T-Online ADSL tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...vagy nem olvasta az ÁSZF-t...???"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hát most röviden leírom tapasztalataimat, melyek az elmúlt fél év leforgása alatt mentek végbe.
Elõrebocsátom, h mint szolgáltatással semmilyen problémám nem volt, nekem 8M-es csomagom volt, remekül ment. Sajnálom..., de a mostani sem rossz.
Tehát:
a nyáron elköltöztem, az akkori lakhelyemtõl kb. 100 méterrel messzebbre. Kértem a vonal és vele együtt a net átkötését is.
Válasz egy hónapig nem érkezett, gondoltam, hívom én õket. Közölték, az átkötésnek "mûszaki akadálya" van. WTF??? Azután még fél hónapig telefonálgattam, h megtudjam, miféle mûszaki akadály merülhetett fel azon a 100 m-en, mire kiderült, hogy csak oszlop állítással megoldható. Hmm! Az egyik irányban 50m-re földkábel, a másik irányba 50m-re oszlop, még válaszhatnak is. Gondoltam megolajozom a rendszert, majd állítok én oszlopot saját kezüleg, csak adjanak egy elérhetõséget a terepen dolgozó srácokkal, h egyeztetni tudjak velük. ÁÁÁÁ, azt nem lehet!
Jó, mondom magamban, ha az átkötést nem megy, csináljuk másképp. Közvetlen szomszédom is igényt tartott volna a net-re, így T-online-hoz be, új igény bead. Feszült várakozás. Szomszédnak jön a válasz, 1 héten belül kötik, nekem ismét elutasítás. WTF?? Aztán persze neki sem kötötték. Ekkor már protekción keresztül a kirendeltség fõnökénél volt az ügy, hát nem mentünk vele semmire.
Közben, mivel a régi elõfizumra nem volt szükség, gondoltam, lemondom. ÓÓÓ, barátom, hát aláírtál 1 évet. De sebaj, megoldjuk. Szüneteltess, az csak 3ropi havonta, várd meg az 1 év végét, és mond fel akkor.
Én naív! Megvártam, felmondtam! Erre most novemberben egy csekk, decemberben mégegy. WTF?? Telefonálás vadul, mire közli velem a csaj, mindezt 20 perc zenehallgatás után, h szerzõdést bontottam hûségnyilatkozaton belül, mivel a szüneteltetés nem számít bele! Nem lettem ideges, kicsit se, ne gondoljátok!
2008 elején itt tart magyarország piacvezetõ telekommunikációs cége..! Nem bír 50m-ert ásni, vagy egy nyomorult oszlopot állítani??? Kilencvenafaszomsetudja mennyi százalékos lefedettség?? Ez vicc.
Azóta persze be lett kötve egy kisebb cég hálója, kicsit lassabb (6M) ugyanannyiért, de ez legalább tényleg korlátlan és ezidáig (3 hónap) remekül muzsikált.
Hát röviden ezek a tapasztalataim, igazából nem a hálót fikázom, mert az jól ment, hanem a rendszert.
Ja, és b*szák meg..!
\"Minden nagyobb vagyon mogott egy sotet bun lapul\"
mikor az istennek se érti meg, hogy mivel nem látom a csatlakozási kérelmét a felhasználónév van elírva
de a hülye gyökér csak huszadik megemlítés után néz rá a felhasználónévre és "JJÉÉÉÉ télleg elírtam"
<#zavart2>#zavart2>
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
az a baj, hogy kurva sokan hiszik azt, hogy igen...
Csinaltam megegy screen-t, csakhogy ereje teljeben is latszodjon, mirol is beszelek:
Katt a bekara. (Ocsem w3-azott a masik gepen, nalam meg megy egy msn, plusz ff, szal nincs komoly adatforgalmam.)
\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"
totál megértem a problémád, de ha leüvöltöd a fejét egy helpdeszkesnek, attól még neked nem lesz jobb, sõt...!!!
ha üvölteni akarsz menj ki a pusztára és ott üvölts.
ha privátban elküldöd a telszámod, akkor holnap csinálok neked egy vonalvizsgálatot, aminek az eredményét válaszként elküldöm.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Csinaltam egy screen-t, igy 13:20-kor, milyen ertekeim vannak par hostra. Ez ugy delutan 4-5 korul szepen stabil 140-150ms korul van mindenhova. Szerencsere kulfoldre van egy popec packetlossos router is. 😊 Igazabol nem akarok en senkit se tamadni meg ilyesmi, csak kicsit duhit a problema. A masik meg, hogy ilyenekkel ne jojjon nekem senki, hogy huzassak berelt vonalat. Ez olyan, mint a hajlektalannak odaszolni, hogy miert nem mesz szallodaba b+?! Ne vicceljunk mar.
\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"
megoldás az lehet hogy kijjebb viszik optikával a központokat és ezáltal kissebb lesz a távolság. ezt a folyamatot már el is kezdte a tékom, de ismerjük õket, szal nem valószínû hogy a 96-os körzettel kezdenek, inkább ott, ahol több pénzt tudnak beszedni.
és meg van gyõzõdve róla, hogy nem nála van a gond 😄DD
Tegnap váltottam TVnet-rõl T-online-ra, reméltem, hogy a napközbeni 130-as pingem majd lemegy, de sajna csalódnom kell, most is annyi...ja Gyõr mellett én is....
adsz tel.számot nevet továbbítom illetékesnek és visszahív 😄
A fentiekbõl kitûnik, hogy cégek szoktak ilyesmit kérni.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Nem tudtok ajánlani valami szolgáltatót ami nem telefon vonalon jön és 4megásat tudnak sugározni Cegléden!
Légyszi segítsetek
na nekem lejárt a mûszakom, további jo munkát és BUÉK mindenkinek, most megyek és betonkeményen leiszom magam a sárga föld alá, hasonló jókat nektek.
Ja, a bv-s néni nem használta, mert azt sem tudta, mi az. De becsületesen fizette. Egy fél év után hívott minket, hogy ugyan mi is akar ez lenni?
nálunk forgalmi díjas csoamgot használók szoktak tölteni 30-40 gigákat
meg ilyen vénemberek, akiknek fingjuk sincs az egészrõl
mi meg csak örülünk mint vak a fehér botnak 😄