11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • vasater
    Sziasztok. Hol van a manager életében az a rész ahol csajozni lehet meg autót venni mert nekem a magánéletnél nincs semmi hasonló.
  • savafan
    helyzetjelentés:

véget ért a 3. évadom a Honvédnál. a tavalyi bajnoki cím után kíváncsi voltam, mire leszek képes. jött 1-2 új játékos, de a csapat magja megmaradt (picit ragaszkodó tipus vagyok:))
    szarul indult a bajnokság, a sok feladat felőrölte a csapat energiáit. a 9-10. pozicióban voltam a bajnokság elején. szerencsémre senki sem lépett meg nagyon, hibáztak ők is. közben a BL-ben eljutottam a debreceni szintire. csoportköröztem, ahol nem maradtam győzelem nélkül. de sajnos tovább nem jutottam:( majd talán legközelebb. közben a ligakupában és a magyar kupában is vitézkedtem. amikor nagyon szarul álltam felállást változtattam. 4-4-2-ről átálltam a rombuszra. és ettől elindultam felfelé. rohamléptekben:) sorozatban nyertem a meccseket, de nagyon nem lépkedtem felfelé a tabellán. közben elkezdődött az a nagymértékű sérüléshullám, ami a szezon végéig kitartott:( jelenleg is 6 sérültem van a keretben.
    és az a vicc, hogy egész évben nem tudtam magyar csapatorvost szerződtetni mert nem volt kit:( így egy spanyol faszi maradt, aki ezek szerint nem valami táltos.
    ahogy kiestem a ligakupából és volt egy kis időm a meccsek közti regenerálódásra, úgy kezdtek el jönni az eredmények. elindultam felfelé a tabellán, aminek az lett a következménye, hogy pár fordulóval a vége elött az első 5 helyezett 4 ponton belül volt. két fordulóval a vége elött átvettem a vezetést és a sors furcsa fintora volt, hogy az utolsó két meccset a második és a hamradik helyezettel játszottam. két győzelemnél nem kell másra figyelnem. az első után (Paks volt az ellenfél) az első 4 helyezett 2 ponton belül volt. de én vezettem és az uccsó meccsen elért döntetlen (Fradi ellen) elég volt a bajnoki címhez! mondjuk ehhez kellett a többi csapat döntetlenje is. közben a kupában is bejutottam a döntőbe (igen simán) ahol a tabella utolsó Szombathely ellen 3-0-ra nyertem így két trófea is zsebbe ugrott az évben. a klubházat fejlesztve, már szinte bárkit felvehetek. igaz, orvosi szinten lenne még mit javítani. a sérültjeim több hétre kiesnek. remélem idén lesz magyar csapatorvos a választhatók közül.

más magyar csapat orvosát el lehet "csaklizni"??

közben a magyar válogatott (vezetésem alatt) csoportelsőként jutott ki az EB-re. ahol a montenegró-skót-olasz négyesből nem jutottam tovább. pedig az EB elött esélyesnek tekintett a sajtó:)

hála a BL-ben való szereplésnek, pénzügyileg kezdek megerősödni. már csak pár jó igazolás kéne, hogy a csapatom is kiemelkedjen a magyar vonalból:)

van valakinek ötlete játékosra?

év végén a csapatom 17 szintet emelkedett. a góllövőlistán Palásthy a második lett. a csapatban az év játékosa a kapus Németh Gábor lett.
    két meghatározó játékosom elment a csapattól, és egyenlőre csak egy játékos jött a helyükre:( meg kellene erősítenem a keretet, pláne ha ennyi sérültem van:(

más. privát életben mikor érdemes megkérni az asszony kezét? már egyszer tettem, de nem volt a válasz. igen jóban vagyunk de csak esküvő után jöhet a gyerek:))
  • savafan
    én úgy tudom, hogy az editorban. de majd akik csináltak már ilyet, fixen megmondják:)
  • csocso92
    hello az lenne kérdésem hogy,hogy lehet egy játékosnak beteni képet.
  • Kluivert87
    Igen tudom,csak úgy 5ös,v 6os szintel kezd a manager,s nem 1esről!Mindegy,azért thx h írtál.
  • North Park
    könyörgöm, ki is lehet választani..
  • Kluivert87
    Sziasztok!

Mi alapján adja be valós karrierben a 3 csapatot?Nem lehet megbuherálni,h például beadja a middlesbrough-t?Pls írjatok!Előre is köszönöm
  • nono28
    sziasztok!

Hogy lehet kiválasztani az összes európai bajnokság összes osztályát kiválasztani?
  • lesliepool
    Nagyon ne uninstald a játékot.Egy progit max 3x ajánlatos újratelepitgetni.
  • csabec
    persze már 3szor ujra instaláltam.akármelyik épületet akarom fejleszteni ezt csinálja,azon kívül hiba nélkül müködik a játék.
  • savafan
    nekem még nem volt ilyenem. és ha bármi mást nyomsz, akkor müxik rendesen? próbáltál reinstallt? hátha valami megsérült és a felülírásnál meggyógyul
  • csabec
    tud nekem segiteni valaki ebben a technikai problémában amit leirtam,vagy legalább annyi h kihez forduljak segítségért?
  • takibalint
    Igen, erdemes valtoztatni a taktikan, es csapat felallason, mert kiismeri az ellenfel. MEg a jatekosaid energia es fitnessz allapota is valtozik, nem futnak mindig ugyanolyan gyorsan stb. Erdemes valtani.
  • savafan
    vagy átlát más a taktikádon és aszerint játszik, vagy belefásulnak a játékosaid a megszokott rendszerbe. nem árt kavarni pár felállást. nem mindenki torkán tudod lenyomni, ugyanazt a taktikát és felállást. én is jártam így, anno. azóta 2-3 felállás közül váltogatok, az ellenfél felállásához igazodva. illetve kupameccseken annak fügvényében, hol játszunk, oda-vissza vágó vagy milyen eredmény szüetett az első meccsen. és bízva, hogy bejön amit kitaláltam:)
  • DONGUBA
    es az mitol van hogy csinalok egy taktikat nyerunk vagy 10meccset zsinorban es utana vesztunk kb ugyanannyit?
  • savafan
    még valami. van valakinek ötlete, mitől sérülnek, nagyon és nagy mértékben a játékosok a meccseken? a Honvéddal vagyok és a harmadik évad végénél járok. már van erönléti edzőm is. de az utóbbi időben nagyon sérülnek a meccseken. nem egyszer 2-en is kiesnek a játékból. és nem pár napra hanem 3-5-12 hétre:( már alig tudok kiállni és éppen második vagyok a tabellán.
    van csapatorvosom is, igaz csak sapnyol, mert az egész évad alatt nem volt a keresés közt egy nyamvadt magyar csapatorvos sem (volt már valakinél ilyen?). specifikusok igen, de nekem egy csapatorvos kellene:)
  • savafan
    köszi! akkor egyenlőre marad a H Budapest:((
  • opalzoltan
    A line up-nál van ugye az a bizonyos sakk figura (roles),arra kattints rá és azon belül van az hogy captain!!!Akit TE akarsz csaptkapitánynak azt húzd előre,utána ok-ézd le.
  • csabec
    szevasztok srácok tudnátok nekem segíteni?
    mikor próbálnám feljeszteni a club facilities-t akármelyik épületet,kilép a játékból és ezt írja ki:
    Microsoft Visual C++ Runtime Library
    Runtime Error!

Program:D:\Games\fifa 10 manager\Manager10.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.Please contact the application's support team for more information.
  • North Park
    mert új játékot kell kezdeni, és hogyha többször kezdted, akkor a 2.ra már nem lesz érvényben, ezért kell menteni is..
  • savafan
    Én azt kérdezném, hogy ha az editorban átírom a magyar csapatok neveit, nyomok write database-t akkor miért maradnak a nem szeretett H Budapest és F Budapest nevek?
    Valamit nem tettem meg?
  • icso87
    Szasztok! Egy kérdés: hol tudom editorban beállítani, h az amatőrcsapatoknak is legyen külön bajnokságuk? Előre is kösz
  • Gunnerboy
    Nekem az lenne a kérdésem hogy hol lehet megváltoztatni hogy ki legyen a csapatkapitány? Előre is THX
  • hunbalee
    hali vki feltudja tenni a magyaritást vhova mert az fm hungariról nem tudom lekapni :S és letöröltem a gépről
  • robertnatus
    Leslie...én nem találtam eddig hibát..jo pár orát lenyomtam ezzel a magyarositással...de viszont le nem forditott szövegböl akad még pár sor..és ha azok is meglesznek..joféle magyarositás lesz
  • marceapro
    a parch vagy a játék verziora gondolsz? 3as patchet tedtem fel, a game meg nemtom, ami fentvolt az egyik oldalon. semmi verziot nem irt
  • yozsoo
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni abban, hogy készített csapatnál hogyan lehet egy már meglévő mezre kicserélni a mezt?...nah ezt jól leírtam ...:D...de remélem értitek...a választ előre is köszi:Yozsoo
  • owen20
    akkor valami nálad nem okés mert havernak is tört van és nála minden jó én is már bánom kiadta érte sokat de legalább erdeti.
    müködnie kell lehet rossz a rendszered vagy a verzió amit leszedtél
  • marceapro
    én fel tudtam tennni a patchet, csak mikor beléptem egy csapathoz és rámendtem az Első csapatra kiirt egy hibát és kilépett
  • DONGUBA
    Lehet valahonnan jo taktikat letolteni hozza vagy valaki tud egy jot kuldeni?
  • DONGUBA
    epp ezert kerdeztem mert hibat ir ki mikor raklikkelek akarmelyik patchre.
  • marceapro
    hát én tórtre nem tudtam de megprobálhatod.
  • owen20
    igen fellehet bármire
    nekem eredeti van de jó minden törtre is
  • DONGUBA
    Meg meg egy kerdes.
    A patcheket nem lehet felrakni nem eredeti jatekra,?
  • DONGUBA
    Sziasztok a zeneket ki tudom cserelni a jatekban valahogy?
  • savafan
    én tegnap találtam egyet.
    "Használd a fogyd és vudd funkciót" a megfigyeléses résznél a klub figyelés rovatban volt ez:)
    ha lesz írok, játszom vele. néha előjön, de nem mindig nézem végig az összes funkciót:)
  • Leslie87
    Ennyi volt a segítség más nem talál hibát? Vagy lusta belinkelni....
  • radics13
    köszi...:)
  • North Park
    Bárhol lehetsz miközben kihúzod, és a jobb alsó sarokban, a bal alsóban és a bal felsőben is van!
  • Leslie87
    új elem:
    Ha a mailoknál vagy és az egeret elhúzod jobbra előugrik jobb felső sarokba. Utána jobb katt és kiválasztod az új elemet!