Windows ME vagy Windows 98??
  • agyhalál
    Az igaz, hogy ME távlatából a 98 nagyon fapados, de viszont nem zabálja meg a memóriádat fél óra netezés után, azért egy próbát mindenképpen megér, hátha több sikerrel jársz, mint én.
    Egy alkalommal net miatt XP helyett újraraktam MEt és felszórtam az alapvető utilokat (ACDSee, ICQ, Wincommander, GetRight, QucikTime, RealPlayer,Winamp, Where is it?), plussz a drivereket, mindezt nagyjából másfél óra alatt, a lehető legkevesebb újraindítással.
    A végleges újraindításkor merevre fagyott az egész, történt mindez egy frissen formázott winchesteren.
    Bár ilyen hibák szinte minden windowsnál előfordulnak.
    Az az igazság, hogy minél többet használom az XP-t (pedig angol), egyre kevésbé merem ajánlani a haverjaimnak is, eddig pedig azt tettem.
    Tegnap történt, hogy 6 óra netezés alatt semmi gondom nem volt, (igaz, hogy nem is terheltem le a gépet) kicsit Wolfensteinnel játszottam, aztán mikor megnéztem volna a www.linkinpark.com-ot, a Flash oldalnál lefagyott. Érdekes módon a Return to Castle Wolfenstein weblapjának Flash verziójánál is fagyott.
    Szerencsére olyannal még nem találkoztam, hogy elfogyott volna a rendszererőforrás, elképzelhető, hogy addig nem is jut el, inkább csak simán lefagy:).
    Ezekszerint a tökéletes OPrendszer és a Windows nem egy összeeggyeztethető dolog:).
    :(((