91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    Mostanában hétvégenként nem érek rá meg sokat vagyok délutános a meloban szal. ezt nem tudtam,
    viszont ez a tankos dolog jópofának látszik csak nem tudom még hogy kell irányítani :D Meg a grafikájától azért annyira nem esek hanyatt hogy ilyen gépigénye legyen...
    Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.12.06. 13:37:37
  • Fantasy18
    hát nemtudom de amikor én repülök hétvégén meg hétköznap este akkor a wings of liberty 80 as szerver mindig teli van meg a másik tankos szeró. a 3 dik dogfight szeró meg félig.
    Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2015.12.06. 13:01:17
  • RepeszElek
    Meg az sem lenne rossz ha kijönne Xbox one- ra is a játék....Kezd kevés lenni a GTX 660-as kártyám, és unom már a pc-vel való folyamatos bíbelődéseket...:(
  • RepeszElek
    Nem rossz, nem rossz, de most voltam a Bos-ban és hát még mindig nagyon nagyon kevesen repülnek multiban :/
  • Fantasy18
    Egy kis multis hajó támadás. lényeg 2:10 től
  • Fantasy18
    nincs sajnos. meg ha lenne akkor sem tudnál belőle sokat meg. mivel szinte havonta vagy két havonta változtatnak a játékban. amit nemtudom meddig csinálnak. nekem személy szerint nagyon bejön, csak ezzel tolom meg a dcs vel.
  • Torzonborz
    Ebből nincs vmi demo vagy ilyesmi ? Szívesen kipróbálnám de 40 eurót nem akarok látatlanban kiadni érte főleg az eddig olvasottak alapján.
  • Fantasy18
    igen BOSban indul el minden a BOM csak jövőre lesz. De ha előrendelted a BOM ot akkor repülhetőek a BOM os gépek is multiban. amik megjelentek eddig. szerencsére havonta vagy másfél havonta jönnek az új gépek. most kerültek bele az irányítható tankok is a multiban
    eddig ezek a gépek vannak kész a BOM ból és repülhetőek multiban: I-16 Type 24, Bf 109 E-7, Bf 110 E-2, P-40 E-1,MC.202 Series VIII, 2 hét múlva pedig jön a MiG-3 as gép az új patchel.

GABI mikor leszel? nyomhatnánk!!
    Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2015.12.06. 12:35:14
  • sakkay
    Elég a BOS.
  • bucsher
    Pontosan mi kell akkor a 4 évszakos FW190 repüléshez? Elég a BoS vagy BoM kell?
  • Paladin
    Lényeg, hogy perkálni kell érte, erre gondoltam.
  • GaBika6
    Ez se pontos teljesen, mert a BoS-ban van minden csak a BoM-os gépek nem repülhetőek, de F4-el hasítok a nyári pályákon...
  • Paladin
    Ja, jött. A BoM-hoz.
    Csak hogy pontosak legyünk ;)
  • Valka78
    És a fóka még mindig hanyatt esik, ha lenyomod az orrát?
  • Fantasy18
    kb 1-2 hónapja már van 4 évszak meg már irányítható tankok is a BOS ban. ja meg nemrég jött a bf110
  • VO101Tom
    Dehogyis, arról szó sem volt. A térkép készítő szoftver kész sincs, nem hogy térképet kezdjünk gyártani vele. Repcsik is erősen "készülnek még" fázisban vannak.
    Mivel ez hobby project, mindenki csak szabadidejében tud vele retkelni, ami sokkal lassabb mint a fizetett modellezőkkel, programozókkal dolgozó stúdiók. Cserébe ingyé van :)
  • Lysandus
    Ööö... Nem vettem. Azt hittem csak egy rossz vicc. És jóval korábban kiadjátok. Mondjuk idén a fa alá. Komolyan!
  • VO101Tom
    Az update-ben említett dátum (2016 közepe) erős becslés, és igazából ez csak belsős használatra van, hogy nagyjából legyen mihez viszonyítani, de abszolút semmi nem garantálja, hogy tényleg sikerül tartani. MP-nek nem kellett volna update-ben írnia, valszeg majd ki is szedik. Ti se vegyétek túl komolyan.
  • Lysandus
    Mi az ördög??? Nézem, nézem...
  • Zpogi
    Team Fusion Update - December 4th 2015 - A message from the front lines :)
  • Frenky
    Üdv! Aki még esetleg nem tud rólunk, várunk minden érdeklődőt! DCS Virtual Hungarian Air Force <- FaceBook Csoport! A DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF egy zárt csoport! Azért hoztam létre, hogy egy csapatban legyünk, akik használják a Digital Combat Simulator-t. Így mindenki számára elérhetők a csoportban létrehozott események és információk. Céljaink között szerepel, hogy egy baráti, társaságban tudjunk kulturált keretek között online repülni, képezzük magunkat, és a kezdő pilótákat is. Lehetőleg olyan tagok jelentkezését fogadjuk el, akik részt vesznek a közös virtuális repüléseken. A HUNAF tagjainak ajánlott, hogy repül online közösségben, DCS szerveren, a csoport által szervezett repüléseken is részt vesz. Az új jelentkezőknek részt kell venni egy TeamSpeak_en történő bemutatkozáson, ez a felvételhez tartozik, valamint az alábbi adatokra van szükség: Neved, a játékban használt neved, kedvenc géped, mennyi ideje használod a DCS-t! Jelentkezés és infó küldése ezen az elérhetőségen: [email protected] Üdv, HUNter & HUNAF
  • Zpogi
    Dumbo, van már valami fejlemény Lacával és a videokártyáddal kapcsolatban?
  • Valka78
    Háború a gonosz nemdemokratikus kína ellen.
  • Lacusch69
    Mi lesz akkor (nem valószínű), ha a japók és a kínaiak kérik a kihelyezett hiteleik visszafizetését?
  • lala42
    Nem azt mondtam, hogy nem kell hinni a híreknek, de azért bizonyos fenttartásokkal kell fogadni. Lásd a buktató riporter nő esetét. csak 1 példa.
  • mustangdc3
    az bőven elég nekem hogy a hitel nagysága bőven meghaladja a gdp-t. Más országok is hasonlóképp állnak és egyikről sem jeleznek előre sok jót a hitelminősítők(nem mintha nekik lehetne hinni).
  • Rue East
    Azt mondod nem kell hinni a híreknek, de fogadjuk el tényként az "ismerősöm mesélte" forrású információkat és arra alapozott gondolatokat?

mustangdc3: Hát ez a cikk nem éppen a csődszélén álló USA-t vázolta fel...
  • lala42
    Ahogy a cigány mondta a búcsuban. Jó itt minden, csk sok a köcsög.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.12.01. 08:04:24
  • lala42
    Miért? A CNN, vagy a BBC, vagy az MTV az?
    Ezek a gyerekek hivatalosan átjárnak. Határon határellenőrzésen esnek át. Senki nem tartotta vissza őket, senki nem vitte kényszersorozásra. Néhányan valóban elmentek harcolni, de önkéntes alapon. Inkább a keleti megyékben megy a sorozás, nem itt a magyar határ mellett.
    Irtam,hogy mi kis országok szívjuk meg. Ezt tegnap este. Tessék.
    Na ugye?
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.12.01. 08:01:22
  • mustangdc3
    hirtelenjében(2 sec alatt csak ezt találtam)
    http://www.vg.hu/velemeny/adossagplafon-az-usa-ban-jatek-hatarok-nelkul-421985
    Az Usa adóssága nagyobb mint az éves GDP-je és a plafon emelésről többször is szó volt. Például tavaly vagy tavaly előtt volt egy olyan hogy ha nem emelték volna meg az adósság plafont nem tudtak volna fizetni a közalkalmazottaknak. A ő fizetésükben így is voltak csúszások és kényszer szabadságolások. A csőd szélén vannak már egy ideje és ennek nem nehéz utánanézni
  • bucsher
    Ez mi? Mikor olvadt el a hó?
  • Rue East
    Az utcai szóbeszéd talán pontos információ forrás?

mustangdc3: Milyen pénzügyi mutatók?
    Utoljára szerkesztette: Rue East, 2015.11.30. 23:08:10
  • lala42
    Ja és még valamit.
    Ukrajna. 25 Km.-re lakok a határtól. Fiatal 20-25 év körüli emberkék járnak át vásárolni. Akkor is, amikor nagyobb volt a balhé. Beszélgetek több ott élő emberrel is. Nem kell mindent elhinni, amit a hírekben közölnek. Arról meg ne is beszéljünk,hogy Ukrajna keleti területein kik álltak átt hova, a harcok idején?
  • lala42
    "mi tartja vissza őket, hogy visszamenjenek Irakba, bárhova az ISIS ellen" ?
    A fegyverbiznisz. Az tartja vissza.
    A CIA, KGB, MI, MOSZAD. stb. stratégiai elvei között- egy terület megszerzése, ill. a terület ellenőrzése- elsődleges feladat a térség destabilizálása. Amikor ez megtörténik, márpedig Egyiptom, Líbia, ugy összességében a Közel kelet térségében ez történt, akkor lép életbe a biznisz. Mert ugye azt nem tagadhatjuk,hogy életbe lépett. Mi van jelenleg az USA külkereskedelmével? Mit tud eladni? Olyan szeinten és mennyiségben, ami a gazdaságát fenttartja, vagy legalábbis szinten tartja? Ismeritek azt a mondást, hogy ami nem kinai, az hamisitvány? Amit még el tud adni, az a fegyver. De ha ezen országokban stabilrend uralkodik, -mert az volt- akkor nem kell a fegyver. Olyan diktátorok volotak ott, hogy eü. oktatás, nők egyenjogusága, teljes mértékben "tiporva" volt. Igaz? Nem lehetett menni biztonságban sem Egyiptomba nyaralni, sem Líbiába, sem Tunéziába, sem sehova a Közer-keleten. ( na jó Izraelbe tényleg nem. :-) )
    Márpedig tudjuk,hogy az ISIS nem ma kezdte. Az USA eddig csak maszatolt a térségben. Nem igazán füllött a foga, hogy ezt a destabilizált helyzetet megszüntesse. Mert vették a fegyvert, a lőszert, a technikát. na nem a legújabbat. Ha legyalulja az ISIS-t, akkor ez a bevételi forrása elmarad, kiesik, stb. Hidd el Tom, nagy érvágás lenne ez nekik.
    Csak gondolj arra, amikor mi az oroszokkal akartunk gázvezeték építésbe fogni. Mekkor tiltakozást váltott ki mind az EU-ben, mind az USA-nál. Mindenki azzal érvelt, hogy ott a gringók palagáza. De könyörgöm! Az a Föld másik oldalán van. 20000 Km.-re innen. Ha az EU tagországok nem veszik meg a palagázukat, az sem kis érvágás.
    Csak szemléltettem, hogy milyen érdekek mentén háttérszándékkal felelős az USA az ott kialakult helyzetért.
    Azt már nem is emlitem,hogy történelmileg milyen felelőség terheli a franciákat, az angolokat. Mesterségesen felhúzott határok, törzsi vallási területek szétszabdalása. Különböző törzsek, vallási irányzatok egy országba tömöritése, európai országok érdekei szerint.

És, hogy ne legyek egyoldalú.
    Oroszország érdeke:
    Destabilizálni az adott területet, oroszbarát kormányokat létrehozni. ( ez még nem látszik nyíltan) De! Ha Szíriában rendet tesz Putyin, akkor jó eséllyel a többi állam is kérhet segitséget tőle. Ne felejtsük el, ez már nem Szovjetunió, nem kommunizmus. És akkor az oroszok a Földközi-tengeren oda-vissza garázdálkodhatnak. Mellesleg az ott kitermelt olaj, gáz mennyivel olcsóbb, mit ha Szibériában kellen ezt megtenni.
    Szóval nem egyszerü itt a képlet. De az biztos,hogy mi kis országok szívjuk meg.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.11.30. 21:33:19
  • mustangdc3
    Az Usát anyagilag már csak a dollár világvaluta státusza tartja vissza egy nagy válságtól. A pénzügyi mutatóik rosszabbak mint a görögöké... arányosan persze. Az oroszok a kinaiakkal azon vannak hogy kiüssék a dollárt és alternatív valutát tudjanak felmutatni az olaj kereskedelemben, többek között. Ha ez sikerül nekik teljesen mindegy mit csinálnak az amcsik és hogy hol melyik nép élére akarnak "saját embert" állítani vagy hogy kivel mit szevezkednek. Ha bedől a gazdaságuk az minket is beránt a mélybe az Eu-val együtt. Úgy hírlik már ők maguk is tudják hogy erre van esély és készülnek is rá. Szerintem ezek már csak az utolsó pár rugdalózása egy egykor jól menő országnak. Nem igazán vagyok oda az oroszokért se egyébként. Nem azt mondom hogy ez biztosan így lesz de hogy vmi qva nagy szar dolgok várnak ránk a jövőben azt teljesen biztos (függetlenül a migránskérdéstől.. Ami szerintem egyszerű mint a faék)
  • RepeszElek
    A pcpilotcenter akciójában van most 5 db. eladó High Fly 1 órás belépő 5000 Ft-ért!! jó kis szimulátoros repülés:)
  • Lysandus
    Megpróbálták Tom, Kínában, Pakisztánban, és Oroszországban is. Csak ott nem sikerült.

Akárhogy is nézzük, az "arab tavaszt" nagyon elszúrták. Jó példa erre Egyiptom. Elzavarták a diktátort, csak megválasztottak egy iszlamistát. Mégiscsak jó az a diktátor.

Egyébként pedig az amcsik azért nem háborúznak, mert nincs már annyi pénzük. Obama egészségügyi reformja, az obamacare 1000 milliárd dollárba kerül. Aztán ott vannak a válság bank- és vállalatmentései. Valahonnan ki kell gazdálkodni.
  • GaBika6
    Igen! Ezt hiányoltam az eddigi játékokból és persze csak a repülések 1-2%-át teszi ki az ilyen, de akkor is...
  • Fantasy18
    Szegény jól megszívta :D utána meg a srác sírt nekem.... :D
  • Lacusch69
    Amerikai lap (a befolyásosságát nem ismerem):
    Törökországot ki kell zárni a NATO-ból
    Eredeti forrás