Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • savafan
    Vége egy újabb szezonnak!!
    Bajnok és kupagyőztes lettem:))) Ennek örülünk!
    A kupadöntőben az Inter ellen odahaza 3-1-re nyertem. Akkor azt hittem sima lesz a visszavágó. Egy frászt! Gyorsan elhúztak 2-0-ra és próbáltam kapaszkodni. De nem igazán ment. Aztán egy szögletet követően Nonda fejelt a hálóba. Utána már "sétagalopp" volt.
    A bajnokság nagyon szorosra sikeredett. 4 fordulóval a vége elött a lazio meglépett 2 ponttal. Aztán szerencsére odahaz döntetlenezett én pedig simán nyertem odahaza. És jött a lazio elleni meccs. Odahaza ha jól emlékszem 1 góllal kikaptam. Viszont a kupa elődöntőjében simán kivertem.
    És hálistennek most is kupahangulat uralkodott, így sikerült idegenben (a saját hazai páyámon, ugye) meggyőzően nyerni és máris megugrottam 3 ponttal. Utána már hiába nyertek meg a többiek mindent, én is. Igaz volt, hogy nagy szerencsével (10 emberrel is) de a lényeg, hogy összejött.
    Most nyáron lesz pár csere, sok embernek lejár a szerződése és menni akarnak. Ezek nagy része nem kezdő illetve e reserve csapat tagja. Azokhoz meg amúgy se tudok nyúlni a program (még) hibája miatt:(