IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asus GTX660 TI-DC2OC-3GD5 3GB új
vagy
EVGA GTX 680 SC Signature 2GB 3éves
Itt feltenni ezt a kérdést semmi értelme. 10 ből 8 válasz úgyis az ,hogy NV. Szimhez az a jobb. Én próbáltam jó pár csúcs radeont de mindig volt kehe.(Mert Solt rádumált:XD ) Így soha többet a lakás közelébe se jön több az biztos.
Nem döntöttem el, azért kérdezem.
Sőt most már egy gtx 680 is játszik, igaz az használt - 3 éves, viszont EVGA signature - és csak 2Gb ram van benne, a 660 Ti meg 3GB és új.
Látod, hogy fokozódik a helyzet? A radeon már majdnem kiesett... 😊
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.03.28. 10:16:52
Nem NV-s kérdés ez ,mi az ,hogy mindenki . Nem mindenki csak sokan.Az oka is megvan annak,de nem a lojalitás a szempont.
Vegyél Ratyiont az jobb, előremutatóbb,,többet tud stb.Ár értékben verhetetlen .Úgyis eldöntötted nem igaz?😊) Én a helyedben azt vennék. Mondom a helyedben!
Ha rólam lenne szó azt inkább le sem írom😊)
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.28. 10:07:41
Gyors hardveres kérdés: GTX660 Ti vagy HD 7950? Nagyjából egy árban vannak.
Tudom, hogy itt mindenki nvidiás, de a márkához való lojalitást leszámítva, figyelembe véve, hogy az AMD-s kártya jóval többet tud, melyik lenne jobb DCS world ill. talán (még mindig nem használom) clod-hoz ?
Willenbrock
Igaz ez a felhős dolog biztos a távolság miatt van.

Willenbrock
2:25-től együtt mozognak a háttérben levő felhők a géppel? Kicsit furán néz ki,bár részletkérdés. A Warhawk tetszik, a legszebb vadászgépek egyike szerintem, milyen hadszíntéren lehet majd repülni?

Fiam mondja,lévén ugye hangtechnikával foglalkozik, meg ismer is sokakat a szakmából,hogy kirúgtak minden öreg tapasztalt embert és helyettük fiatal ámde hozzá nem értő arcokat vettek fel.
De majd beletanulnak😊
Willenbrock
Érdekes retró film magyar Mig-21 esekről:

<#eljen>
Így is van ez 😊 Nem mindig a győzelem a legfontosabb,magam is úgy gondolom,hogy egy egy embert próbáló szitu többet ér ,és mint emlék ez meg is marad örökre.
Mellesleg fejembe vettem,hogy írok egy kis (vagy nagyobb) írást amolyan regény félét a virtuális repülőkről pontosabban akiket ismerek ,betéve őket korhű környezetbe,jó gondolatnak tűnik ,lévén mindenki más egyéniség ,és lévén sokakkal sokat repkedtem így asszem elég jól ismerem őket.
Már meg van a fejemben a keret ,meg a történetek is .De a lényeg a srácokon lenne a jellemrajzukon.No meg az akciókon.
Már elég régóta készülődök erre.
Na ettől kicsit visszajött porbafingó korombeli traktorrajongásom.
Hál'istennek lehet folytatni a nosztalgiázást virtuálisan:

A cicasólyomra gondoltam. De különben egy szóval sem mondtam, hogy nekem szükségem lenne könnyű prédára <#whatever>(<#buck>)
Számomra pont elég sikerélmény volt a múltkor, mikor három spitet benyófogyásig hűlyítettem, és aztán elhúztam a p...ba ép bőrrel. Mégha csak könnyebb sérülést is okoztam egyik-másikuknak. Adrenalin fönn vót attól is. Asszem először kaptam meg, hogy "S! 109". (Bár lehet, nem nekem szólt<#zavart1>)
GaBika6
Off
Ez nagyon gáz emberek...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

On

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Csináltam új képeket erről a gyönyörűségről.

Természetesen az Eb a Ricsi jelvényén az ő kutyája.Már ha valaki nem tudná.
Hol voltak a Pumákok még akkor😊))))
Ja meg Pottyondi László aki a Ricsit megteremtette igazából.
És a topp akiről senki sem beszél az Szobránczy Negro Aladár ,pedig olvasmányaimból kindúlva talán a legtehetségesebb pilóta volt nálunk
Ő az.
Amúgy nekem a topp a magyar pilótákat kivéve mert ők ugye teljesen más kategória számomra az a Mester! Galland ,aztán egy Finn ,Ilmari Juutilainen meg közülük még sokan mások,,aztán a Lengyelek akik a szívem csücskei,meg az Angolok közül jó pár.

A magyarok közül Fábián István a kedvencem,talán azért mert "csak" őrmester volt legénységi pilóta de tisztelték nagyon no meg nem kicsit volt eredményes.
Sokszor meg is mondta a kísérőjének,hogy rá ne vigyázzon ,lője az ellent ha talál egyet.

Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.27. 20:21:34
Jaja😊 <#eljen>
Mért kell neked a könnyű préda?
Aki ad magára az a kétfedeleseket nem bántja ,legalábbis én így voltam vele.
Viszont az a P40 vagy mi az tetszetős,meg a 108 as is.
Köszi a válaszokat ma is tanultam valamit 😊
VO101Tom
Steamen nem az ED miatt nem regisztrálhatsz. A steam egy szolgáltató, az eladott játékokat a szerverükről bármikor letöltheted, aminek felhő alapú tárhely kell, azokat ott tárolhatod, ha a játékkal gondod van ügyfélszolgálatukat lehet csesztetni -elméletben legalábbis-, screenshotokat csinálhatsz, azt tárolják, fórumuk működik, közösségi oldal szerű megoldásaik is vannak, satöbbi satöbbi. Nem csak arról szól az egész, hogy te hogyan indítod az exe-t otthon. Ezért a szolgáltatásért ők beszedik a maguk jutalékát, amikor valaki játékot vesz steam store-ban. Amit ED webshopban vásárolsz, azért nekik nem jár pénz, ezért azt be sem engedik a saját rendszerükbe. Gondolom abba meg az ED nem ment bele, hogy a Steam-nek bemondásra fizessenek olyan kulcsok után, amit a webshopban adtak el, de valaki steam alá is fel akarta rakni. Azt az ED nem tudja ellenőrizni.

Az ED oldaláról ilyen rinyálás nincs, teljesen mindegy, hogy ED shopból, vagy Steam Store-ból vásároltad, az ED Shopos DCS World alá aktiválhatod az összes kódot. Arról nem is beszélve, hogy a beta modulok (WW2-es gépek pl) csak ED shop-os DCSW alá tehetők (fel lehet kalapálni steam alá is, de a következő frissítésnél telepítheted újra őket).

www.pumaszallas.hu

Egy kis nosztalgia :

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Laca, az Indexnél valaki olvassa, hogy mik a kedvenceid.
<#taps> Na lehet nekiállni a kék ékjeles festésnek!
És úgy tűnik, lesz egy-két könnyű préda a vörösöknél<#gonosz2>
GaBika6
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Osztozhat két felhasználó egy könyvtáron, és játszhatnak egy időben?

Nem, egy megosztott könyvtárhoz egyszerre csak egy felhasználó férhet hozzá.

Néha egy játék, melyhez hozzáférést kaptam, nem elérhető. Miért?

A megosztott játékok csak a kölcsönadó által felhatalmazott eszközökön hozzáférhetők. A megosztott játékok még a felhatalmazott eszközökön sem érhetők el, ha a fióktulajdonos épp használja könyvtárat egy másik számítógépen."

Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.27. 18:10:53

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
Nem! <#nevetes2> Tehát ha megveszed steam-en, akkor azt a serialt a korábban ED oldalon regisztrált nickedhez tudod adni és játszani! Fórdítva nem működik.

hat en is inkabb megvarom az ED tavaszi learzast, ugy latom a steammel nem tudunk keveredni DCS ugyben egyelore.
Tehat ha a mostani steam akcioban vennek egy DCS modult, teszem azt Messert, akkor fel kene raknom a DCS Worldot a steamen keresztul is, es lenne 2 DCS world konyvtaram egy az az ED hez egy a steames moduljaimhoz?
Csak, hogy tisztan lassak, mivel nekem nincs steam dcs word

Nohab
GaBika6
A Hivatalos oldalon a "licesing" alatt nézzétek a serial-t (steam-est is) és ott kirészletezi a dolgokat. Steam-en nekem dcs modulom nincs így nem értem hogy megy és valószínű nem is lesz... <#awink>

A repülőgépeken két egymástól független gyújtásrendszer van (hengerenként két gyertya, duplikált mágnes stb.). Ezért a két rendszert lehet külön működtetni, M1 és M2. Repülés közben M1+M2 állásban van a kapcsoló, így mindkét kör be van kapcsolva .
ezt az "aktivacio nem csokken" dolgot nem is ertem, a steamen nincs visszaszamlalo.

en mar probaltam, egy baratommal megosztottam a jatekaim es o is velem, mukodik a dolog,
o pl. sose vette meg az assetto corsat de megis jatszik vele.
megmondom oszinten, nem probaltunk egyszerre jatszani eddig, valoszinuleg nem lehet egyszerre ugyanazzal a jatekkal. de nem vagyok biztos benne.

repvez
ezt próbálta valaki? tehát ha megvan valakinek az ismerőseim közül olyam modul amit ki szeretnék próbálni akkor elég csak megosztani egymással és akkor ki lehet próbálni minden költség és gond nélkül? csak gondolom olyan megkötéssel , hogy nem játszhatunk egyszerre online vagy egymás ellen? az aktiváció ilyenkor nem csökken ?
Persze leszedi a sapot toluk a steam, de hat az ede kezdett a steamen uzletelni, nem ertem miert kell ket kulon piac.
steam csaladi megosztas a dolog neve:
http://store.steampowered.com/promotion/familysharing?l=hungarian

en ugy tudom, hogy ezek a gyujtomagnesek es a gyujtasi rendszer reszei, pl. a messernel az M1 ,M2 allas kozott kell kapcsolgatni a gyertyatisztitashoz, figyelve a fordulatszamot, ha atkapcsolasnal valtozik a fordulatszam, gyertyatisztitas szukseges. egyebkent ezt a pumaszallas.hu n olvastam a Bf-109 G2 Repulesi es karbantartasi utasitas. pdf

GaBika6
Gondolom steam-nek díja van. Mást nem tudok elképzelni, mert én is használom a steam-et és rossz tapasztalatom nem nagyon van vele kapcsolatban, de megértem azokat is akik ellene vannak. (pl a sávszélesség miatt, stb...) Ez a hozzáfér barátom és játszik az én játékommal engem is érdekel. Hogy kell? Ezt nem is tudtam! Minden nap tanul valamit a sok öreg! <#awink>

Ezt a levalasztas dolgot nem is tudtam. A steamen meg hozzaferest adhatsz a jatekaidhoz a steames ismeroseidnek, letolthetik es jatszhatnak a jatekaiddal hogy megvettek volna oket.

Sziasztok!
Figyi!
Sok gépen látok olyan kapcsolót amire az van írva Magnetos. Azt ugye mindenki tudja hogy mágnes, mágneses a jelentése, de mi funkciója tudja valaki?
Nem lét fontosságú de azért érdekelne😊
Próbáltam a neten utána nézni de nem találtam semmit, a goggle meg folyton az Xman dobja ki 😄
Szerintem a straforce nak, meg a steam sajat vedelmenek semmi koze nincs egymashoz. Igazabol nem is ertem az Ed t, ezzel a starforce szarakodassal, es hogy miert nem lehet vegre minden eddig megvasarolt Ed modult steam kompatibilise tenni, a starforce egy baromsag,
de valahogy egysegesse kene tenni ezt az egeszet, szerintem az elso lepes az lenne, hogy mindenki regisztralhassa a kulcsait a steamen, akkor is ha evekkel ezelott vette az EDE tol.

GaBika6
Nem ismerem a steam dcs-t, annak menetét! Én is így gondolom, hogy így kéne mennie. Annyi még, jó ha tudjuk, hogy a hivatalos honlapon vett serial-t bármikor eladhatod úgy, hogy leválasztod az acount-odról, de a steam-es key-t értelemszerűen nem tudod, ezért gondolom a serial kulcsok is ezért mások.

Nekem csak ED moduljaim vannak (steamos nincs), meg persze hozza starforce aktivalas visszaszamlalok, de en eddig ugy gondoltam, hogy ha a steamen vennek ED modult, akkor az olyan lenne mint a tobbi steam software, egyszer kell aktivalni utana a steam nem fogja kerni a a kodokat.
Win telepites utan csak ujra rakom a steamet, beloggolok , letoltom a tartalmakat es minden a regi. legalabbis a tobbi steam cuccnal igy van.

PhantomAss
Na hát ezt nem is tudtam, ennek örülök
Veszek is egy messzert a steamen

GOOBY, pls

Mekkora😊
http://aktiv.origo.hu/auto/20150327-jol-megszivatta-az-oktatokat-a-copfos-lany.html
GaBika6
Off
Nem fogy el, mert ha elhasználtad az utolsót, akkor 30 nap múlva automatikusan kapsz 1-et. Tehát mindig marad egy serial-od 30 naponta. Gondolom havonta nem rakod újra a winfost, tehát probléma megoldva... <#ejnye1> <#awink>
Én az a-10c modulomnak még nem használtam el minden lehetőségét pedig mikor vettem már az idejét sem tudom!
On
<#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.27. 11:56:36

VO101Tom
Passz.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
és ha veszek steames kódot, abból is csak 10 db aktválást enged ez a nyamvadt starforce?
(jó lenne eltörölnék ezt az egész aktivációs mizériát és a limitált kódokat. Tudom hogy lehet kérni ha elfogy , de akkor is, ne fogyjon el)

GOOBY, pls

VO101Tom
Igen, ED-s DCSW elfogadja mindkét kódot, a Steam viszont csak azt, amit ott vettél.

www.pumaszallas.hu

repvez
Hát a steamen megvett modul az működik az -ed shopos dcsben,viszont fordítva nem.