Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Galy
azér' oké 😊
Glpetyus
De a szörszálhasogatásért:

Glpetyus
SRY

Glpetyus
ja de

FREAK
"Szokásos dráma"

Riszpekk

Glpetyus
Kötözköcc??😊)

Akkó 5/10 vazzeg

És nem használtam a szokásos kifejezést,szal...

shaba23
Az biztos, hogy láttunk már SOKKAL jobb Tarantino filmet..talán nem is egyet
FREAK
tény, elfogadva

nekem egy szarul sikerült vígjáték marad, rendezõtõl függetlenül is

Riszpekk

shaba23
kinek mi jön le belõle!
Nem tudtam, hogy minden idõk legnagyobb kardkészítõje (H.H.) pont a 21.sz-ban élt, nem tudtam, hogy az ember túléli, ha 30 liter vér kifolyik belõle (képek alapján volt ennyi), és nem tudtam, hogy a vadészpuska lövését (mellbe 2 csõbõl, 1,5m-rõl) simán túl lehet élni, csak egy kicsit köhög tõle az ember!
Izgalom sok nem volt benne, esetleg némi filozófia supermenrõl..
szóval ez az ÉN saját szempontom szerinti pontozás, hiszen az egyéni vélemény alkotása a topik célja..
S&H: Feltem tole, hogy gagyi lesz, de szerintem is jo volt. Bar az eredeti sorozatbol egyetlen egyet nem lattam, meg is tetszett. Snoop jo valasztas volt.

8/10

FREAK
én nem tudtam meg semmit a kardokról, mert japánul beszéltek annál a résznél 😊

de nem tartom jogosnak a pontozást ilyen szempontból, ez nem egy dokumentum film

meg különben sem mindenkinek új, amit ott hall, szóval ez nem szempont....

Riszpekk

shaba23
azért én adtam volna neki legalább 4 pontot, hiszem ebbõl a filmbõl tudtam meg egy csomó mindent a kardokról és az emberi test biológiájáról..szerintem a kill bill 1-2 5/10
Galy
ha már a "szokásos" szót használod, akkor az már alapból 50% alatt kéne legyen, sõt...
FREAK
ezek után tisztelettel megkérném azokat, akik anno harsogták, hogy milyen király, kezdjék el részletezni, hogy mi is király benne a PussyWagon-on kívül 😊

Riszpekk

Glpetyus

FREAK
KILL BILL

tegnap megnéztem végre, de küzdenem kellett az ébren maradásért

nem is tudom, sem tartalmilag sem vizuálisan, sem hangulatban nem éri el a minimális szintet, amit az ember elvár Tarantino-tól

hiába, a sok kokó......

3/10

Riszpekk

Glpetyus
Hát annyit talán megér...

Glpetyus
A szövetség
pfff...
szvsz qrva szar 2/10 a szereplõk miatt...

Galy
akkor nem értem a 6 pontot....
Glpetyus
Levity(lebegés)
Szokásos dráma,különösebb történet nélkûl... 6/10

Sephi
Ma este fogom megvizualni a Secret Window c. filmet. Alig varom! Alig varom!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szilya%!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bandew
Ugye-ugye!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Istenem , mekkora igazat szoltal!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Ha Amerikában egy szép ember csúnyát játszik, vagy egy okos ember fogyatékost játszik, az már kapásbol Oscar.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fifi
The monster-erre kapott Oscart ugye a csaj? Hát szvsz felesleges volt. Nem is illett a szerepre, és a rendezés is gatya volt szerintem. 100% hogy sokkal fogósabbra is meg lehetett volna ezt csinálni.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Loool!

I.C.ram
Legjobb rész a: Do it, Do it!
Sephi
Starsky And Hutch -

Ujjab aranyos Ben Stilet vigjatek. Nekem nagyon teccet minden benne 😊 Foleg snoop 😊)

shaba23
étem!
Mike
mint érdemjegy

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

shaba23
5bõl 5, vagy 10bõl 5?
Mike
Zatoichi

na igen, japán film olyan is

5-öst nekije!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

guardian hero
yeeeeeeahh Forrest Gump forever!!! 😊

Az eredeti regényt is érdemes elolvasni!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Galy
Helló!
Bandee1987
Forrest Gump (vagy 5-ödjére néztem meg..)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Evil
Naked weapon, isten ovjon mindekit eme tavolkeleti csodatol!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Ez tény.
De ezt nem is állította senki. Kellemes 6,5 pontos sci-fi horror, simán meg lehet nézni mondjuk ötévente egyszer.
Ennyi.

Vazze, amúgy Versus tényleg meg van csinálva dulván!!4!44

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bandew
INTACTO

Nekem marhára bejött ez a szerencsevadászos sztori. A feszültség nagy volt, a sztori meg jó összetett.

7,5/10

FREAK
Butterfly Effect 8/10

Elég jó volt, persze az író a saját logikájának csapdájába esett párszor, de valahogy mégis izgis volt. A vége felé már kiszámítható lett, de tetszett, szarabbra számítottam.

Kannibál

Hmmm. Szeretem az ilyen filmeket, kár, hogy ennek nincs vége. Nem pontozom.

Riszpekk

Most megnézve tényleg nem lóg ki a tucatszemétbõl különösebben. Viszont akik akkoriban látták amikor új volt azoknak szinte kivétel nélkül tetszett. Az lehet a fõ oka hogy mostanában egymást érik ezek a szemetek, viszont '98-ban piszkosul nagy pangás volt a jó scifi/horror fronton, évek óta nem volt már rendes film a stílusban. Ebbe robbant be az Event Horizon. Egyébként szerintem is sokkal jobb mint pl. Ghost ship.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

CSOCSO
CSOCSO
vanilla sky
nah ez nekem bejott!😊 erdekes film..es megint olyan amire nem szamitottam.. jut eszembe tegnap a mozinal latam egy plakatot... MASK is BACK😊)))))))
de ha jol tudom most nem jim carrey fogja nyomni
Jano
Meg kéne néznem még valami filmet, hogy holnap kurvafáradt legyek.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
De basszus, semmi extra nincs benne. Semmidesemmi. Semmise.

Na, a Versus, baze, na az a nagy ultrakirályság! :o)))

És különben is, van benne sovány Morpheus!!!4444

Izé, azért ne hasonlítgassuk már a Ghost shiphez, na!
Mer akkor nem kapol több filmet 😊

Down to hell-t néztem eddig, fasza volt, most a Versus-t fogom kezdeniö!4

shaba23
Balhé

Zserár depárgyijõvel
8/10
jó kis francia film new york-i mafia betétekkel😊
Jano
Inkább azt lökjed, mit néztél meg a hétvégén. 😮)))

Jano
Valahogy többet, vagy inkább jobbat vártam tõle. Mintha a Ghost Ship-et láttam volna, csak nem tengeren, hanem az ûrben. És nem több. Nem mondom, hogy rossz film volt, de számomra közepes.