91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    Én nem így gondolom, no de akkor bátorítanám a többieket is hogy írják mán le szerintük mi volt mert érdekel ki mit gondol.
    Szerintem a török lépés túlzott volt. Sajnos az igazságot sosem fogjuk megtudni, de én úgy gondolom hogy nem volt joguk lelőni a gépet mert fizikailag néhány mp-ig tartózkodott a török légtérben, ráadásul kifelé repült-illetve át egy csücskön- (semmiképp sem percekig, meg 10 percig próbáltak kapcsolatba lépni vele ahogy az interneten több helyen is írják, ez hülyeség. Ráadásul a légtér is vitatott).
    Hangfelvételt meg szerintem bármire lehet gyártani, ez nem bizonyíték.
    Egy gép lelövésének és figyelmeztetésének pontos szabályai vannak (odarepül mellé, billegtetés, figyelmeztet kézjelekkel, elélő stb,. Itt semmi ilyenről nem szólt senki, úgy tűnik rádión rászóltak, nem válaszolt, aztán ment is a rakéta mert kezdte elhagyni a légteret).
    Persze nem védem az oroszokat mert ne cincálják a törökök bajszát, de ez túlzás volt.
    Viszont a törökök ilyen hülyeséget maguktól nem csinálnának szerintem. Az is lehet hogy valaki súgott nekik (nato? amcsik?).
    Ez persze már összeesküvés elmélet, de mint mondtam csak egy dolog biztos: az igazságot nem fogjuk megtudni.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.11.26. 08:28:16
  • LeonSilver
    Épp most olvasom a Rámát :)

Egyébként (vagy néhányak szerint egyéPként :D ) nekem is van oylan érzésem, hogy elfelejtettek NORMÁLIS Sci-Fi és horror filmeket készíten.
    Akkora ótva szarokat képesek kiadni manapság, hogy csak na. Természetesen tisztelet a kivételnek.
    ÉS ez a zombis téma is annyira lerágott, hogy tényleg qrva unalmas már.

**--**

Orosz-török gép?
    Nos ha belépett a török légtérbe, felszólították, hogy húzzon a picsába (márpedig erre hangfelvétel van), akkor joguk volt ledurrantani.
    Azt mondja a ruszki, hogy hátulról.... mégis honnan szerette volna? Viszont az ernyőn lógót lelőni ritka nagy faszság volt.
  • Papa01 #85045
    Az utolsó ember: szintén nagy kedvenc... :))
    @Valka78: Azért vannak sf filmekben is kiemelkedőek..elég sok :)
  • Fürtös
    Lala, a film felejtős, egy kalap szar az egész.
    A könyv viszont kötelező!
  • Gundark 1 1
    Olvasd el könyvben. Ott nagyon jó. A legvégétől eltekintve az kicsit erőltetett. De szépen és logikusan, igazi hard sci fi módon van megírva.
  • Valka78
    ...voltak tíz évvel ezelőtt, a holtak hajnalában, meg a 28 nappal később és a kaptár egyes epizódjaiban. Századszorra ugyanaz már kissé unalmas.
  • lala42
    A zombik jóóók!

Linkeltem korábban Bogáti Pétertől, Az utolsó ember címü könyvet. Na az sem rossz. Főleg az utolsó lap.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.11.25. 20:31:22
  • lala42
    Nos megnéztem a Mentőexpedició című filmet.
    Basszus, nekem olyan déjá vu érzésem volt, mintha láttam volna már ezt a filmet, főleg 2-3 jelenetnél. Amikor a végén lmegy a marsi leszállóhajóhoz, amikor befogja a csaj az űrben, valamint akkor, amikor felfedezik a NASA-nál, hogy valami elmozdult a műholdképen. Vagy olvastam a Marsi embert, mint könyvet, vagy már ezt a könyvet feldolgozták korábban.
    Vagy időskori demenciában kezdek szenvedni?
    Megjegyzem még az előzetesekből sem láttam egy jelenetet sem, mert ritkán nézek filmet, inkább olvasok.

Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.11.25. 20:28:44
  • Valka78
    Tudod mi a legfurább? Most, hogy szinte bármit meg tudnak jeleníteni a vásznon, nem csinálják meg ezeket a történeteket. Mennyire nevetségesek ezekhez képest a mai "sci-fik" - úgymond. Meg a sok hülye szuperhősös meg zombis mozi.
  • Papa01 #85038
    Nekem a Randevú a Rámával a kedvencem Clarke-tól. Persze a Gyermekkor vége is nagyon jó... :)
  • Valka78
    Olyan sci-fi könyv ami nagyon tetszett csak egy jut eszembe most, Arthur C. Clarke a Gyermekkor vége című írása.

Kicsit jobban lefoglal ez a ruszki gép amit lelőttek. És jó a kérdés, hogy miképpen tarthat egy 4-5 km hosszú szakasz megtétele 5 percig - ahogy a törökök állítják
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.11.25. 13:52:31
  • PhantomAss
    azám :D
  • Solt
    :DDDD

Kezdünk átesni a ló túloldalára... :D
  • PhantomAss
  • VO101Tom
    Szintén facebook nyilvános galéria, Wellington bombacélzó munkahelye, és a célzó külön. Ezek is max-os renderek.

• GaBika6
    Ez tényleg szép munka így a képek alapján... THX!
  • VO101Tom
    Igen, nagyon jól néz ki. JanoD is azon kevesek egyike (sajnos csak pár ilyen modellező van TF-ben), aki nem csak hobbiból 3D-zik, ő "civilben" építészeti látványterveket készít, az anyagokkal, fényekkel, elképesztően profin bánik.
  • Kurfürst
    Ez télleg nem semmi!
  • repvez
    https://www.facebook.com/kupolavaros/

Hamár szóbakerült, itt, gondolom , folyamtos lesz majd az infók róla akit érdekel
  • sakkay
    AZTAKURVAdejólnézki!!!Azt hittem először igazi a fotó.
  • Papa01 #85027
    Jézusom, az mekkora könyv. Ha elolvastam a Hyperion sorozatot újra előveszem. :)
  • VO101Tom
    Hogy kis ontopic is legyen, TF facebook oldalára kikerült pár nylvános kép a Wellington cockpitról. Mindkét kép maxos render, és high poly modell, de kb ilyesmi lesz a végleges is. JanoD munkája.

• 77pxdumbo
    Ha már Assimov: Leszáll az éj
    Ezt már a halála után adták ki, de egyszerűen fantasztikus. Ha este a csillagos égre nézek mindig ez jut eszembe.
    Olvastam szinte mindent Tőle amit lehetett.
  • lala42
    LOL.
    Még most is olvasok. Szia gyerek.
    Most ezt nézem Az Őslakó
    Mert később megyek Pc-t javítani.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.11.22. 13:53:54
  • Fürtös
    Azt vágod, hogy miattad majdnem szakmát váltottam? Suhancként kurvára irigyeltem, hogy te tudsz olvasni munkaidőben.
    Mondjuk kivülről csak ez jött át,de persze megvannak annak a melónak is az árnyoldalai
  • lala42

Nem másnapos, csak fáradt. (mert egész éjel ittak)
    Másnéven Tobzoska
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.11.22. 12:18:07
  • lala42
    Hogy ez tényleg milyen xar. :-)
  • lala42

• LeonSilver
    Az is szar :D Minden szar :D :D
    Évek óta használjuk ezeket a szkripteket és mostanában kezdtek velük parasztkodni a böngészők.
  • lala42
    IE-t használok
  • LeonSilver
    Mert fut néhány szkript az oldalon és a króm egy szarkupac.
  • lala42

Csak a teljesség igénye nélkül.
    Van több is :-)
    Még a kazánházban is.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.11.22. 12:02:00
  • lala42
    Miért írja ki az oldal, hogy a program csak bitonságos tartalmakat jelenit meg?
  • lala42
    Amig világ, a világ.
    Na ennek ifjabb koromban, kb 5-ször álltam neki. Az első 4-5 oldalig jutottam. Majd amikor túlhaladtam ezeken az oldalakon, utána nem tudtam letenni.
  • sakkay
    NemNa majd megnézem. A fia által írt összeset elolvastam, nem rossz, de az alap 2 könyvhöz képes sehol nincsen.
  • Papa01 #85012
    Az "új" 6 részes film sorozatot láttad? 6 részes és ebben a Dűne gyermekeit is vászonra vitték. Számomra a későbbi részek nagyon nehézzé váltak (Itt már a könyvekre gondolok, a Dűne gyermekeit követő kötetekre. :) ), igaz fiatalon próbálkoztam velük. Az előzmény regények viszont tetszenek. Ezeket nem Frank, hanem a fia és annak barátja írták.
    A minisorozat: LINK.
  • sakkay
    Dűne? Az egyik legimádottabb könyvem. A film? Utálom mint a ...
  • whiteskull
    Na még egy off? A Geforce experience miért kér inteligens kártyás eszközt?
  • whiteskull
    Valószínűleg napestig tudnánk itt dobálózni a jobbnál jobb könyvekkel. :)))
  • croatianus
    Na, hát Laca úr nélkül is tud lenni itt offparádé?!
    Philip Kindred Dick nevét valahogy még senki nem említette. Pedig erősen ajánlott akármije, ha az ember fia nem szeretné nem tudni, hol is van épp, amikor fölnéz a könyvből. (Továbbképzősöknek pedig Viktor Pelevin, bár az már nem kimondottan tu-fa, már azon is túl van, tehát offaköbön)
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.11.21. 22:35:27