11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • savafan
    Csapatot lehet.
    Privát élet volt az előző verziókban, ebből asszem kimaradt:(
  • FIFAN
    bocesz
    de ebben van karrier magánélet?
    és lehet csinálni saját csapatot?
  • savafan
    Elméletileg a bázison feltűnő gyerekekre licitálhatsz:) illetve különböző gyerek rendezvényekre invitálnak. és ha ott megtetszik valaki akkor rárajtolhatsz. asszem ilyen volt az eddigiekben.
  • Rossi1
    Köszi!

Még csak egy kérdésem van? Youth-kat vagyis fiatalokat hogyan lehet keresni? Mert elképesztően gáz a mostani utánpótlásom és a scout-ok meg szarnak rá...:) Viszont a utánpótlásnevelő bázisom majdnem a legfejlettebb
  • nagytomy
    Text módban a jobb oldalon található egy csomó option, hogy mit mutasson (pitch, opponent, team, etc.) Itt válaszd, ki a második oszlop alján levőt (keyboard valami), és akkor kiírja, hogy melyik gombbal mit tudsz csinálni.
  • savafan
    Idén én sem találtam az eddigi nyilakat. de van egy ilyesmi lehetőség a team tactics melletti fülnél. ott egyénre lebontva tudsz meghatározni taktikát. nyilas rohangálás szerintem idén kimaradt:(
    a nyilakról nem tudok mit mondani még nem használtam full text módot.
  • FrezeR
    vagy magadtól böksz egy kiscsapatra kezdéskor :)
  • skristof
    Karrier mód, és "Start in lower division" legyen bejelölve
  • Rossi1
    Csaó!!

Nos én is belenéztem. Csak annyi kérdésem lenne, hogy a formation résznél itt is meg lehet adni, hogy ki merre mozogjon a pályán(rajzolt nyilak)? És még azt nem tudom, hogy mikor a meccs megy Text módban alul van néhy négyzet benne le-fel nyilakkal. Azokat hogyan lehet változtatni és mik azok, mert az ellenfél edzője mindíg babrál velük nekem meg nem lehet. Előre is köszi Rossi1
  • Magic Boy
    Kezdtem 1 karriert,de egy csomó nagycsapatot(Frankfurt Fulham,Aberden)akart hozzámvágni!
    Mit tegyek,hogy kis csapatot kapjak?
  • savafan
    Egyenlőre semmit nem tudok:( Szerintem még elég friss ahhoz, hogy tele legyenek az oldalak ilyenekkel.
  • Magic Boy
    Tudtok valami jó oldalt ahonnan kiegeket(nem csak magyar)lehet leszedni?
  • savafan
    Kicsit el kezdtem jobban foglalkozni a játékkal. A fáradás az tényleg nagyon lelombozó:( Alig tudok 1-3 meccset lenyomni ugyanabban a felállásban:( És máris 50 körülire esik a fáradtsága. Még szerencse, hogy bevásároltam a szezon elött. Van miből választani. De akkor is furcsa. Ha meg adok nekik "rest" edzést akkor meg nem fejlődnek. Azért a valóságban több meccset nyomnak le a sztárok is.
    Ami kérdés: az előző részekben volt olyan lehetőség, hogy a meccsnézés közben volt pár billentyű amit nyomva lehetett dolgokat csinálni (lövés, cselezés, kapuskifutás, stb). Ez most is van? Én nyomogattam de nem csinált semmit.
    Ami jó és rossz is egyben, hogy a leendő ellenfél ismertetésekor nagyon részletes a dolog. Aki nem tud perfektül angolul az csak találgat. És túl hosszú is a lista.
    Illetve nem találtam olyat, hogy a kezdő csapatot egy általam megadott értékek szerint vetésforgóban cserélgeti a gép. Most ilyet nem találtam. Van valami hasonló?
  • Hunor1
    Igen, nekem is igy indult.Szóval " new game " ,és választottam a saját csapat opciot(legalso pont)Megadtam a nevet, beraktam a portrémat :-) ,csináltam klassz cimert és mezeket majd indultam a hazai bajnokságban újoncként.Most már a stadionomat is fejlesztettem 12000 ezresre.
  • shad0w
    Hát akkor kezdj úgy, hogy rögtön csapatot alapítasz, úgy elejétől kezdve irányíthatod őket :)
  • shad0w
    Ja így már értem, köszi :)
  • [Jakuza]
    Kotottem addig egy skot csapattal egy 1 eves sz4rzodest mert unalmas volt a tovabb gombot nyomogatni 8 honapon keresztul.
    Semmit nem tudsz csinalni azonkivul.
    Direkt nem fogadtam el semmilyen csapat ajanlatat az elejen, hogy a sajat csapattal legyek, de hiaba vtettem mert a kovetkezo szezont megkell varni, hogy veluk lehessek.
  • skristof
    ez logikus is, én is erre gondoltam. hiszen az újonnan nevezett csapat nem kezdheti a bajnokságot csak ugy a közepén :)
  • FrezeR
    lehet ugy kezdeni a játékot, hogy csinálsz egy csapatot,saját cimer,mez stb. de mondjuk ha egy meglévő csapattal kezdtél pl Arsenal és ott csinálsz szezon közben egy csapatot (mert megteheted ugye) akkor azzal a csapattal lehetsz de csak a következő évtől, igy érti:)
    én még ezt nem próbáltam de akkor valszeg meg kell várni az év végét.
  • shad0w
    LoL, ezt nem értem... de akkor abban a szezonban amíg nem játszhatsz a csapatoddal mit kell csinálnod? :)
  • [Jakuza]
    Hat nalam karrier modban nem igy van.
    Megcsinalom a csapatot es csak a kovetkezo szezontol enged azzal a csapattal jatszani amit csinaltam.
  • shad0w
    Tudtommal nincs még peccs, de hamarosan jön elvileg. És gondolom amint lesz peccs többekk között a hivatalos oldalról letöltheted majd...
  • shad0w
    Nem is igazán értem, hogy mire gondolsz... Megcsinálod a csapatodat címerestül, mezestül, mindenestül, nyomogatod a tovább gombot és úgy mintha bármely más csapattal kezdtél volna idényt rögtön menedzselheted is a csapatodat...
    Viszont az a csapat nyilván csak abban a mentésben lesz elérhető, szal ha később más csapattal kezdesz új idényt akkor ott az alapított csapatod nem lesz jelen...
    Ha nem ezekre gondoltál akkor sry...
  • shad0w
    Mint mindig mindenhol és minden játékban. PRINTSZKRÍN GOMB és PAINT! :P
  • shad0w
    Hehe, úgy hangzik mintha nem tört lenne a játék :) Nem emlékszem, hogy kell-e krekkelni de ha találsz hozzá valahol krekket akkor használd :)
  • Gomez
    sziasztok!nekem állandóan kilép valami miatt.van már patch, és honnan lehet leszedni mert a hivatalos oldalon nincs...tx
  • [Jakuza]
    Rakatt arra a tulajdonsagra amit edzetni akarsz, es egy folyamat jelzon jelzi hany szazaleknal jarsz.
    Nem tudom van manager assitantod, lehet kell az is hozza nem tudom.
    De a lenyeg hogy 33%,66%,ot amig nem eri el a folyamat jelzo csokkeni fog a tulajdonsag. Tehat ezeket az ertekeket nem art elerni, mielott mas tulajdonsag ezdesebe kezdesz.
  • [Jakuza]
    #5824-re senki?
    Mikor letrehoztatok a sajat varosi csapatot egybol rendelkezesre allt a csapat ?
  • Hunor1
    Ja, és hogy lehet screenshotot csinálni a játékban??
  • Hunor1
    Hi all !

Mégeccer kérdezem, hátha segitetek..

Hogy lehet az individual tréninget aktiválni, hogy megadhassam melyik játékosom milyen tulajdonságát fejlessze...

PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP !!!!!!!!!!!!!!!
  • Lokatepe
    Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem h ha el akarom inditani a játékot mindig azt irja ki hogy CD/DVD emulation has been detected és megkér h szüntesem meg és inditsam ujra a játékot! Ja Daemonnál is és Alcohol 120%nál is ezt irja ki! MIÉRT? PLEASE HELP MY
  • Pluskast
    Simán nekem is megy csak ha új számot akarok berakni akkor nyomban meghal ha az új számot akarja lejátszani.
  • Grusi
    Nekemis nyomban meghal, de csak akkor, ha a playlisten megprobalom vmelyiket lejaccani. Ha nem bazirgalom, siman megy. Mondjuk en mar egy joideje AUDIO=0-val jaccom, winamp power :)
  • [Jakuza]
    En is megprobaltam a sajata csapat letrehozasat. De jhol a csapatom ?:P
    Karrier modban letrehozta egy Angol klubbot jott is egy hitelesito level, de a csapa t sehol.
    Most akkor talan jovo evig kell varni, hogy jatszhassak veluk, vagy mi van ?
  • Pluskast
    Sziasztok!

A következő lenne a kérdésem. A játékban azt mondják, hogy berakhatsz saját magad mp3 zenéket és lejátsza a program. Namost én betettem egy párat, viszont a program nem játsza le, mert ha meg akarja tenni azon nyomban kidob. Mi lehet a gond? Nincs ötletetek véletlenűl?
  • Hunor1
    Hi all !
    Végre megoldodott a dameonnal.. :-)) fut a gém!
    Nem tom ti hogy vagytok vele de én azt keztem el , hogy csinálok egy saját klubbot, szerintem sokkal izgibb, mint kezdeni egy akármilyen csapattal( kiscsapat), mondjuk ukrajnában...Vagy minnyá v.melyik sztárcsapattal( Juve,Porto,Manchester)...LOL, az nem kihivás.

De kérdezném azoktól, akik már nyomják egy ideje: Hogy lehet az individual tréninget aktiválni????? mert a legtőbben 0%-on állnak,szóval meg akarom adni hogy ki miben fejlődjön egyénileg.

Köszi a választ kollégák :-))
  • skristof
    szvasz Melasz! emelt info faktra gyurjál ám :P
  • shad0w
  • kismelasz
    hello srácok!hova van belinkelve az a patch, melyik hozzászólás, mert nem találom!előre is köszi
  • skristof
    olvass vissza
    be volt linkelve egy english patch