Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • savafan
    Mi az öcsémmel kezdtünk együtt egy spanyol bajnokságot. Én a Valenciával, Ő pedig az Atletico Madriddal. Először megijedtem, a második helyet tűzték ki. Februárban járunk és még a másodikon vagyok. Csak a Real előz meg. Akivel sikerült ikszelnem az őszi fordulóban. Viszont a kupát mindketten elbasztuk. Azt hittem oda-visszavágós. Kiküldtünk egy pihenősebb (gyengébb) csapatot. Aztán amikor mindketten túlórára kényszerültünk akkor derült ki, hogy ez egy meccses. Kiestünk mindketten tizenegyesekkel. Engem szeretnek a szurkolók és semmi gondom. Az öcsémnek a 9 hely a cél. Jelenleg 13. De a szurkolók 64%-osan utálják. Szerintem a következő forduló számára létkérdés. Ha nyer talán még maradhat, de ha nem akkor viszlát.
    A góllövőlistát viszont vezetem egy éppenhogy a csapatba került sráccal. Xsisco a neve. 3 gólt ver jelenleg Ronaldora. A többi történésre nem emlékszem. Remélem megtartom ezt a dobogós helyet.