Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • savafan
    A szurkolói bolt nekem is évenként változott. Illetve, hogy melyik ország melyik ligájában vagyok. A Róma alapból szinte mindent árul de pl. a Valencia közelről sem. A változatosság (ha minden igaz) nem függ a szurkolói bolt méretétől. Csak többet tudsz bevásárolni és ezáltal nagyobb hasznot vágsz zsebre. Nem igazán jó ötelt a bolt vezetését másra bízni. Az én nagy kvalitású emberem is annyi baromságot rendelt be tömegével, hogy alig győztem akcióztatni:(((( Rá is fizettem de legalább kiürült a bolt és tudtam jó hasznot hozó termékeket vásárolni.

A Target man tapasztalataim szerint is az amit Andretti írt. Arra játszanak a fiuk. Ő az akciók végének a célpontja. Rá játszanak.

AZ edzői fokozat magától nő. Az eredményeid szerint nő. De nem kell nagyon izgulni egy 8-10 körüli managert is meglephetsz. Mivel a kvalitásod az megvan:))) csak lassan ismeri el!!!!

Az a jó ha sokat játszol, mert az összeszokottság nő. Viszont nagyobb lesz a fáradtsági szint. És itt a játék lényege, szerintem. Az ilyen dolgoknál megtalálni a jó egyensúlyt. Eleget játsszál de ne fáradj el teljesen mert akkor csak sétálni fog mindenki:((((