. nem kell mindig a gazdagsagot meg a napfenyt mutatatni a tv-ben..de azert kivancsi lennek milyen lenne ez a film kicsit jobb kepivilaggal....
8/10!!!!!!!
(nekem is van olyan akit legszivesebben kitorolnek)
Bettyke rolad van szo... bar ezt a kurva eletbe se fogod elolvasni.. es amilyen hulye vagy fel se fognad ha egyszer isteniszerencsevel veletlen idetevednel.. es pont eme sorokat olvasnad...
jennifer kiscsaj tul jo az allatorvosnak. szep csaj.. csak nem illik ide.. john-t jo szinesz jatsza..illik hozza...
es a tobbi allattal van baj hogy igazi allatok. .foleg UBUL..😞
nomeg sehol egy olyan fasza poen😞
õszintén szólva semmit nem vártam tõle, csak mindenképpen vígjátékot akartam nézni, mert egy film híján összejött egy dvd-nyi megnézett vígjáték, és ki akartam már írni õket 😊
Szóval féltem tõle, az elsõ negyed órában még szenvedtem is egy sort, aztán a végére egész megtetszett. Tipikus egyszer nézhetõ film, de legalább egyszer meg lehet nézni pironkodás nélkül. (6/10)