Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • savafan
    helyzetjelentés:

véget ért a 3. évadom a Honvédnál. a tavalyi bajnoki cím után kíváncsi voltam, mire leszek képes. jött 1-2 új játékos, de a csapat magja megmaradt (picit ragaszkodó tipus vagyok:))
    szarul indult a bajnokság, a sok feladat felőrölte a csapat energiáit. a 9-10. pozicióban voltam a bajnokság elején. szerencsémre senki sem lépett meg nagyon, hibáztak ők is. közben a BL-ben eljutottam a debreceni szintire. csoportköröztem, ahol nem maradtam győzelem nélkül. de sajnos tovább nem jutottam:( majd talán legközelebb. közben a ligakupában és a magyar kupában is vitézkedtem. amikor nagyon szarul álltam felállást változtattam. 4-4-2-ről átálltam a rombuszra. és ettől elindultam felfelé. rohamléptekben:) sorozatban nyertem a meccseket, de nagyon nem lépkedtem felfelé a tabellán. közben elkezdődött az a nagymértékű sérüléshullám, ami a szezon végéig kitartott:( jelenleg is 6 sérültem van a keretben.
    és az a vicc, hogy egész évben nem tudtam magyar csapatorvost szerződtetni mert nem volt kit:( így egy spanyol faszi maradt, aki ezek szerint nem valami táltos.
    ahogy kiestem a ligakupából és volt egy kis időm a meccsek közti regenerálódásra, úgy kezdtek el jönni az eredmények. elindultam felfelé a tabellán, aminek az lett a következménye, hogy pár fordulóval a vége elött az első 5 helyezett 4 ponton belül volt. két fordulóval a vége elött átvettem a vezetést és a sors furcsa fintora volt, hogy az utolsó két meccset a második és a hamradik helyezettel játszottam. két győzelemnél nem kell másra figyelnem. az első után (Paks volt az ellenfél) az első 4 helyezett 2 ponton belül volt. de én vezettem és az uccsó meccsen elért döntetlen (Fradi ellen) elég volt a bajnoki címhez! mondjuk ehhez kellett a többi csapat döntetlenje is. közben a kupában is bejutottam a döntőbe (igen simán) ahol a tabella utolsó Szombathely ellen 3-0-ra nyertem így két trófea is zsebbe ugrott az évben. a klubházat fejlesztve, már szinte bárkit felvehetek. igaz, orvosi szinten lenne még mit javítani. a sérültjeim több hétre kiesnek. remélem idén lesz magyar csapatorvos a választhatók közül.

más magyar csapat orvosát el lehet "csaklizni"??

közben a magyar válogatott (vezetésem alatt) csoportelsőként jutott ki az EB-re. ahol a montenegró-skót-olasz négyesből nem jutottam tovább. pedig az EB elött esélyesnek tekintett a sajtó:)

hála a BL-ben való szereplésnek, pénzügyileg kezdek megerősödni. már csak pár jó igazolás kéne, hogy a csapatom is kiemelkedjen a magyar vonalból:)

van valakinek ötlete játékosra?

év végén a csapatom 17 szintet emelkedett. a góllövőlistán Palásthy a második lett. a csapatban az év játékosa a kapus Németh Gábor lett.
    két meghatározó játékosom elment a csapattól, és egyenlőre csak egy játékos jött a helyükre:( meg kellene erősítenem a keretet, pláne ha ennyi sérültem van:(

más. privát életben mikor érdemes megkérni az asszony kezét? már egyszer tettem, de nem volt a válasz. igen jóban vagyunk de csak esküvő után jöhet a gyerek:))