WinME vagy Win98??
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. nekem 98 már fel sem megy - a telepítése egy laza kékhalállal zárul.
Millenium meg telepítés után nem látja a dvd meghajtót.
A 98 valószínüleg nem fogja látni az XP-s partíciót mert szinte 100 % hogy az NTFS-re van formázva.
Ja és mégvalami. Ha 1 merevlemezre telepítem a 98-at az XP mellé 2 külön partícióra, akkor a 98 látni fogja az XP partícióját?
Kösz.
JetiRulez
Másik fórumon azt mondták, hogy 40Gb-nál nagyobb winyót nem tud kezelni, ezér partícionálnom kell (80Gb-osom van) és hogyha 1Gb-nál több ram van a gépben, már nem indul. Most ott a probléma, hogy nyáron tuningolom a gépem és többek közt 2giga ramot tervezek bele. Talán az lesz a megoldás, hogy virtuális gépre teszem fel.
És még hallottam valahonnan, hogy nem 1 internetbarát oprendszer a 98. Nem tom ez mennyire igaz.
Kösz.
JetiRulez
A kérdés adott. Csak annyi érdekelne, hogy netezésre és jáccásra melyik a legjobb és melyik a gyorsabb, illetve stabilabb.
Kösz.
JetiRulez
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Kib.Lovag: Az megoldás ha magadnak átbuherálod az oprendszert? Nemááá ennyi pénzért csinálja már ezt meg a misrosoft!!!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Kapcsold ki a restore-t... ha már a pcworld fórumában írsz, valamelyik számban benne volt, hogy kell ezt ME alatt cisnálni... :) De talán majd megkeresem neked... meg kellett asszem túrni a reg-et... :)
Üdv:
KL
F-secure telepitése után kikapcsoláskor: Általános védelmi hiba. A rendszer leállt

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nekem már mindekttõ fél évig volt, és bár a WinMe-t nem lehet elrontani, sokkal jobban bejött a Win98, mert van dos, stabilabb, és mindig újra lehet telepíteni egy telepítõ CD segítségével.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
1 esevel shareled a konyvtarakat akkor kulon kulon allithatod a jogokat.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Egy alkalommal net miatt XP helyett újraraktam MEt és felszórtam az alapvető utilokat (ACDSee, ICQ, Wincommander, GetRight, QucikTime, RealPlayer,Winamp, Where is it?), plussz a drivereket, mindezt nagyjából másfél óra alatt, a lehető legkevesebb újraindítással.
A végleges újraindításkor merevre fagyott az egész, történt mindez egy frissen formázott winchesteren.
Bár ilyen hibák szinte minden windowsnál előfordulnak.
Az az igazság, hogy minél többet használom az XP-t (pedig angol), egyre kevésbé merem ajánlani a haverjaimnak is, eddig pedig azt tettem.
Tegnap történt, hogy 6 óra netezés alatt semmi gondom nem volt, (igaz, hogy nem is terheltem le a gépet) kicsit Wolfensteinnel játszottam, aztán mikor megnéztem volna a www.linkinpark.com-ot, a Flash oldalnál lefagyott. Érdekes módon a Return to Castle Wolfenstein weblapjának Flash verziójánál is fagyott.
Szerencsére olyannal még nem találkoztam, hogy elfogyott volna a rendszererőforrás, elképzelhető, hogy addig nem is jut el, inkább csak simán lefagy:).
Ezekszerint a tökéletes OPrendszer és a Windows nem egy összeeggyeztethető dolog:).
:(((
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
amugy meg az ME-ben van egy csomo ötletes ujitás ami szerintem sokkal jobbá teszi mint a 98SE. Egyébként nekem a 98SE volt fent az ME előtt kb 1 évig miután felraktam az ME-t aszt mondtam hogy többé látni sem akarom a 98-at.
Továbba 98SE az már majdnem ME...
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Ez azért jelent valamit, legalábbis az én szememben.
Számomra a 98 satbilabbnak tünt, mint a ME. Azt mindig is úgy kezeltem, mint átmenet a 98 és a mostani XP között. Igaz, hogy elég sokat kell vacakolni a 98al, mire upgradeled a jelenlegi szintre, de már csak azért is megéri, mert kevesebb rendszererőforrást zabál.

)