91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #91065 -
#91064 Jo hogy lassan elkészül ez a funkcio is hozzá.Bár egy kicsit furcsálok némelyik megvalósitást.
A legtöbb a TIR funkcioja volt és a limitált monitor kijelzs miatt kellet ez, de a VRnél sztem pont az alegnagyoobb elöny , hogy 1:1 es a fejmozgás követés és nem kell merev poziciokat felvenni , mert a mozgás érzékenyebb volt a széleknél . ráadásul igy mindenki egyformán használta, nem voltak belöle különbségek, hogy ki igy ki ugy állitotta be a az érzékenységet a hátranézés mértékét stb..
A kabin álltal korlátolt mozgás is egy jo pont, de még igy is olyan ézés a videon keresztül, mintha félig kilógna a feje kabinon keresztül is.
De gondolom ezek még majd finomitásra kerülnek.
A zoom funkcio is a TIR miatt volt, mivel a monitoron sokkal kidósebbnek látszott minden igy fel kellett nagyitani a zoommal, hogy látni lehessen kellő távolságbol a célt.
DE a VR alatt elvileg minden a valós méretben látszik, ráadásul térben, tehát könnyebben kellene látni a távoli részeket is (Persze itt bjön a képbe a szemüveg felbontási korlátja). a közelitéshez meg elég lenne odahajolni ahogy a valóságban is, nem egy mesterséges zoom funkcioval ami megváltoztatja az egész nézőpontot.
Ugyan ezek igazak a FOVra is. a legtobb VR 90fokos látószőget tud legalább, akkor miért kell ezt pluszba még állitani ? -
#91063 -
#91062 Fakk.. :D Pedig kezdtem örülni. -
#91061 Nem, ez még nem az.
A PR-os faszi elqrta a megfelelő szóválasztást, nem VR-t kapja meg a játék, csak a VR-ról fog szólni a következő development update.
Ezt egyébként egy kövi bejegyzésben tisztázta is.
Nem értem miért kell előre bejelenteni a development update-et, teasert csinálni annak, hogy majd jön egy teaser később. Ezt másnál is utálom, ha van infó, akkor mondják meg, ha nincs akkor várjon vele amikor majd lesz mit mondania :) -
#91060 Hö... zsír, vagy mi.
-
Solt #91059 Urak,
Eladó a Rift S-m, ha valakit esetleg érdekel az jelezze.... holnap teszem fel PH-ra, addig tiétek a pálya!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2021.09.05. 12:00:50 -
#91058 Nem tudom, hogy angol oldalról SP kampányt mennyien repültek itt, de akit érdekel, jön egy új, a 610. század 1940 nyári bevetéseit feldolgozó küldetéscsomag. Stormbirds csinált egy rövid interjút a készítővel:
Community Q&A with Bryn, creator of the new 610 Squadron Campaign -
Lysandus #91057 Feltámad egy Fw-200:
-
#91056 GTX970 -
Razor18 #91055 Milyen GPU-d van? -
#91054 Értelek én, de úgy van, ahogy Tom írja és ez nem csak az IL-2-re vonatkozik. Minden más játékkel ez a helyzet, ami támogarja a VR-t.
Ott a No man's például. Vagy a DCs.. Ha egyszer az ember kipróbálta VR-el, nem is akar többet monitoron játszani vele. -
#91053 Ne értsd félre, ha egyszer emberi áron lehet használható VR/GPU párost kapni, én sem fogom kihagyni. De ha sosem lesz ilyen, akkor sem fakadok sírva, én így monitoron is k*rva jókat repülök vele.
:P :D -
#91052 Aki VR-al repked, az nem igazán vált vissza monitorra, de ezzel semmi probléma, mindenki szuverén joga eldönteni, hogy mivel és hogy repked. Azért csináljuk mi is a VR-t, mert tudjuk, hogy fontos fícsör, és akinél a hiánya kizáró ok, azokat se tartsa vissza ezután. -
#91051 Komlyan mondod? -
#91050 Ezt eddig is meg lehetett volna tenni, a monitor 'fícsör' a kezdetek óta benne van. :D :D :D -
bunny #91049 Szép sztori, én azt gondoltam itt csak DLC-ről van szó :) -
#91048 Két külön játék.
2011-ben a régi il-2 fejlesztői kiadták az Il-2 Sturmovik 1946 folytatásának szánt Cliffs of Dover-t, rengeteg hibával, bugosan. Oleg után (Maddox games) Luthier vezette a fejlesztést (RRG studio), de az 1C elkaszálta a teljes projectet 2012-ben. Mivel fícsöreiben sokkal fejlettebb volt mint a régi il2, és más szimulátor nem nagyon volt a láthatáron (DCS P-51 akkor még egyedüli ww2 gépként nem volt igazán alternatíva, és a BoS is több mint két évvel később jelent meg) ezt ezután tovább kalapálta a TF, először hobbiból, később, miután látták, hogy a hobbifejlesztők mire jutottak vele, az 1C-vel leszerződve. Ekkor nevet váltottunk TFS-re, és ez lett az Il-2 Cliffs of Dover - Blitz, majd - Tobruk kieg. Röviden a "CloD". Ehhez jön most a VR, mivel eddig ezt nem tudta.
Amikor 2012-ben Luthierék küszködtek, hogy használhatóra összekalapálják a játékot, akkor a Rise of Flight fejlesztőktől kértek segítséget (777 studio), az utolsó pár patch-ben már az ő munkájuk is benne volt (hogy milyen mértékben azt nem tudom). Viszont 2012-ben a 777 stúdió meggyőzte az 1C-t, hogy velük folytassák, megkapták az "Il-2 Sturmovik" franchise nevét is. Ez lett az Il-2 Battle of Stalingrad (röviden BOS) és az ezekre épülő "Great Battles" sorozat.
Így alakult, hogy az 1C mint kiadó két (igazából az 1946-al együtt három) "IL-2 Sturmovik" játékot birtokol, a CloD-ot és a BoS-t, de ezek két teljesen külön álló játékok, más fejlesztő csapat, más engine, satöbbi.
Kicsit a sztorihoz tartozik még, hogy ezt az egészet Luthier értelemszerűen árulásnak vette és elég csúnya szakítás után átment az Eagle Dynamics-hoz, elindítva a WW2 projectet (ED korábban már megcsinálta a Musztángot és a D-9 fókát), ahonnan később megint ki lett rakva, mert a fejlesztési költségek elszálltak és nem tudta a kickstarteren ígért modulokat a kickstarteren ígért áron megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2021.06.26. 10:52:35 -
bunny #91047 Ja, azt nem tudtam, hogy ez így eltérő. Igen, nekem a tök alap van meg, aminek amúgy szerintem teljesen rendben van a VR kezelése, sőt. -
#91046 Az akkor az IL-2 BOS lehetett mert a CLOD hivatalosan még nem támogatja a VR-t a kiadott verzioban. -
bunny #91045 Lemaradtam, mi a baj a VR-rel? Rég játszottam ezzel, de amikor igen akkor csak VR-ben. -
#91044 A clod motorja támogatja a DLSS vagy az AMD féle super samplinget, hogy a nagyobb felbontás ellenére is nagyobb FPS számot lehessen kihozni a játékbol, ami főleg a VR alatt jönne jol .
-
#91043 Áááááá.. király! Akkor lassan végre a VR-es csávók is előszedhetik a cuccot :) -
#91042 Már hogyne lenne hivatalosan bejelentettük, hogy készül egy nagy grafikai upgrade csomag, amiben VR és a TrueSky kiemelt helyet kapott, plusz készülnek a 4K-s textúrák, meg egyéb javítások.
Én kb egy hónapja repkedek CloD VR-al (TrueSky-al együtt), van pár apróbb bug meg kabinokban javítani való, de maga a VR faszán működik repülés közben, viszont a 2D overlay még nem jó, most ezeket kalapálják a programozók. TrueSky is bent van, technikailag működik, ami hátra van az a paraméterezés, a scenáriók programozása, mert a felhők még nem úgy néznek ki ahogy szeretnénk. De a nagyja annak is kész van már. Reméljük, hogy most már tényleg hamarosan kezdődhet a meghívásos beta tesztelés. -
#91041 Tom, semmi hír a VR-ről? -
#91040 Amennyire kevés repülős film van, én megnézem mindet :) Red Tails volt amit nem tudtam végig nézni, az valami botrányosan szar film lett sajnos, a többivel nem volt bajom. Még az új Midway is tetszett a nyilvánvaló baromságok/hollywoodi túlzások ellenére. -
#91039 Szerintem lenne rá igény hogy realisztikusabbak legyenek a filmek mert az átlagembernek is feltűnnek már ezek a szét effektelt, meg minden robban amire lősz hülyeségek. pl a halálos iramban 5 óta már mindenki csak röhög a többi részen ha egyáltalán megnézte... (csak egy egyszerű példa.) az első részekben még nem voltak túlságosan látványos kaszkadőr mutatványok és így is jó volt a film. -
bunny #91038 Mert a látványra ülnek be az emberek, a realista filmet meg max a művészmoziknak éri meg vetíteni. -
#91037 Nem mondtam h azok jók. A top guntól kezdve ilyeneket csinálnak. nem értem hogy a látvány miért ennyire fontos. nekem a realista ábrázolások jobban tetszenek (amiből nincs túl sok). -
#91036 Nem látok nagy különbséget a midway és a pearl harbour filmek között mindegyikben hihetetlen manövereket csinálnak gépekkel
Maga a trailer se olyan rossz, sőt .
Sztem inkább örülni kellene, hogy végre van már hasonló minöségben is olyan film amiben nem csak az amcsi gépeket lehet látni a németek ellen.
Elvileg az ő életét mutatja be -
#91035 Szerintem szörnyű ahogy ez össze van csapva, annyira tipikusan orosz....dob egy orsót a hid alatt... persze... -
sgforum #91034 Em30L
Kifejezetten műanyagok kenesere kifejlesztett, ebayon lehet venni -
#91033 Mintha a War Thunderből ollózták volna össze, mindenesetre még így is jobb mint a Red Tails :)
-
Lysandus #91032 Kergetőzés Blenheimekkel:
-
#91031 Offline pilótákat érdekelheti, most láttam, hogy már van unofficial dinamikus hadjárat, működik Blitz-el és Tobrukkal is.
Updated Dynamic Campaign by theOden -
Lysandus #91030 Csak a Spit 20-asa tépi le a 109-es szárnyát, fordítva nem működik a dolog. -
Lysandus #91029 Sajnos még le se tépi... -
#91028 Fasza, de a Clod ban úgy van, hogy a Panzerbrandgranate kilukasztja a lemezt és utána a Minegeschoss ugyan azon a lukon bemegy, és letépi a szárnyat. -
#91027 Sikerült pár kicsi teherhajót kilőnöm Me110- C6-al. Tényleg úgy van ahol lövöd arra süllyed, igaz kell ezeknek is néhány rácsapás, de hát állat nagyon! Közben rájöttem a célzást nem segíti, hogy elkezdett akadni a Warthog joy, tudtok ajánlani valami jó kenőanyagot? -
Lysandus #91026 Ezt nem láttam még. Nem is tudtam, hogy a lövedék így volt időzítve!