Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Egyebkent a uj filmjeben mar szerepel a stablistan Bush neve 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Meglepett? En sokkos alapotban voltam par percik.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A Kola, Puska nem kozvetlen Bush ellen szolt.

Az igaz, hogy Moore eliteli Bush-t. Ez nem titok. De mint a Kola, Puska-ban is itt is jo szammal val masik velemeny is. Ugyhogy nem arrol szo hogy csak az egyik oldal velemenye van durva es jol osszevagva hanem megszolal rendesen a masik oldal is.

SPOILER: Azert a szenne egett amcsi katonak holtestet bottal vero iraqiak-t mutato video meglepett.

LezLee
A "mindig"-be már az új, készülõ filmjét is beleértettem 😊)

Amúgy elképzelhetõ, hogy olyan szempontból fogja vizsgálni az egészségügyet, amit te leírtál, de az nem igazán lenne "Moore"-os. Majd kiderül, de szerintem közvetlenül, vagy közvetve, de bele fogja keverni a kormányt is a filmbe.
Tehát a "mindig"=eddig egyszer 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Az egészségügy téma nem hiszem, hogy Bush lejáratásáról szólna.
Valószínûleg azt fogja körbejárni, hogy miért van az, hogy az ország jelentõs része tb-kártya (ill. az ottani megfelelõje) hiányában meghalhat egy kórház folyosóján, mert nem segítenek neki, vagy pl. azt, hogy miért zabálnak annyit és sportolnak olyan keveset ezek a jó emberek.
Ezek évtizedes problémák, közük nincs a Bokorhoz.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

LezLee
Azért nem véletlenül van az, hogy mindig olyan témát választ, amelyben jól lejárathatja Busht, szóval valszeg azt a filmet sem fogom megnézni, ugyanúgy ahogy a Fahrenheitet sem. Az elõzõ filmjét is csak azért néztem meg, mert az nem arról szólt, hogy hogyan járassuk le Bush bácsit, hanem arról, hogy vajon mi miatt lehet az amerikai népnek ekkora fegyverszeretete.
Sephi
Most olvasom hogy a kovetkezo muvi az az alamokban levo egesegugyel fog foglakozni! Mar alig varom! 😊

Bandew
Valszeg úgy hogy kapott érte pénzt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hentes Bill
nekem is. 1ik kedvenc filmem

Boldog Karácsonyt!

Sephi
En csak azt nem ertem hogy hogyan volt hozza mersze ezt a muvit igy megcsinalni....

LezLee
Bár elismerem, hogy Moore elõzõ filmje, a Kóla, puska, sültkrumpli, az nagyon ütött, legalább is nálam, nagyon durva, és megható jeleneteket használt a filmjében, és ezáltal talán kicsit szenzációhajhászásnak tûnhet. De annak a filmnek is a valóságtartalmát megítélni szinte lehetetlen, pláne sokezer kilométer távolságból. Úgyhogy én sem nevezném Moore filmjeit dokumentumfilmnek. Olyan "áldokumentumos, játékfilmeses" 😊))
LezLee
Mindenki tudja, hogy Moore élesen elítéli, sõt ellenszenvvel viseltetik Bush iránt, szóval nem lehet tõle elvárni, hogy objektív legyen ebben a témában. Ez majdnem olyan, mintha Orbán Viki csinálna egy "tényfeltáró" filmet Megyessyrõl 😊))
Sephi
Fahrenheit 9/11 -

Nos be kell vallanom hogy ez a kisfilm engem nagyon meglepett. Olyan dolgokat tudtam meg amirol fogalmam sem volt. Ijeszto es szorakoztato is egyben. Szertintem ezt mindekinek latnia kell es dontse el maga hogy mi igaz es mi nem.

America - Mike Moore 0-2 !

tomsolo
hét pont? : o )))))))))))))) az nagyon sok!!!!!!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

CSOCSO
Rain Man - esoember

szerintem nagyon jo film.. nekem tetszett!!
Ez tény, mint ahogy az is, hogy Moore nem dolgozik tiszta dokumentarista eszközökkel.
Ugyanakkor szórakoztató filmeket csinál, és jó témákhoz nyúl hozzá - néha nem szerencsés eszközökkel.
Fahrenheit-et amúgy még én sem láttam, de nem is sietek vele.

Bandew
Én se vagyok oda a Moore filmekért. Az a vicc, hogy ugyanannyira lehet manipuláció, mint bármi más.
De nem igazán vagyok oda ezekért a "feltárom az igazságot és a fejedbe verem" filmekért.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Ho'! En most keszulok haverel megnezni. Felirat megvan mar csak legyen vege a hulye mecsenek es akkor nezzuk. Majd irom hogy mivan 😊

Blasta
de kézmûvestáborba jártál!!!!!!!!!! :-))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mások véleménye SOHA nem elég önmagában egy ítéletalkotáshoz - legalábbis ez az én véleményem. Na jó, néha 😊
És nem, nem vagyok buzie, nem eszem kefiret, a barátnõm sem néger és kutyát sem séltáltatok 😊

Blasta
Mások véleménye elég volt Moore és "mûvei" látatlan elitéléséhez.

Igazából leszarom a témát.
Nem tüntetek ellene, és nem is dicsõitem :-)

Amúgymeg buzie vagy! :-DDD

LOÁL.
Büszke vagyok Rád, hogy elfogulatlanul tudsz fikázni olyat, amit nem láttál 😄

Blasta
Jaés nem láttam.
Elvbõl nem nézek Moore filmeket

Blasta
Énse.
Mégis játékfilmként indul...

Te lattada filmet?

A filmben Hiradok altal leadadott felvetelek es kormany tagok / kulonbozo szervezetek interjuja talalhato.

Nemtom miert lehet jatekfilmnek tekinteni.

Blasta
Mivel játékfilm kategóriában indul az oscar-on, gyanítom mennire real a film...

LezLee
Gyakran több valóság is létezik, és általában a valóság torzítható, formálható, bár hozzáteszem, hogy még nem láttam a filmet, de sokan mondták, hogy a Fahrenheit nem valós tényeken alapul, mondjuk akkor meg nem nyert volna annyi díjat. A tanulság: mindenkinek megvan a maga valósága 😊)
Loál János
11-bõl 9 pont? 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Fahrenheit 9/11: Michael Moore megint jot alkotott. Elkepeszto, hogy mire nem kepesek az amerikai vezetok. Annyira pofatlanul es buntetlenul csinaljak a kis jatekaikat, hogy hihetetlen.

Nem ertekelem, mert ez a valosag. Szomoru.

Minden vegzet nehez: Jack Nicholson, Diane Keaton jol jatszik. Jack-tol. A film a vegen picit klisikre tamaszkodik, hogy legyen valami befejezes, de nem veszes.
6.5/10

LezLee
Tényleg elég kellemes film, csak szerintem már néhol túl volt csavarva a sztori. Amúgy leginkább a Trükkös fiúkra hasonlít, de azért annak a szintjét nem éri el, sem sztoriban, sem színészi alakításban.
Most láttam a Lépéselõny c. filmet(Confidence),marha jó volt, hasonlít a Tripla vagy semmi-re.Nézzétek meg, ha az tetszett.
Sephi
Mit mind hasonlitjatok a Sliderhez? Miert nem a Quantum Leap-hez? Slidersben nem idoutazas volt bake!

Idõvonal (Timeline)

Régen szerettem a Sliders sorozatot ezért néztem meg ezt az idõutazós filmet. Nekem nagyon tetszett.
Sci-fi, kaland kategória.

CSOCSO
CSOCSO
jah... kosz
PetruZ
"Egy makulátlan elme örök ragyogása" a magyar cím.
Sephi
Bogar! Fel a fejjel!

CSOCSO
Eternal Sunshine of the Spotless Mind ...
a magyar cimet nemtom...
de akinek nem ugrik be: jim carrey es kate winslet jatszik benne...
az egesz sztori.. a szereplok alakitasa nagyon jo volt.. tetszett.. megis valahogy a kepi vilag.. olyan.. nyomott...sivar.. szurke volt.. tudom.. nem kell mindig a gazdagsagot meg a napfenyt mutatatni a tv-ben..de azert kivancsi lennek milyen lenne ez a film kicsit jobb kepivilaggal....

8/10!!!!!!!

(nekem is van olyan akit legszivesebben kitorolnek)
Bettyke rolad van szo... bar ezt a kurva eletbe se fogod elolvasni.. es amilyen hulye vagy fel se fognad ha egyszer isteniszerencsevel veletlen idetevednel.. es pont eme sorokat olvasnad...
CSOCSO
mert unalmasnak nem volt unalmas.. vegulis meg lehet lesni.. vannak benne nagy hibak..ezert csak 6 os...

jennifer kiscsaj tul jo az allatorvosnak. szep csaj.. csak nem illik ide.. john-t jo szinesz jatsza..illik hozza...
es a tobbi allattal van baj hogy igazi allatok. .foleg UBUL..😞
nomeg sehol egy olyan fasza poen😞
Balhé-

õszintén szólva semmit nem vártam tõle, csak mindenképpen vígjátékot akartam nézni, mert egy film híján összejött egy dvd-nyi megnézett vígjáték, és ki akartam már írni õket 😊
Szóval féltem tõle, az elsõ negyed órában még szenvedtem is egy sort, aztán a végére egész megtetszett. Tipikus egyszer nézhetõ film, de legalább egyszer meg lehet nézni pironkodás nélkül. (6/10)

Sephi
Huu en is irtam rola amikor megneztem dehat na. A filmet elcsesztek. Ez van... de na egyszer meg lehet vizualni😊

Megnéztem a Legelõ hõseit, elcsesztem másfél órát az életembõl.

Jano
Mire kap 6 pontot?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
sehol egy pok vagy valami..sehol egy ertelmesebb polyen..😞
CSOCSO
Garfield... haaat.. 6/10 es... erdekes.. sokkal job is lehetett volna.. pl lehetett volna minden allat ugy megcsinalva mint garfield... tobb poen meg ilyenek..
PetruZ
Hja, a GyU is "lopta" valahonnan, lehetne sorolni filmeket. 😊 De értem, mire gondoltál, én értettem félre.
magus
en a gyuruk ura filmrol beszeltem, amikor 20 percig dumalnak arrol hogy hu itt mekkora csata lesz, es akkor a bajtarsak komoly arccal erzekltetik a becsuletet, es akkor jon a hu de nagy csata.

a régészetet vágom, de akkoris érdekes