IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hali!
Rég néztem be (nagyon régen). A RepTár-on jómagam is dolgozom. Repgépeket újítunk/restaurálunk (MH LéJü). Most vásznazunk vitorlásokat. Kb a pusztulatból kell helyreállítani őket. R-16, R-22, R-26 totál újravásznazás, fa gépeknél borda rekonstrukció, mert konkrétan porrá rohadtak. Iszonyú meló, de nagyon érdekes. A régi MiG-ek fém és pleximunkái is igazi kihívás. Festések eredeti RAL kódok alapján történnek +időjárásálló lakk. Már szorultam be 30 percre MiG-21-be, amikor a dekket akartuk levenni, és nekem kellett kiemelni kiállva az ülésből, de a zár berohadt, így kb kifűrészeltek :D Sajnos sok kompromisszumos megoldás is születik, tudjátok, pénz és idő, de igyekszünk a legjobbat kihozni.
Vogel