Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • savafan
    köszi a válaszokat!

régen gyakran jártam erre, de a 09-es kimaradt idő és pénz hiányában:(( ez viszont tetszik és a magyarosítás is dob a hangulaton.

Banik Ostrava állta útját a brancsomnak. idegenben vertem 2-0-ra de otthon 3-0-ra zakóztam:((

szoktam velük trécselni, bár néha figyelmeztetnek a fő oldalon:)

pár fordulóval a vége elött lecseréltem a teljes kisegítő személyzetet. sajnos csak kis klub épületem van, így 5 embert vehetek fel. jól meg kell gondolni, hogy melyik rész maradjon ki. se orvos, se fizikai edző, se kapusedző, stb:)) megpróbálok minél jobb segítőket magam köré édesgetni. az megnyugtató:)) majd ha lesz zsozsó az első lesz egy nagyobb klubépület építése.

egyenlőre sokat játszattam a fiatalokat és a legnagyobb fejlődést egy alig 19 éves srác mutatta. és az év játékosa is az enyém lett. Macko személyében. többször volt hónap játékosa is az enyém. na nem tavasszal:)) remélem megtalálom a megfelelő és eredményes felállást.

szeretnék sokáig itt maradni és valamit létrehozni. nem véletlenül a kedvenc csapatom:))