IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Légiharcok Magyarország felett az volt a neve az eseménynek én utána szereztem be az il 2-t és kezdetem el offline tanulni ami elég sokáig tartott. Aztán a Ricsi oldaláról leszedtem a felvételi küldetést és kb 100000000x próbáltam meg megcsinálni ahogy kértétek. De csak összejött. Mijkivel együtt tanítottál minket(én Pjotar néven voltam elérhető) voltam veletek fent a bob szerveren és még egyszer online waron is. Később mentem a békákhoz mert ott volt még kiképzés. Nem tudom mi van velük azóta mert elmentem kamionozni és kimaradt pár év, most fejeztem be az az életet
igy sokkal jobb melóm van. Itt debrecenben vagyok marshallman
Már mutattam neked ezt a videót mikor jelentkeztem hozzátok. Full realban van a küldi, mikor a tracket visszajátszottam akkor csináltam külső nézetes felvételt róla