Fifa Manager 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
azt nem tudjátok mennyi pénz jár a bajnokság/hazai kupa/Bl megnyeréséért?
football without ultras is nothing
mondjuk olasz focit ugysem tulzottan szeretem, roster meg már azért nem nagyon kell, mert 2011ben vagyok 😉
de azért kössz.....
ami a magyar focit illeti: ez nem kérdés! 😊
már meg is, természetesen a magyar database.... 😉
http://druglord.buzz.hu/ ;)
amugy amit érdemes leszednimég, ha szereted az olasz focit akkor az Olasz Szuper Patch: ez beteszi a seria C/1-et és a seria c/2-t, meg olasz stadionokat...
-MegaPatch2004v120: ez javítja nagyonsok bajokságban a rostert, tehát a játékos adatbázist, mint pl. Brazíliában végre lesznek 10.00-11.00-es szintû játékosok...
és ha szereted a magyar focit akkor: TCM HSP 2004
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
egyelõre akkor csak a hivatalos peccseket szedetem le vele!
igy már végre megnyerhetem a bajnokságomat PÉNZért! 😊))
izé, még valami, errõl a peccsrõl mit tudtok:
Total Club Manager 2004 SP 0.18 Patch
ez mi a franc?
azért eztis leszedi 😄
persze 0%-os fizetésemeléssel 😊
izé, ugy néz ki tudok letöltetni..
szal meglessznek a peccsek 😊
most az lenne a kérdésem, h miket érdemes még letölteni???
ha már egyszer letölt nekem a srác, akkor már kihasználnám az alkalmat 😉
szal hivatalos peccseken(+törések hozzájuk) kívül mit ajánlotok?
a fiatal játékoskkkal pedig 5 éves szerzõdést kell kötni és akkor biztos hogy sokáig marad nálad és amikor megveszed alacsony fizetést ajánlasz neki, aztán mikormár eljut egy magas szintre mondjuk 3 év múlva akkor is csak néhány ezerrel lesz nagyobb a fizetése és nem 15-30 ezerrel
eddig sztem nagyon jokat igazoltam egész játék alatt, és sokukat jo pénzért el is tudtam adni
viszont igen, jo borsos fizetése van jopár játékosomnak
a jelenlegi legtöbbet, egy 16.00-ás középsõhátvédemnek fizetem, heti 18.000 £-ot. gondolkodtam már az eladásán is, de nagyon kell õ oda hátulra. 😊
asszem 4-es talent, 26-7 éves, 16.00-as. nemzeti porondon is tapasztalt már... több mint 16,5M-ót ér
bazz, bajnoklettem, de nem kaptam érte lóvét...
csak a támogatomtol 1,2Millát...
meg vmi TV Jogdijakat 2,5M.. ez a tv jogdij, ugye nem a bajnokság gyõzelméért járó bonusz lóvé??? mert ha az akkor megörülök, annyira kevés....
jah, említettem, h fiatalítottam...
jelenleg 4 játékost szereztem:
ebbõl egyedül a már említett csatár (Zwicky) került pénzembe...
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
én a másodosztályu Tomsk-kal kezdtem anno, kb 55ös,60as volt, asszem
most 130 felé járok...
biztos valamit rosszul csinálok..
amugy szerintemis szedd le a peccseket, mert sok hibát kijavítanak...
amugy létom orosz csapattal vagy, ott milyen szintû csapatok vannak?
amugy jáccasz/tok még???
lenne egy kérdésem: nektek mennyi az elsõ csapat fizetése? (pénzügynél meg lehet nézni!) mert én akármennyire is szeretnék, nem tudok meggazdagodni... mostis eladtam egy nem tul jo csatárom 3,15M fontért, de ahogy nézem hamar elszáll ez a pénz is... pedig nem sikkasztok, becsszó! 😄
szóval nekem 190-200ezer körül van fontban a heti fizuja az elsõ csapatomnak.... az sok????
hogy lehetek rövidtávon sikeres? (tudom, bajnokságnyerés, meg BL, próbálom a fizukat csökkenteni
és mivel modemes vagyok, nincsenek meg a peccsek se! 😞 szal hiába voltam tavaly bajnok, egy árva fillért sem láttam...
muszály lessz vhogyan lerántgatni azt a kurva peccset...
egyébként továbbjutottam a bl-csoportból! 😊 igaz, most a Real jön, szóval....
a liga kupa döntöjében a s.moskvatol kikaptam, persze a sima kupában is 'véletlen' vele sorsolt a gép össze, az elõdöntöbe. ott 1-1 lett hosszabbítással... 11-sek: csak a _kapusom_(!!!) tudta berugni! kikaptam 5-2-re! elég reális, nem?!?!?
a bajnokságot már vezetem.... most ujbol fiatalitásba kezdtem... márcsak a jelenlegi magas bérek miatt is, de sajna nekem saját nevelésû jó játékosom 0!
vettem egy csatárt, elég borsos ára volt, de ajánlom mindenkinek! nekem 2006 óta van a játékomban!
kép
ez az a csatár
és egy kis info a klubomrol:
terveztem egy sép stadiont, ~35.000es... de 25M font. honnan szedjek ennyit?????
és miért olyan alacsonyak a játékosaim értékei? mármint van egy TKÖ-m, 27 éves, 14.00-ás 4-es talent. qrvajo, és vmi 8,5M fontot ér csak.... 😞
Nekem ez a gyengém ebben a játékban. Már most imádom 😊)))
de sebaj... 😊
kijött 3 SCREENSHOT A TCM 2005-rõl!!!!!!
kép1 - úgy látszik lessz lehetõség klubbot alapítani!
kép2 - természetesen megint új design 😊
kép3 - és egy újfajta meccsnézési mód!
csemegézzetek!!
ugyhogy elõtúrtam egy mentést!! 😊
2010ben vagyok, Tomsk-kal.... bajnokság elejénél járok, 2 helyen vagyok, 2 ponttal lemaradva. bl-ben sajna nem nagyon akar sikerülni, de ez még változhat, mégcsak csoportmeccsek vannak. orosz kupába+ligakupá még talpon vagyok.
nem könnyû 4 fronton helyt állni :9 de eddig egész jó...
scak sajnos anyagilag nem vagyok jo, mert hiába voltam elõzõ évben bajnok, nem kaptam pénzt... 😞 (ugy látszik nincs fennt patch! 😞 )
jáccik még valaki????
azt sem értem mit akar az a két szmájli együtt jelenteni 😄

oks......
nekem nyóc 😉
de azt én tesoo specko problémájára írtam
alap esetben az 1.2 pecshez 1.2 crack kell, de mivel tesoo-nak így szezonvégén fagy, ezért javasoltam ezt a hibrid megoldást
(nekem is így fagyott és ez a krekk keverés segített)
salz elõször setup gém, aztán felpeccs 1.1 aztán felpeccs 1.2
és ezexerint utána felcrack 1.1

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De szvsz mukodik a nem patchelt, verzioval is, az mar mas kerdes, hogy a hibak akkor viszont bent maradnak a jatekban.
Szoval eloszor tedd fel a patchet meg a cracket hozza es utana a magyaritast.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.