IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mustangdc3
    Szerintem mindegy kinek van igaza. Régen volt és megtörtént,a végeredmény ugyanaz.

Azért sem akarok én se vitázni pont erről a témáról mert bár szerintem te már nem emlékszel rám de találkoztunk egyszer és én azóta foglalkozok az il 2 vel.Debrecenben volt már jópár éve az NFTC programot népszerűsítettétek többed magaddal, akkor voltak még rendesen századok. Sokat is tanultam tőled és ahogy igy elkezdtem újra olvasni a fórumot pár hete sok mindenben egyet is tudok érteni veled. Azért írtam így le hogy értsd h tisztelem mindazt a tudást amit te és még pár ember itt a fórumon átadtok a többieknek nem csak a repülésről magáról hanem úgy akár az élet más területeit is beleértve ezért sajnálom is hogy hosszú küzdelem után inkább elhagyod az országot. Ezzel sem akarok vitatkozni természetesen :)