IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mustangdc3
    A bos alapára most 25 dolcsi nem(nem egy óriási összeg... tudom) akarom degradálni a munkátokat hiszen már most látszik h mennyi idő van benne és hogy a hibajavításokon kívül újdonságok is lesznek. Lehet hogy csak én nem vagyok képben a folyamatokkal kapcsolatban de számomra kicsit fura hogy egy "frissítés" kb annyiba kerül mint egy komplett szimulátor/játék(kinek melyik). Tudván hogy a Clod eleve úgy lett kiadva hogy nem volt kész. Tudom h nem mondtál konkrét árat sem, szóval az is lehet h nem ennyi lesz és tényleg nem az olcsó jános szól belőlem csak az arányt nem értem mint laikus. Azt is értem hogy nem tőletek függ hanem az 1C től. Nem mintha számítana de szvsz nekik vastagon kellene tejelniük nektek viszont a 5.0 és ami még utána jön nagyon baráti áron kellene hogy kínálják hiszen ezt egyszer már megvették egy csomóan és csak így jópár évvel a kiadás után lesz teljes értékű és csak amiatt hogy ti nem hagytátok annyiban röviden tömören. Ráadásul itt nem egy külön dlcről vagy más külön tartalomról van szó elsősorban, legalábbis ami az 5.0-át érinti. (Az afrika mapot nem tudom hogy melyik frissítéssel adjátok ki, én kérek elnézést ha már az 5.0 ban is benne lesz)