Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • savafan
    Na, túl vagyok az első Honvédos szezonon!
    Kezdésnek megnyertük a Szuperkupát a Debrecen ellenében. AZtán repülőrajtot vettem a bajnokságban is, de az üldözők nem akartak lemaradni:(
    Félúton elsőként forultunk, majd csináltam pár bakit és figyelmetlenséget:( A Kupából a tervezett idő elött kiestünk, igaz a Ligakupát megnyertem, megint a Debrecen ellen. A csapat légköre a béka feneke felé indult a hibáim miatt, aztán a végére valamennyire sikerült rendet tennem a csapatnál és így a 6. helyen értünk célba:((
    Nem túl acélos, de első évad volt. Furcsa volt, eddig sosem játszottam "kiscsapattal". Szűk költségvetés, kevés alkalmazott, stb. Majd belejövök és lesz még BL résztvevő a csapatom.
    De pár dolgot kérdeznék:
    1. A magabiztosságot mivel lehet növelni?
    2. Az mitől van, hogy az edzésnél az éves tervben be van állítva egy edzés az adott csoportnak, de amikor hétközben ránézek már átvált "Egyéni"re és nem tudom ezek után mit edzenek. A heti programban is az egyéni beállítások edződnek. Mitől tartja meg az elmentett éves tervemet?
    3. A játékos keresgélésnél a Piacon lévőknél, hol derül ki melyik az ingyenes? Nekem van sok kérdőjeles, és talán 3 olyan akinél érték is van kiírva. Illetve érdemes egy közepes felderítőre bízni a keresgélést vagy végezzem magam? Ebben még elég gyenge vagyok, vagy türelmetlen:)) Mert erősítésre szorulunk. Elmegy pár kölcsönjátékos, akik jól teljesítettek és eddig csak egy emberre tettem szert.
    4. Érdemes ifitábort létrehozni valahol a világban? Favorizált célterület?

Előre is köszi!