91309
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #82727 Tuti nálam van valami nyűg.. vagy a tuning, vagy a telepítés sántít, csak meglepődtem, mert minden más működik rendesen... :) No majd kinyomozom... -
Lysandus #82726 ATI kártyám van, de nekem nem fagy. Se free flight France-on, se máshol... -
#82725 Az biztos, hogy olyan alapvető bug, hogy állandóan mindenhol lefagyjon, olyan még az ati kártyákon sincs. A TF patchek egyik legfontosabb célja a win8 integráció és a stabil működés lett, ezekkel mostanában tényleg nincs baj, főleg nem annyi, mint amit írsz. -
#82724 Hát anno, amikor a 4.0 kijött, és azonnal találtak benne pár hibát, akkor volt arról szó, hogy lesz egy 4.01 gyorsjavítás, de aztán annyi minden került még bele, hogy az lett a 4.3
-
Solt #82723 Akkor csak szó volt 4.01-ről? :)
Egyébként úgy történt a telepítés ahogy írod, akkor nem ez lesz a gond. -
#82722 öööö... 4.01 az nincs. Van 3.0, 3.01, 4.0, 4.3, 4.312
És igen, a frissítések egymásra épülnek, nem is kicsit, úgyhogy szerencsés lenne ezeket sorrendben, egymás után, hiánytalanul feltenni. :) -
Solt #82721 :DDD
Mindenhol kifagy sajnos... lesz egy kis időm, akkor vissza veszek minden tuningot, és megpróbálom úgy... no meg feltelepítem újra, mert a 4.0 után a 4.01 kimaradt, lehet az a nyűgje... :) -
#82720 A Free Flight France gyorsküldit szoktam betölteni, ha mesza skinekről csinálok screenshotot, nálam nincs vele gond (hacsak az nem, hogy annyira megfogja a gépet, mint pl London). Le Havre közelében egyébként is rendszeresen repkedünk online, biztos, hogy az alaptérkép nem bugos. A free flight küldiben egyéb földi cuccok tudtommal sincsenek, nem hiszem, hogy a CloD lenne a hibás.
A steames file integrity scan-t viszont nem ajánlom, nekem volt régebben hang hibám, az angol géppuskáknak nem volt hangjuk, csak az utolsó pár lőszer kilövését játszotta le. Fájl ellenőrzés semmit nem talált. Kiszedtem a skineket és a controls config fájlt, majd legyalultam a gépről mindent. Visszaraktam, azóta nincs ilyen gondom.
Az ilyen hibák, amiket nem tudni mitől és miért jönnek elő, ezek a legszemetebbek. Ha nem mobilos nettel netezel, akkor mindenképp ajánlok egy alapos reinstallt: alapjáték, redist mappa, TF patchek.
Ha ezek után is rossz, akkor nem a cloddal volt a gond. -
pontijonny #82719 Na!!!!!!!!! Csak megtaláltad azt a dolgot ami ugyan senkit sem érdekel ,de lehet,hogy hiba :)))) viszont téged felbosszant. nem meg mondtam:)) -
Solt #82718 Nálam a Free Flight - France állandóan kifagyasztja az egész gépet... megy 1-2 percig, aztán ahogy közeledek a szárazföldhöz, megfagy teljesen. Megnézem majd másik küldetéssel is, no meg vissza veszek minden tuningot, hátha azzal van nyűgje. Ha van időd nézd már meg te is légy szíves, kíváncsi vagyok... -
#82717 Nem tudok ilyenről. Generális hiba, rendszeres fagyás már nincs, erről a fórumon sokkal többet beszélnének, ha lenne. Ha valakinek rendszeres problémája van, akkor a játék mappájában lévő redist mappából installálja újra a dx-et, dot net-et. Legrosszabb esetben clod reinstall. -
Solt #82716
Addig is egy gyors kérdés... olyan panasz nem volt, hogy csonttá fagy a CloD? Csak a reset segít.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.17. 14:52:33 -
#82715 A rádiózás, és az AI-val való kommunikáció az egyik leggyengébb része a CloD-nak, már dolgoznak rajta, hogy javítsák, de ez hosszadalmas meló, és csak kevesen értenek hozzá. -
#82714 A fel és leszállásos rész elavult lett, miután a gépek földi mozgását átdolgozta a TF. Az új típusokkal, hogy az E-4 lett a legtöbbet használt típus, a kabinbelsőt is újra fel kellett volna venni, vagy legalábbis kiegészíteni. 1-2 ember miatt nem hiszem, hogy érdemes újra csinálni, feljössz TS-re valamikor, és elmondom szóban. Ott visszakérdezni is lehet :) -
DrBrown5 #82713 Látom, hogy jó helyen vagyok! :)
Csupán csak annyi, hogy elkezdtem egy champing-et. Most a 21. küldetésnél tartok, de még mindig nem jöttem rá, hogy a rádiózási protokoll hogy van a fel és leszállásoknál. Elolvasom mindig a küldetésleírásokat, de nem jövök rá például, hogy mi a hívójelem. Onnan következtetem csak ki, hogy csata közben szólnak, hogy szép lövés, vagy csatlakozzak a formációhoz. Így silabizáltam ki, hogy Luton 2, később Charlie 2 a hívójelem.
Továbbá amikor visszaérünk a repülőtérre elkezdődik a vontatott hosszadalmas leszállási protokoll, ahol elindul visszafelé a rádiózás Charlie 9-től. Csatlakozzon a körhöz, Charlie 8 ugyanaz... Legalább fél óra kilenc gépnél mire elérek oda, hogy én is megközelíthetem a pályát. El körözök addig, nincs is baj ezzel, de az már kínosabb, amikor visszaérek egy telibekapott géppel, ami okádja az olajat és a füstöt és csak a jó Isten tartja fent a levegőben nem a Newton. Ilyenkor hiába kérek leszállási engedélyt, Landing denied a válasz. Persze muszáj leszállnom és sikeres is a küldetés, de nagyon illúzióromboló.
Szóval ezzel kapcsolatban van egy kis értetlenségem. Biztos nagyon egyszerű a válasz, bocsássatok meg, de nem jövök rá. (kicsit gyenge az angolom)
-
Solt #82712 Pedig jó volt, kár érte! Nem akarsz másikat csinálni? :) Jó átrágni néha, plusz ilyenkor az újaknak is lenne videó magyarul, amit lehetne linkelni... :) -
#82711 Passz. Szerintem az már nincs meg. -
Solt #82710 Ilyen húsdarálóban a kibicnek letérdelni nem biztos, hogy bölcs döntés... de legalább valaki belátja náluk. -
sakkay #82709 Na ja.
De gondolok itt arra, hogy a lengyelek hivatalos álláspontja1. amerika barátsága 2. NATO 3. eu, más barátságok, stb...elég szánalmas.
Egy fél éve kirobbant botrányban az egyik miniszter a hangfelvételen szó szerint mondá:"Konfliktusba keveredünk a németekkel, az oroszokkal, de azt gondoljuk, hogy minden tökéletes, mert leszoptuk az amerikaiakat. Vesztesek. Komplett vesztesek vagyunk"-ja ez a külügyminiszter volt. És tényleg szó szerinti idézet.
Érted már Laca mire gondolok?! -
Solt #82708 Tom!
Volt régebben egy videó sorozatod, ahol a 109-s fülkéjét mutatod be, csinálsz egy iskolakört, stb. Azzal mi lett? :) -
Lysandus #82707 A legjobb helyre írod. De mit értesz a fel- és leszállások logikája alatt? -
DrBrown5 #82706 Sziasztok!
Nem igazán tudom, hogy jó helyre írok-e így visszaolvasva (az egyébként érdekes) hozzászólásokat, de mégis szeretnék feltenni egy kérdést. Megvettem a cliffs of dover-t mert mostmár jól van optimalizálva és az ára is tök jó és ezzel kapcsolatban szeretnék feltenni egy kérdést. A küldetésekben a fel és leszállás logikáját nem értem igazán. Nézegettem egyéb fórumokat, de ezzel a játékkal kapcsolatban kihalt mát minden.
Ha jó helyre írtam, kifejtem a kérdésemet, ha pedig nem, akkor bocsi mindenkinek az off-ért! :) -
Lysandus #82705 Szerintem a lengyelek azért berzenkednek Ukrajna miatt, mert ők akarták lenyúlni az egészet... :-) -
pontijonny #82704 Az biztos,hogy senki sem szent. Áldott jó népek sose voltak ,de nem is lesznek.
Mindenesetre most én úgy látom,a Lengyelek nem engedik meg még egyszer,hogy letolt gatyával álljanak és mindenki azt csináljon velük amit akar. -
pontijonny #82703 Mé melyik európai állam nincs az amik seggében? na jó mi:) de rá is fogunk baxni ha bármi lesz is ,már csak a megszokás miatt is:) Amúgy ha a seggükben lennénk is rábaxnánk.Úgy hogy tök mindegy. -
Lacusch69 #82702 Lengyelország a XVIII.sz. végén megszűnt. Ende. Konyec. Sfirsit. The End.
Legközelebb az I.vh után kreáltak egyet a győztesek. (Volt egy varsói hercegség a napóleoni háborúk idején).
Adolf meg Joszif Visszarionovics gyakorlatilag visszaállította az I.vh előtti határokat.
A lengyelek egyébként sem voltak olyan kis áldozati báránykák, ahogyan feltüntették őket a 2.vh után.
Egy kemény széljobbos kormányuk volt, ami komoly atrocitásokat követett el a L.o.-ban élő német kisebbség ellen.
10 és 60ezer közé teszik a 2.vh-t megelőző közvetlen időszak és a háború kitörését követően megölt lengyeloszági német nemzetiségűek számát.
És elég ronda módon öltek... (Gugli: lengyel atrocitások a német kisebbség ellen)
Pár éve linkeltem a HT vagy a 2.vh-s topikban egy magyar nyelvű könyvet, amit még Goebbelsék adtak ki (és a háború után hitelesnek ismertek el a lengyelek is!), mit mondjak, borzasztó dolgok / képek voltak benne.
Még a németekkel nem tulságosan szimpatizáló Molnibalage is megjegyezte, hogy már részben érti a német katonák viselkedését...
Sajnos ez a könyv eltűnt a netről, én hülye meg nem töltöttem le.
Írom mindezt úgy, hogy anyai ágon akad bennem lengyel vér is (Podmaniczky dédszülők)
Szóval minden éremnek két oldala van...
Hopsza, itt van angolul, képek nélkül LINK
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.03.17. 11:45:47 -
sakkay #82701 Laca, én is szeretem a Lengyeleket de most olyan mélyen vannak az amik seggében, hogy alig látnak. Olyanok a külpolitikában mintha düdők lennének. Nem 39 van már..de a helyzet majdnem annyira komoly. -
pontijonny #82700 Ezt úgy hívják ,hogy Világpolitika.Érdekek mentén folytak,és a mai napig folynak a kavarások,hol éppen barát valaki és támogatják ,hol meg ugyanaz ellenség lesz és jól megtámadják.Emmán csak ilyen.
Mindamellett én a Lengyeleket tisztelem de nagyon,ők megtanulták,hogy senkinek nem hisznek,legyen az Nato,vagy Oroszok,szerintem most bárki megszenvedne velük ha baxogatni akarná őket.Nem véletlen,hogy minden fegyvert elfogadnak és használnak is amit csak elérhetnek.Ugye a németek felajánlottak harckocsikat ,az is kellett nekik,de a régi orosz technikát is üzemben tartják.Vagy a repgépeik.Van ott minden.
Bár nem tudom most mekkora a hadseregük,,de ,hogy bőven elég ahhoz,hogy megvédjék magukat akárkik ellen is abban biztos vagyok.
Az se véletlen,hogy berzenkednek az Ukrajnai helyzet miatt.Na nem azért mert szeretik az ukránokat ,hanem nem akarják az oroszt a közelségükben.
Amúgy csórókkal nagyon kicsesztek a VH alatt ,után.A nyugat ,hogy odadobta őket az oroszoknak,pedig nem kevés Lengyel áldozta az életét értük. Van egy könyv amiben a volt pilóták mondják el,hogy mennyire szíven ütötte őket amikor közölték velük mi lesz Lengyelország sorsa.
Na azóta ezek mint mondtam senkinek nem hisznek el semmit. És jól teszik. -
#82699 Nagyon jól látod! Németektől nagyon be voltak szarva és kellett nekik az orosz szövetség az akkorra már "közös ellenség" ellen. Megjegyezném még a rettenetes és hűséges román hadsereget is, akik mint mindig, akkor is kitartottak eredeti szövetségük mellett. Velük szemben is igazságosan jártak el mint mindig??? Bár későbbi téma, de fontos momentum a nagy 56-os nyugati ígéretek nekünk Magyaroknak. Ajánlott olvasmány ez... Micsoda pusztítást vittek végbe akkor és természetesen a számonkéréskor is, mert minket számon kértek ezekért a gonosz tettekért!
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.17. 08:40:57 -
pontijonny #82698 Én mondjuk abszolute megértem a lengyeleket,hogy rühellik az oroszokat,és azt se hiszik el nekik amit kérdeznek.
Különben milyen érdekes,hogy sem a Finnek elleni agresszió sem a lengyelek elleni nem hozott magával semmi retorziót az nyugat felől. Bezzeg a németeknek rögtön tudtak hadat üzenni.
-
#82697 A baltikumba a nato állítólag telepített egy amcsi páncéloshadosztályt és kb 3000 katonát,szerintem ezért van az "ellengyakorlat" most mutogatják kinek mekkora van...gondolom Kalinyingrádot veszélyeztetve érzik. -
Solt #82696 -
#82695 hihhi :D
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.03.16. 22:57:11 -
-
#82693 Biztos szép film lesz, de engem ez jobban érdekel...
-
sakkay #82692 Igen. De lehetséges, hogy valamelyik kiegnél váltanak dx-et. Ezt semmire nem alapozom, csak az sok mindenre megoldás lenne. -
pontijonny #82691 Ez a motor ennyit tud multiban .Kár rugózni ezen tovább.Addig ez akármilyen szép is vagy jó semmit sem ér.Azt nem hiszem,hogy ezt egykönnyen javíthatnák,mert már megtették volna. Ez a lényege ugyanis a multi viszi előre az ilyen játékokat.Legalábbis szerintem.48-50 fős szeró ráadásul úgy,hogy szarul kezeli a sok földi egységet nem vonzerő szerintem.
-
sakkay #82690 Most repkedtem vele. Multiban kb 100 körül repülik most, max 150, de mivel a legtöbb a 48 szeró, ezért sok részletben. Ennek a futásánál nincs röcögés vagy ilyesmi, de gondolom egyenlőre ez a max ami stabil is. Tavaszra ígérnek-ha jól értettem-egy nyári mappot. De nyári lesz az tuti..a tavasz nem. A játék naplementés fényben a folyamatosan robbanó és égő Sztálingráddal marha jól néz ki, megoldották a füst és a fényeffekt hibákat. A reptéren robbanó tüzérségi lövedékek szintén iszonyat élethűen robbannak. Átvették a clodból, hogy folyamatosan írja oldalt mi történik a gébeden, oxigéntől elkezdve a motorig. Ez nagyon faxa, az már nem , hogy elit szerón is automatikusan állítja a gép. Viszont minden sérül is, ha találat éri. A hibákat tudjátok azt nem írom, a lengedezés teljesen megszűnt. A lehetőség még mindig benne van: dx10-11re csere, és a vezetők körében egy komolyabb hosszú kések éjszakája sokat segíthetne a kérdésben. -
pontijonny #82689 Amúgy itt hányan játszanak vele? Kíváncsi vagyok mennyien is repkednek vele akár heti szinten. És arra is hogy szándékoznának e megvenni egy ugyanolyan havas tájat pár géppel,gondolom azt is jóóóó sokért:) -
pontijonny #82688 Ez már csak a menekülés előre és egy fuldokló rúgkapálása.
Szerintem még egy év és végük lesz.
Nincs multi a már említett okok miatt. Ki a retket érdekel ez anélkül? Még ha minden kerek is lenne a gépekkel.
Nem tudsz egy online wart összehozni.
Nyárra ingyé lesz az alapjáték majd figyel ,csak ,hogy az új gépeiket megvegyék páran.
Ja azaz az egy új játék lesz? Mondjuk a moszkvai csata sem érdekesebb mint a sztálingrádi:)
Akkor pláne ki a retek fogja megvenni kérdem én?
Ráadásul az is téli map:))) hogy ne kelljen sokat vesződni a teksztúrákkal ami megenné a számító gépeket:) Ezután mi jönne? A sivatag? Abba se kell sokat variálni
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.16. 20:12:10