Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudtam, hogy minden idõk legnagyobb kardkészítõje (H.H.) pont a 21.sz-ban élt, nem tudtam, hogy az ember túléli, ha 30 liter vér kifolyik belõle (képek alapján volt ennyi), és nem tudtam, hogy a vadészpuska lövését (mellbe 2 csõbõl, 1,5m-rõl) simán túl lehet élni, csak egy kicsit köhög tõle az ember!
Izgalom sok nem volt benne, esetleg némi filozófia supermenrõl..
szóval ez az ÉN saját szempontom szerinti pontozás, hiszen az egyéni vélemény alkotása a topik célja..
8/10
de nem tartom jogosnak a pontozást ilyen szempontból, ez nem egy dokumentum film
meg különben sem mindenkinek új, amit ott hall, szóval ez nem szempont....
Riszpekk
Riszpekk
tegnap megnéztem végre, de küzdenem kellett az ébren maradásért
nem is tudom, sem tartalmilag sem vizuálisan, sem hangulatban nem éri el a minimális szintet, amit az ember elvár Tarantino-tól
hiába, a sok kokó......
3/10
Riszpekk

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ujjab aranyos Ben Stilet vigjatek. Nekem nagyon teccet minden benne 😊 Foleg snoop 😊)
Az eredeti regényt is érdemes elolvasni!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
De ezt nem is állította senki. Kellemes 6,5 pontos sci-fi horror, simán meg lehet nézni mondjuk ötévente egyszer.
Ennyi.
Vazze, amúgy Versus tényleg meg van csinálva dulván!!4!44
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nekem marhára bejött ez a szerencsevadászos sztori. A feszültség nagy volt, a sztori meg jó összetett.
7,5/10
Elég jó volt, persze az író a saját logikájának csapdájába esett párszor, de valahogy mégis izgis volt. A vége felé már kiszámítható lett, de tetszett, szarabbra számítottam.
Kannibál
Hmmm. Szeretem az ilyen filmeket, kár, hogy ennek nincs vége. Nem pontozom.
Riszpekk
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
nah ez nekem bejott!😊 erdekes film..es megint olyan amire nem szamitottam.. jut eszembe tegnap a mozinal latam egy plakatot... MASK is BACK😊)))))))
de ha jol tudom most nem jim carrey fogja nyomni
Na, a Versus, baze, na az a nagy ultrakirályság! :o)))
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Mer akkor nem kapol több filmet 😊
Down to hell-t néztem eddig, fasza volt, most a Versus-t fogom kezdeniö!4
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?