Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • BEAST #1662
    Nekem is hasonlo problemam van egy ideje csak ADSL Maximum csomaggal. A letoltesi sebesseggel igazabol nincs problemam, bar messze nem kozeliti me g a "maximum elerheto" erteket,amig folyamatos es stabil a szolgaltatas addig minden szep es jo :p A problema az hogy kulfoldi ipk elerese kozben eleg "instabil" a kapcsolat, gyakran megszakad, vagy "csak" eleg latvanyos package losst kapok, es igen ez leginkabb online jatekoknal elegge zavaro amikor 5-10 percenkent ujra kell csatlakoznom a serverhez. Bar ahogy megfigyeltem csak akkor ennyire rossz amikor tenyleg sokkal tobb felhasznalo veti ra magat a netre, hetkoznap delutan/kora este... ettol fuggetlenul maskor is megszakad a kapcsolat, csak nem 10 percenkent hanem fel orankent - orankent :D

Erdeklodtem, vonalmertek, megallapitottak hogy nincs problema a vonallal , biztos halozati kartya/modem/firewall/windows problema ... nos ezeken mar reg tulvoltam a bejelentes elott, kb csak azert hivtam oket mert mar semmi mas otletem nem volt :D Egy het mulva ujra hivtam az ugyfelszolgalatot, ismet vonalmertek, problema nincs ... de azert "tovabbitottak a problemamat es majd ertesitenek ha tortenik valami" :) ... varok meg egy hetet xd