IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Üdvözlök mindenkit!
A napokban ruháztam be a BOS ra (az összes korábbi rész is megvan) és szomorúan tapasztaltam, h "kicsit" megváltozott ez az egész. Pl. h pénzért lehet repülőket venni... :-( Továbbá az sem nagyon tetszik, hogy tapasztalat meg pontok kellenek a gépek és a "tuningok" kinyitásához. Erre van valami cheat? Hogy már az elején tudjam használni az összes gépet az összes "extrával"?
Nem vagyok egy hc gamer, az összes elődnél éltem a különböző könnyítések lehetőségével, itt szomorúan látom, h karrier módban van normal, meg expert, de külön nem lehet kapcsolgatni, mint a korábbiaknál. Mintha szándékosan meg akarnák utáltatni az eseti játékosokkal, nem tudom miért jó ez. A 109-essel még elboldogulok, elég kezes, de a LaGG-3-nál egy élesebb fordulónál egyből átesik és zuhan, normál módban is. A valóságban is ilyen makrancos volt ez a gép vajon, vagy csak elcseszték szimplán a modellt? A grafika viszont nagyon ütős, már a CLOD TF-es módosítással is igen szép, de ez még azon is túltesz. Szóval vegyesek az érzelmeim, de lelkesen gyakorlok.