IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az első bekezdéshez annyit fűznék hozzá hogy igazad van de a játékosok nagyrésze azért fogja megvenni a szimet hogy multiban játszon vele.
2. bekezdés is jogos, én az előző hozzászólásban azért nem részleteztem a DCS-t mert az valóban nagyon szép és a fizika is életszerű. de online nincs igazán ráépítve jó szerver ami nagy forgalmat bonyolít. A DCS inkább a jet korszakra van hegyezve és bár drágák a modulok de egészen részletesen ki vannak dolgozva és jól működnek. Persze dcs sem kivétel, hibái neki is vannak.
3. többek között a klikkes kabin miatt is írtam hogy szivesebben repülnék a CLOD-dal de ott van az Atag szerver ami nyílvános és ha nincs esemény meghirdetve akkor kb alig vannak rajta. mindenki a 6.0 várja és azzal együtt a VR-t de ezzel nem mondok újat. a BOS szerintem azért is megy jól még mindig mert a szerverekhez van stat oldal is. Személyszerint azt vettem észre hogy a játékosokat ez rendkívüli módon érdekli és vonzza. természetesen ennek is megvan a maga átka. Ez is szerver oldali dolog de számít hogy ezek a stat oldalak(szerver szinten) hogy tudnak kommunikálni a CLOD-al.
Mindenesetre én kiváncsi leszek hogy pár héttel a 6.0 kiadása után milyen élet lesz a CLOD szerverein és