11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • donpedro
    Üdv, én csak mostanában kezdtem el játszani, eléggé vegyes a véleményem. A REAC-cal vagyok, 12 forduló után jelenleg a 7. helyen állunk, de hihetetlenül hullámzó a teljesítményünk, állandóan ingázunk a 4., illetve a 8. hely között.

Sajnos a 3D engine borzalmas, ami azért fájó, mert az első 1-2 meccsen még nem tűnt rossznak, de idővel egyre borzasztóbbnak érzem. Főleg az idegesítő, hogy a script miatt (majdnem) mindig csak két játékos mozog a labda felé, ergo hiába van öt védőm az egy csatár ellen, lényegében egy-egynek számít, ráadásul az esetek kb. felében nem az a játékos indul a labdáért, aki a legközelebb van. A kapusok teljesítménye egyébként szintén röhejes.

Gondoltam rá, hogy inkább hagyom is a 3D-t, de aztán balszerencsémre végignézegettem a nemzetközi kupák eredményeit, és rájöttem, hogy az eredmények kiszámítása sem erőssége a játéknak. Egy jellemző példa:
    A Fehérvár az Intertotó kupában előbb simán kiverte a svájci Young Boys-t, majd könnyedén elintézte a görög Iraklis-t is, hogy aztán 5-4-es összesítéssel legyőzze a Borussia Dortmundot!!! De ez még nem minden, ugyanis az Intertotó Kupa fináléjában a Newcastle 4-0-ra és 9-1-re!!!! verte meg az addig szárnyaló magyarokat... No comment. Ja, mellesleg a Fehérvár a bajnokságban kieső helyen van, éppcsak megelőzi őket az Újpest...

Van még egy problémám, igazoltam néhány (magyar szinten) jó képességű külföldi játékost, de kivétel nélkül mindegyik pocsékul teljesít, pl az elvileg a többieknél messze jobb török csatárom 10 meccsen egy gólt sem rúgott, és 6-osnál jobb teljesítménye nem volt még, és a többiek sem sokkal jobbak. Mármint a légiósok. :)

Na mindegy, azért még próbálkozom, legalább egy szezont biztos befejezek, aztán majd meglátjuk.
  • Kis Ember
    Hello az ötödi forduloban jároka WBA val és negyon jól haladok.
    Ez lessz a második évem a WBA-ban és 5 mecssböl 4 gyözelem 1 döntetelen.
    Ezekben legyöztem a Liverpoolt meg a szarkákat.
  • dani1992
    Owen20!!
    Bárhonnan ahonnan le lehet tölteni!!!!!
  • savafan
    Vége egy újabb szezonnak!!
    Bajnok és kupagyőztes lettem:))) Ennek örülünk!
    A kupadöntőben az Inter ellen odahaza 3-1-re nyertem. Akkor azt hittem sima lesz a visszavágó. Egy frászt! Gyorsan elhúztak 2-0-ra és próbáltam kapaszkodni. De nem igazán ment. Aztán egy szögletet követően Nonda fejelt a hálóba. Utána már "sétagalopp" volt.
    A bajnokság nagyon szorosra sikeredett. 4 fordulóval a vége elött a lazio meglépett 2 ponttal. Aztán szerencsére odahaz döntetlenezett én pedig simán nyertem odahaza. És jött a lazio elleni meccs. Odahaza ha jól emlékszem 1 góllal kikaptam. Viszont a kupa elődöntőjében simán kivertem.
    És hálistennek most is kupahangulat uralkodott, így sikerült idegenben (a saját hazai páyámon, ugye) meggyőzően nyerni és máris megugrottam 3 ponttal. Utána már hiába nyertek meg a többiek mindent, én is. Igaz volt, hogy nagy szerencsével (10 emberrel is) de a lényeg, hogy összejött.
    Most nyáron lesz pár csere, sok embernek lejár a szerződése és menni akarnak. Ezek nagy része nem kezdő illetve e reserve csapat tagja. Azokhoz meg amúgy se tudok nyúlni a program (még) hibája miatt:(
  • bmffm856
    hello! a kérdésem az lenne, amit egyszer egy afféle kéréscsokorbna megkérdeztem már, csak pont erre nem kaptam választ...:) hogy egy játékosmat fel tudom e ajánlani egy csapatnak hogy ugyan vegye már meg, mert tök jó...fontos lenne, hogy tudjam, mert anyagi nehézségekkel küszködök...:)

köszi szépen előre is...:) hello.
  • báttyó02
    köszi,megnézem amint benyomom az fm-et :)
    amugy nemsokára ugyis vége a szezonnak (még 7meccs) ugyhogy megint átigazolások...
  • Andretti
    bocs millió
  • Andretti
    Ha jól láttam a képen volt még 2 millád igazolni ugye? Na a Chorinthas-ban (brazil bajnokság) van egy roger nevű játékos, fiatal nagyon, és 1 milla kb és a magyar bajnokságban szerintem kiemelkedő lenne!
  • báttyó02
    hát igen,ez sajna bennevan a pakliban
  • Andretti
    torrent
  • Andretti
    Csak nehogy megsérüljön fél évre lemennyen a formja, majd elkezd öregedni is meg leépülni 30 évesen.
  • báttyó02
    köszi:)
    örülök is nagyon neki,iylen képességü embert a fradiba nemigen fogok igazolni még 1-2éven belül...
    és majdnem 1millát ér :) a lejobb játékosaim is 3-400ezret érnek szal nagyon durva hozzájuk képest :))
  • owen20
    Honnan szeretnéd?
  • dani1992
    Meg mondaná valaki honnan lehet letölteni a játékot????????
  • Andretti
    Gratula ez szép volt! Ennyiért ilyen jót...
  • Andretti
    Crackelted, van verzsön amelyiket köll! Keresgélj undergroundon vagy írd le részletesen a problémát, és küldök rá orvosságot vagy ha van türelmed adok egy működő verziót.

Hasonló problémákkal fordulhattok hozzám, olvasok róluk, és konyítok is hozzá valamit ;)
  • Andretti
    Köszi a fülest megnézem...
  • Andretti
    Vedd ki a cd-t és tedd be újra... nekem is ilyen a cd védelem teszi.
  • báttyó02
    jaja az lehet
  • tobias88
    EZ szerintem kreált, mert mindene 83!
  • báttyó02
    magasan eddigi legjobb igazolásom,méghozzá full ingyen

• tobias88
    LESZEDTEM, simán se megy, feltettem a patchet úgy se megy, editorhoz ezek után nyúltam, úgy se megy: NA MOST MIVAN?
  • savafan
    kerlon
    tevez

nézz utánuk:)
  • savafan
    ahogy elnézem, igen. csak nálad vagy más nem írta be. szinte mindenkinek megoldódott a problémája ha volt, de neked krónikus:(
  • Kis Ember
    Hello régnem irtam de beszart a gépem és szervízben volt.
    Holnaptol elkezdem ujra nyomni a FIFA Managert.
    Andretti!! Még megéri megvenni a Corinhias fiatal középpájását
    aszem Dienilson a neve de nem biztos szerintem jó számai vannak.
  • báttyó02
    jaj elirtam,tizen valahány meccs után :D
  • báttyó02
    huhh...fradival kezdtem egy karriert,egenlőre bejövős a játék,pedig már megjelenésekor is probálkoztam,akkor nemjött be,de most hogy jobban belemerültem egyre jobban tetszik :)
    tudtam venni kezdésnél pár fiatal tehetséget,szépen fejlődnek is,és pár vén rókát,de rohadt jó értékekkel,szinte ingyen :)
    amugy huszon valahány meccs után első helyen állok a bajnokságban,a frissen igazolt 18éves támadó kp-m 12gólos,ezzel vezeti a gollövőlistát
  • Paranoia
    Felrakom az 1.1PATCH-et Lis indul,1X!Ha még1x beakarok lépni akkor már ;A(z) FIFAM06.EXE hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük...
    Mért csinálja ezt?CSak nálam van ez a probléma?
  • savafan
    Készül. Pontos információ nincs még róla. A végső stádiumban tartanak de van egy döntő fontosságú probléma. A már kész szövegek nem jelennek meg a játékban:(
    Majd ha lesz akkor itt is meg lesz jelentetve. Addig tessék nyugodtan várni!!!
  • savafan
    17N6-UE25-3333-WSCH-LONG
  • Kosztyu
    Valaki megadná a serialt????lécci
    thx
  • Kikoki
    Egy kérdésem lenne:Kb Mikor lesz magyarosítás?Bocs hogyha hülyeséget kérdeztem ,de azért válaszoljon valaki rá.
  • Andretti
    És nem tom, de ez a most itt most ott edzősködöm, sztem nem jó... Én a loki karriert game hiba miatt hagytam abba, mert a 2. év közepén mindig kilép a játék ha continuet nyomok, és nem mentés hiba, mert több (3) tartalék mentés is volt, 1-2-3 hónappal korábbról és ha ua. pontra elérek kilép ismét. És utánn jött a West Brom Gera miatt. Még 33 évesen is kezdő volt! tavaly (2008) visszavonult, meg le is gyengült. És négy év után nem volt kedvem új adatbázissal előről kezdeni. A legjobb hogy már 2009 ben a mai totális sztárok 30-35 évesek, és az újakat kell keresni. időigényes, de vannak.
  • Andretti
    Olvasd el a 6193-at. Néhány, sok bajnokságban nincs reserve liga. Az ott (6193) leírtak alapján új karriernél lesz reserve team.
  • Andretti
    Van 11 kezdő, 7 cserének meg 2-3 tartalék. Meg most plusz 5 szerencsétlen ifi akit nem tok eltüntetni, és felhozni sem a reserve csapatból senkit. Pedig fontos lenne! Úgy értem hogy a volt kezdő lesz a csere, és csak kezdőt igazolok. Szóval mindig egyre jobb lesz a kezdő és a cserepad is. És mindig nyereséges mert volt kezdő játszott sokat, és el tom adni jó pénzért, az új kezdő meg ofg játszani sokat, és majd el tom adni 1-2-3 év múlva jó pénzért. De most a kezdőben van 20 éves is, szal őt kb 8 évig itt tartom majd 28 évesen a csúcson eladom!
  • bmffm856
    hello! a Balaton FC-s sikersztorimat kicsit félredobva, most egy új kihívás elé nézek...:) a Fiorentina menedzsereként kezdtem karriert...elkezdtem vásárolgatni, Firenzébe csábítottam Iaquintát, Barzaglit, Grossot és Baronét...namost a gond az, hogy az igazolásokra kapott keret meglehetősen megcsappant, sőt, mínuszba csapott át...ezt lehetne ellensúlyozni, mert van két-három játékosom, akiket el szeretnék adni, amely pénzből renbe jönnék...csak nem akarja senki vinni őket...a kérdésem az lenne, hogy nem lehet-e valakire rátukmálni egy játékost? hogy ugyan már vegye meg, mert nagyon jól jár vele...:):) a másik meg, hogy alapból nincsen reserve teamom...azt be lehet valahogy állítani hogy legyen? hát...köszi előre is a segítséget...végezetül berakom a szezonnak nekivágó kezdő 11-emet:

AC Fiorentina: Frey - Grosso, Barzagli, Ujfalusi, Pasqual - Barone - Brocchi, Jörgensen - Fiore - Toni, Iaquinta

azért nem rossz szerintem...:):)
  • skristof
    nincsmit, remélem segítettem

jó játékot, és.. üdv a klubban! :)
  • báttyó02
    köszi :)
  • skristof
    keresésnél gondolom ebben a részben is be lehet állítani a maximum értéket, amikor játékosok után nézelődsz
    add meg h 0 legyen a max, értelemszerűen akkor csak az ingyenes között keres

Bosman szabály meg itt is érvényes :)
  • savafan
    Nagyon kiélezett bajnokságot nyomok:)
    7 fordulóval a vége elött 3-an vagyunk 66 ponttal. Utána jönnek 63 ponttal és 60 ponttal. És ha ez nem lenne elég ott lohol a Fiorentina a nyomunkban a maga 57 pontjával:( Az utóbbi hetekben szinte mindenki volt az élen, akár pontelőnnyel is. Remélem a végén nekem sikerül kiénekelnem a sajtot a sok varjú szájából!!!