Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • savafan
    Kicsit el kezdtem jobban foglalkozni a játékkal. A fáradás az tényleg nagyon lelombozó:( Alig tudok 1-3 meccset lenyomni ugyanabban a felállásban:( És máris 50 körülire esik a fáradtsága. Még szerencse, hogy bevásároltam a szezon elött. Van miből választani. De akkor is furcsa. Ha meg adok nekik "rest" edzést akkor meg nem fejlődnek. Azért a valóságban több meccset nyomnak le a sztárok is.
    Ami kérdés: az előző részekben volt olyan lehetőség, hogy a meccsnézés közben volt pár billentyű amit nyomva lehetett dolgokat csinálni (lövés, cselezés, kapuskifutás, stb). Ez most is van? Én nyomogattam de nem csinált semmit.
    Ami jó és rossz is egyben, hogy a leendő ellenfél ismertetésekor nagyon részletes a dolog. Aki nem tud perfektül angolul az csak találgat. És túl hosszú is a lista.
    Illetve nem találtam olyat, hogy a kezdő csapatot egy általam megadott értékek szerint vetésforgóban cserélgeti a gép. Most ilyet nem találtam. Van valami hasonló?