Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Ja, és még valami, ennél nem lehet semmi fontosabb: ha fúzióban nyomod a játékot, hiába versz tönkre mindenkit, a játékosok csöppet sem fognak úgy fejlõdni, mint normális esetben!
Annak szerintem sincs semmi értelme, ha a managert önmagában nem próbálod ki, hiszen a fúzió nagyon kiforratlan volt tavaly, gondolom idén sem lesz ez másképp. Túl könnyû, csöppet sem reális, én csak akkor használom, ha már beleõszültem a szöveges, 3d, illetve végeredmény megtekintése opciók által kínált lehetõségektõl. Ez pedig jó pár hónap.
Kötözködni egyébként én sem akarok, csak szeretnénk meggyõzni, hidd el, megéri!
de sztem amugy sem éri meg ugy jáccani, mert itt a managerkedésen van a hangsuly....
football without ultras is nothing
ismer vki olyan progit, amivel össze lehet hasonlítani két txt filet??
nemsokára biztos lesz
má belehúzott a torrent !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
itt a Master.dat a régit írd vele felül, de azér cinálj rola biztonságit
elvileg magyar bajnokság is van benne....
Ez a lényege a Fusionnek. De Fifa az kell hozzá 😊
kitudja megéri-e
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
megéri várni, sztem ...

összekéne állítani egy jó kis edzéstervet
addig csinálj vmit... én pl nézegetni szoktam a fileokat, meg editorral bíbelõdin
az is le tud nagyn jól kötni
amugy sztetek melyik a legjobb külföldi nemhivatalos tcm fanpage?
Kicsit most idegesebb vagyok mint kéne az biztos, de végre kinnt van a játék és most meg a patcheket kell várni hozzá, hogy élvezni tudjam.
Rosszabb mintha elhalasztották volna a kiadását.
De most az FM demóval játszottam és a nehéz (de tanulható) kezelhetõség nem tetszett benne. Ellenben olyan fasza dolgok vannak benne amik sajnos a TCMbõl hivatalból kimaradtak...
Talán megcsinálják az adatbázist normálisan de annyi benne a kamu, hogy nem tudom mikorra lesz meg. Addigra kijön az FM2005. Így én max szórakozgatok a TCM-mel...
de engem nem érdekel. negem az EA sem érdekel
sokak mégis megveszik. szted õket mi érdekli? az emberek véleménye vagy a pénze? ennyi....
azért mondom, h igényessé a játékot ugyis csak az ingyen dolgozo fan-ok fogják tenni
a cm-be meg ugye a databéz a nagyszerû, a többi kevésbé..
ez van
Nevetséges.
De mi a fenéért adják ki így? Saját magukat járatják le...
ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
CSAK a Fradi
ha ez eddig nem jutott eszedbe, akkor most örülj, mert külföldi profi barátaink megcsinálják majd frankóra a databézt! 😉
te fejbõl fel tudod sorolni akár csak az MU reserve sorát?
a sok fiatal onnan van
ettõl függetlenül biztos vannak benne rosz adatok
a kis országok (mint mi) is le vannak szarva, ezisigaz, sõt még a válogatottak is
de mit vártál. manapság már amiket kiadnak játékok, azok az 1.0ás beták, és jön a patchelés, kb 2.0áig... 😞
ez van
tény, h a found a new club kicsit engem is meglepett, túl sokat adnak, de ez van. lehet (remélem) változtatnak rajta....
A körítés nagy profi mint azt megszokhattuk. Csak hát belül nagyon beteg a cucc szerintem...
elég sokminden szövegfile maradt ugyanaz mint tavalyi...
nem tudtok vmi progit, amivel össze lehetne hasonlítani két txt filet? annál elõbb lenne honosítás
jah, aki szeretné fordítani szóljon.... 😉
Nagyon kamuszagú, hogy alapítok egy klubbot aztán egybõl 10ezres stadion stb...
Azt hittem, hogy úgy lehet majd új klubot csinálni, hogy managerként megszerzek rá egy bizonyos tõkét aztán alapíthatok egy saját klubot aminek a stadionját én építeném fel saját pénzbõl stb...
Ez így annyit ér mintha elmennék egy alsóligás csapathoz és beállítanám, hogy ne tudjanak kirúgni...
Meg õszintén. Azért alap, hogy reális játékosnevek szerepeljenek benne, ne ilyen John Tiato -k meg ilyenek.
Persze akkor ilyet már fel sem rovok a játéknak, hogy 2 hét alatt igazoltam le Robbent a Chelseatõl, Woodgate-et a Realból és Gerrardot!!! a Poolból. Azért ilyenjellegû változásokat vártam.
Ez a játék annyi, hogy frissítettek egy adatbázist (jól elszarták) meg gyorsabbá tették a játékot.
Ti nem vártatok valamit extrát? Ez nekem nulla...
Annyival több mint a 2004, hogy gyorsabb és annyival kevesebb, hogy irreális játékosok szerepelnek benne...
Szerintem nagybetûs gáz, hogy egy elvileg a realitásra épülõ játéknak a valósághoz kevés köze van. Én elég sok PL meccset nézek és nagyjából ismerem a játékosokat. Aki nem ismeri õket annak lehet, hogy ez így megfelel, mert amit nem tud az nem fáj, de sajnos én tudom, hogy rengeteg kamujátékos van a játékban ami eszementül zavar...
Letöltöm valahonnan a FM2005-öt...
én nem csalodtam, sõt
ÓRIÁSI POZITÍVUM: naálam kibaszottgyors a játék
nem szarakodik mindennel, hanem nagyon pörög... a tavalyi ölég lassú volt, ugyanezen a gépen
a menürendszer sztem érthetõ, csak most nem legördülõ, hanem egymás felett jelenik meg.
mondjuk sok ujítást még én sem láttam, de majd holnap talán többet tudok vele foglalkozni...
sztem nem rossz game, igy elsõ blikkre
setupolok, meg peccselek, aztán nézem énis 😉
(private life, viselkedés a pálya szélén)
és elsõre borzasztó az interface (másodikra is)
Nekem az...
Vártam újításokat amik nem jöttek meg...
Majdnem ua. a játék csak más a grafója meg talán jobb a meccsnézet...
Most már azért elegem van abból, hogy a holland válogatottban kik szerepelnek. Eddig elviseltem. De, hogy egy N.Henry nevû Portsmouth-os csávó 16os legyen az már nekem sok...
Az angol válogatottban kik szerepelnek. Ez így nekem nem kell...
1. meccs Arsenal elleni CS meccs volt. ET-ban 2-1re nyertem Saha(2)
2. BL selejtezõben 8-0-lal aláztam a Belfastot
3. Chelseatõl 0-2 😞(
Egyébként szörnyûek ezek a kitalált nevek a PL csapatokban meg a válogatottban. Ha nem javítják ki áttérek a Football Manager 2005-re