IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az Usát anyagilag már csak a dollár világvaluta státusza tartja vissza egy nagy válságtól. A pénzügyi mutatóik rosszabbak mint a görögöké... arányosan persze. Az oroszok a kinaiakkal azon vannak hogy kiüssék a dollárt és alternatív valutát tudjanak felmutatni az olaj kereskedelemben, többek között. Ha ez sikerül nekik teljesen mindegy mit csinálnak az amcsik és hogy hol melyik nép élére akarnak "saját embert" állítani vagy hogy kivel mit szevezkednek. Ha bedől a gazdaságuk az minket is beránt a mélybe az Eu-val együtt. Úgy hírlik már ők maguk is tudják hogy erre van esély és készülnek is rá. Szerintem ezek már csak az utolsó pár rugdalózása egy egykor jól menő országnak. Nem igazán vagyok oda az oroszokért se egyébként. Nem azt mondom hogy ez biztosan így lesz de hogy vmi qva nagy szar dolgok várnak ránk a jövőben azt teljesen biztos (függetlenül a migránskérdéstől.. Ami szerintem egyszerű mint a faék)