IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy
EVGA GTX 680 SC Signature 2GB 3éves
Sőt most már egy gtx 680 is játszik, igaz az használt - 3 éves, viszont EVGA signature - és csak 2Gb ram van benne, a 660 Ti meg 3GB és új.
Látod, hogy fokozódik a helyzet? A radeon már majdnem kiesett... 😊
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.03.28. 10:16:52
Vegyél Ratyiont az jobb, előremutatóbb,,többet tud stb.Ár értékben verhetetlen .Úgyis eldöntötted nem igaz?😊) Én a helyedben azt vennék. Mondom a helyedben!
Ha rólam lenne szó azt inkább le sem írom😊)
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.28. 10:07:41
Tudom, hogy itt mindenki nvidiás, de a márkához való lojalitást leszámítva, figyelembe véve, hogy az AMD-s kártya jóval többet tud, melyik lenne jobb DCS world ill. talán (még mindig nem használom) clod-hoz ?
De majd beletanulnak😊
Így is van ez 😊 Nem mindig a győzelem a legfontosabb,magam is úgy gondolom,hogy egy egy embert próbáló szitu többet ér ,és mint emlék ez meg is marad örökre.
Mellesleg fejembe vettem,hogy írok egy kis (vagy nagyobb) írást amolyan regény félét a virtuális repülőkről pontosabban akiket ismerek ,betéve őket korhű környezetbe,jó gondolatnak tűnik ,lévén mindenki más egyéniség ,és lévén sokakkal sokat repkedtem így asszem elég jól ismerem őket.
Már meg van a fejemben a keret ,meg a történetek is .De a lényeg a srácokon lenne a jellemrajzukon.No meg az akciókon.
Már elég régóta készülődök erre.
Hál'istennek lehet folytatni a nosztalgiázást virtuálisan:
Számomra pont elég sikerélmény volt a múltkor, mikor három spitet benyófogyásig hűlyítettem, és aztán elhúztam a p...ba ép bőrrel. Mégha csak könnyebb sérülést is okoztam egyik-másikuknak. Adrenalin fönn vót attól is. Asszem először kaptam meg, hogy "S! 109". (Bár lehet, nem nekem szólt<#zavart1>#zavart1>)
Ez nagyon gáz emberek...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
On
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Hol voltak a Pumákok még akkor😊))))
És a topp akiről senki sem beszél az Szobránczy Negro Aladár ,pedig olvasmányaimból kindúlva talán a legtehetségesebb pilóta volt nálunk
Ő az.
A magyarok közül Fábián István a kedvencem,talán azért mert "csak" őrmester volt legénységi pilóta de tisztelték nagyon no meg nem kicsit volt eredményes.
Sokszor meg is mondta a kísérőjének,hogy rá ne vigyázzon ,lője az ellent ha talál egyet.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.27. 20:21:34
Aki ad magára az a kétfedeleseket nem bántja ,legalábbis én így voltam vele.
Viszont az a P40 vagy mi az tetszetős,meg a 108 as is.
Az ED oldaláról ilyen rinyálás nincs, teljesen mindegy, hogy ED shopból, vagy Steam Store-ból vásároltad, az ED Shopos DCS World alá aktiválhatod az összes kódot. Arról nem is beszélve, hogy a beta modulok (WW2-es gépek pl) csak ED shop-os DCSW alá tehetők (fel lehet kalapálni steam alá is, de a következő frissítésnél telepítheted újra őket).
www.pumaszallas.hu
És úgy tűnik, lesz egy-két könnyű préda a vörösöknél<#gonosz2>#gonosz2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem, egy megosztott könyvtárhoz egyszerre csak egy felhasználó férhet hozzá.
Néha egy játék, melyhez hozzáférést kaptam, nem elérhető. Miért?
A megosztott játékok csak a kölcsönadó által felhatalmazott eszközökön hozzáférhetők. A megosztott játékok még a felhatalmazott eszközökön sem érhetők el, ha a fióktulajdonos épp használja könyvtárat egy másik számítógépen."
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.27. 18:10:53
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Tehat ha a mostani steam akcioban vennek egy DCS modult, teszem azt Messert, akkor fel kene raknom a DCS Worldot a steamen keresztul is, es lenne 2 DCS world konyvtaram egy az az ED hez egy a steames moduljaimhoz?
Csak, hogy tisztan lassak, mivel nekem nincs steam dcs word
o pl. sose vette meg az assetto corsat de megis jatszik vele.
megmondom oszinten, nem probaltunk egyszerre jatszani eddig, valoszinuleg nem lehet egyszerre ugyanazzal a jatekkal. de nem vagyok biztos benne.
steam csaladi megosztas a dolog neve:
http://store.steampowered.com/promotion/familysharing?l=hungarian
Figyi!
Sok gépen látok olyan kapcsolót amire az van írva Magnetos. Azt ugye mindenki tudja hogy mágnes, mágneses a jelentése, de mi funkciója tudja valaki?
Nem lét fontosságú de azért érdekelne😊
Próbáltam a neten utána nézni de nem találtam semmit, a goggle meg folyton az Xman dobja ki 😄
de valahogy egysegesse kene tenni ezt az egeszet, szerintem az elso lepes az lenne, hogy mindenki regisztralhassa a kulcsait a steamen, akkor is ha evekkel ezelott vette az EDE tol.
Win telepites utan csak ujra rakom a steamet, beloggolok , letoltom a tartalmakat es minden a regi. legalabbis a tobbi steam cuccnal igy van.
http://aktiv.origo.hu/auto/20150327-jol-megszivatta-az-oktatokat-a-copfos-lany.html
Nem fogy el, mert ha elhasználtad az utolsót, akkor 30 nap múlva automatikusan kapsz 1-et. Tehát mindig marad egy serial-od 30 naponta. Gondolom havonta nem rakod újra a winfost, tehát probléma megoldva... <#ejnye1>#ejnye1> <#awink>#awink>
Én az a-10c modulomnak még nem használtam el minden lehetőségét pedig mikor vettem már az idejét sem tudom!
On
<#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.27. 11:56:36
(jó lenne eltörölnék ezt az egész aktivációs mizériát és a limitált kódokat. Tudom hogy lehet kérni ha elfogy , de akkor is, ne fogyjon el)
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu