IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szeretek én is itt élni ezért is nem hagytam el ezt az országot mint sokan mások(pedig el tudnék helyezkedni kint, de ott én csak egy "bevándorló idegen" lennék) nincsenek rószaszín álmaim a jövővel kapcsolatban. Mivel látom milyen irányba halad globális viszonylatban ez a világ, és nem fog a mennyországra még csak hasonlítani sem.
Szeretem hogy Magyar vagyok nem cserélnék más néppel sem.Viszont azt gondolom hogy valamilyen féle előrejutási tendencia az életben teljesen normális és nem feltétlenül anyagi értelemben. Az emberbe bele van kódolva ez hogy sikereket akar elérni és többet jobbat akar magának nyilván van ennek egy egészséges mértéke. Az én véleményem az hogy a gyülekező fekete felhők miatt majdnem mindegy hova megy az ember jobb megélhetésért és előrejutásért mert mindenhol nagyon nehéz lesz még ezt a meglévő szintet is tartani, nemhogy előre jutni.
Az az igazság hogy elég bonyolultá válik a jövő kérdése ha mindent figyelembe akar venni az ember(arany vásárlás, usa adósság, az euró instabilitása, és most a menekültek) de számomra kétségtelen hogy minden okkal történik és minden összefügg. Amikor már tisztán látjuk mi is lesz, gyakorlatilag akkor már semmit sem lehet tenni az ellen ami létrejön.