91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
pontijonny #82685 Bakker! Laca vagyok!! Hányszor mondjam még el. Ez a jonny az álnevem mert illegalitásban vagyok itt. Tehát Lacának szólíts kérlek. -
Solt #82684 Urak!
EZ a könyv megvan valakinek? Érdemes megvenni? -
#82683 A meszához Karalya is azt próbálta elmondani nekik, hogy legrosszabb esetben is nagyjából azonos teljesítményt kellene tudnia a gépeknek, nem az F-4 80%-át a G-2-nek.
A Heinkel 10% üzemanyaggal együtt is közel tíz tonnás gép. Tíz tonna. Elemelkedés után futót csuksz, amint az bent van, dobott orsó, abból 270-ről egy immelmann. 300-ról úgy csinálja a loopingot, hogy még a botból is kiengedhetsz, vagy már a felfelé tartó száron leveheted a gázt. Ezt még a Lagg-3 sem tudja megcsinálni, pedig annak 4x jobb a tömeg-vonóerő aránya. Nem létezik, hogy ez normális legyen, erről hiába győzködsz, ezt egyszerűen nem hiszem el. -
Kurfürst #82682 "Solt, az nem bug. Az fícsör :) Ahogy az is, hogy az F-4-ben erősebb hajtómű van mint a G-2-ben (nettó faszság, ezen még vita sem lehet). Vagy hogy ezt lehet megcsinálni egy 111-essel (10% üza is azt jelenti, hogy ezt egy 9 tonnás géppel csinálod):
https://www.youtube.com/watch?v=AoDQ54UXARg "
Az F-4 / G-2 dolgon lehet vita, mert az F-4 motorján addig már engedélyezték a teljes terhelést (1,42ata, ezzel 1350 LE-t adott le), a G-2 motorján viszont még jó ideig, 43 végéig csak 1,3ata szívótérnyomást lehetett használni, azzal meg meg 1310 LE-t adott le. Persze a teljesítmény magasságfüggő, de német adatok szerint is az F-4 10-15 km/h-val gyorsabb volt a G-2nél. A gyakorlatban mondjuk nem hiszem, mert az F-4en utólag szereltek be külső szerelésű páncélüveget, illetve a G szériában megjelent plussz üzemanyagtank páncélt az meg balszeg levett pár km-t.
A He 111 dolgot szerintem beszéltük, én továbbra se látom fizikai magyarázatát annak, hogy a 10%-ra feltöltöltött Heinkellel miért ne lehetne loopingot csinálni, azt leszámítva hogy a kormányerők marha nagyok lehettek egy ekkora gépnél illetve valszeg a gép szerkezete sem ilyen terhelésre volt méretezve... ha teletankolva, bombával is megcsinálja, aszondom fura, de egy fél meszányi üzemanyaggal már elég combos mértékadó adatai (LE/tömeg, szárnyterhelés, teljesítmény/szárnyfelület) vannak a Heinkelnek is. -
RepeszElek #82681 Sziasztok!
Fut a gépemen a clod! Nem fogjátok elhinni mi volt a baj...
Már az egész netet bejártam az steam beállításaitól kezdve mindent átrágtam, de mindig az jött ki hogy mindent jól csinálok de még sem fut a játék, majd egyszer csak egy külföldi forumon megakadt a szemem ezen: MOD v3.00!
Hogy micsoda?
Én erről az oldalról töltöttem le az összes patch-et: https://meocloud.pt/link/87d345b8-2c11-4297-90de-24931b6e4552/Team%20Fusion/
Ha jól megnézitek akkor láthatjátok sorrendben a legelső patch 3.01 és 3.00 nincs is köztük. Lehet hogy a sima mod installer zippel kellett volna kezdeni nem tom...
A lényeg hogy persze hogy nem tudtam feltelepíteni ha a sorrendben nem az elsővel hanem a másodikkal kezdtem.
Úgy hogy felmásztam gyorsan az ATAG oldalára, és onnan szedtem le. Először is onnan akartam csak nagyon lassú volt de felturbóztam a dolgot egy IGetterrel így 9 szálon töltöttem és pikk pakk letolta a seggét onnan és azóta minden szép és jó! :)
Magát a játékot nem nagyon teszteltem mert csak a joystick gombjaihoz tudtam hozzá rendelni dolgokat de magár a joystikot nem jöttem rá hogy kell kalibrálni lehet ezzel még foglak titeket szekálni :) de most kb 10 perc után kiléptem mert fáradt vagyok a reggeli korán kelés miatt, inkább ledőlök kicsit és megnézem az Angliai csatát pontijonny jóvoltából.
És akkor most jöjjön a szokásos:
Nagyon szépen köszönök nektek minden segítséget!!!! :)
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.16. 18:21:01 -
artivizsla #82680 "...Le The Mau ezredes, az ország katonai stratégiai intézetének egyik vezető tisztviselője arra az amerikai felváltásra reagált így, amely azt szorgalmazta Vietnamtól, hogy a jövőben ne tegye lehetővé orosz üzemanyagtöltő repülőgépek leszállását a Cam Ranh légibázison.
„Washington azon igényét, hogy Vietnam tiltsa meg orosz tankerek leszállását nem lehet másként értékelni, mint beavatkozásként az ország belügyeibe. Vietnam szuverén állam, amely maga dönt partnereiről és a velük való együttműködésről”, - mondta az ezredes.
Le ezredes hozzátette, hogy az üzemanyagtöltő repülőgépek nem katonai repülőgépek, azok leszállása része az alap nemzetközi feladatoknak. A döntéssel kapcsolatban még megjegyezte: „Oroszország Vietnam stratégiai partnere, katonai és technikai együttműködésünk egyik eleme biztosítja az orosz repülőgépek leszállását a Cam Ranh légibázison.”
2015. március 11-én derült ki, hogy az Egyesült Államok azt kívánta elérni Vietnamnál, hogy ne engedélyezze a jövőben a Cam Ranh bázis használatát orosz tankergépek számára, amelyek az orosz stratégiai bombázók „provokatív” repüléseit biztosítják a Csendes-óceán térségében.
A Cam Ranh légibázis a vietnami háború alatt az Amerikai Légierő egyik állomáshelye volt. 1979-ben Hanoi és Moszkva megállapodást írt alá a bázis használatáról és lett a Szovjet Haditengerészet logisztikai központja. 2001-ben Oroszország felmondta a bázis bérleti szerződését, amelyet abban az időben gyakorlatilag egyáltalán nem használtak. Az utolsó orosz katonák 2002-ben hagyták el a bázist. Egy átfogó felújítást követően 2004. május 19-én fogadta az első polgári repülőgépet a repülőtér..."
-
Lacusch69 #82679 Sőt...
A magyar katonákat angol hajók szállították Finnországba, amikre német tengók vadásztak.
Hülye egy szituáció... -
pontijonny #82678 Amúgy ez is régi csont már de eszembe ötlött a DX 9 kapcsán. Szerintem tudták ők,hogy a Rof motorjuk már nem lehet alternatíva a jövő kihívásaira,(pont ők ne tudták volna) csak mint azt már annó megállapítottuk ,így volt nagy üzlet nekik.Bár a háttéra játszmákat nem ismerjük pontosan,de a CLOD kigolyózása ,és a Rof engine helyébe rakása az nekik nagy üzlet volt (lett volna) bár szerintem,nem is adtak pénzt az Il2 névért ,hanem beletették az üzletbe,hogy ők adják a motort is. Nagy szarkeverők ezek a 3*7 esek,ha jól rémlik a ROF ot sem ők kezdték el csinálni hanem megszerezték valahogy.
Na de én örülök,mert amint a mondás is tartja ,jön még kutyára úthenger! -
sakkay #82677 Yes sir. -
Lysandus #82676 Igen tudtam. :-) -
pontijonny #82675 Ezt tudtátok?
"A többszörös túlerővel szemben harcoló finnek küzdelme kiváltotta az egész világ szimpátiáját, többek között magyar katonák is harcoltak Finnországban.A finnek megsegítésére Magyarországon 25 ezren jelentkeztek az 1939-40-es háború idején. Az önkéntesek közül egy zászlóaljnyi katona jutott ki hatalmas kerülőúton Finnországba. Egyes források szerint januárban, mások szerint februárban értek csak el céljukhoz, így mire az egyhónapos kiképzés után bevethették volna őket, márciusban a finnek és a szovjetek megkötötték a békét, így végül a magyarok fegyveres harcokban nemigen vettek részt." -
pontijonny #82674 Mé nem írtad meg nekik ,hogy bátran nézzenek rá a Magyar fórumra és keressék Herr-t.
na akkor a hajukat is eldobták volna mert én sose tagadtam,hogy az egyik ok amiért engesztelhetetlen vagyok az a Clod gáncsolása volt ,és LE A 3*7 el!!!!!:))) -
Solt #82673 Gyakorlatoznak..
@Tom: Köszi... -
pontijonny #82672 Mondjuk ők legalább emléket állítanak azoknak akik tényleg védték a hazájukat.
Bár szerintem ennek is van most jelentősége náluk,nem véletlen,hogy ilyen nagyszabású "hősi" filmeket készítenek és mutatnak be. Valamit tudnak arra fele,hogy kell a lelkesítő propaganda?
Állítólag a Balti flottát teljes készültségbe helyezték.Mi a retek miatt? -
#82671 Ő az FM fő programozója. -
#82670 Ó, megkaptam én már azt is, hogy csak rosszindulatból fikázom, mert a clod-ot gyakorlatilag ők gáncsolták el. És nem is olyan szar ez, mint leírjuk. Na, ezért nem írok szubjektív véleményt, csak olyat, amiről objektíven lehet beszélgetni/vitázni. Az más dolog persze, hogy ki az, akinek egyáltalán feltűnik, hogy valami jó vagy sem ;) -
pontijonny #82669 http://sg.hu/cikkek/111260/75-eve-ert-veget-a-teli-haboru -
Solt #82668 Önélzetes a kis latol... :D
Egyébként ki az a Han? -
#82667 A régi il2 hangulat miatt lestük mi is annyira ezt. De ha gondolod odaadom az accoutom, és kipróbálod, hogy kell-e neked. -
#82666 Vagy akár a Falconos fejlesztők :). Balhék mindenhol vannak, de BoS fórumon tényleg elszabadultak a dolgok pár hónapja. És ami durvább, hogy állítólag az orosz fórumon voltak a súlyosabb veszekedések, szó szerint anyázták egymást Lofték és a fórumozók. Néha belinkeltek angol fórumra is egy-egy üzenet váltást, hát... egy felkészült, nyugodt PR szakemberre nagy szükségük lett volna. Ilyen mondatot, hogy "szemétládák vagytok mind, nem érdemlitek meg a jó szimulátorokat" legyen akármilyen heves vita, egy project manager egyszerűen nem mondhat ki. Pont. -
Solt #82665 Igen, sajnos tudom, hogy nem egyedi, csak egyszerűen ezek miértje nem fér a fejembe... :( -
Sidewinder #82664 Ami az elején van az beállított archív propaganda felvétel az igazi Pavljucsenkoval, nem a színésznővel. Nem éles helyzetben készült, akkor meg kb csinál amit akar, a lényeg,hogy rajta legyen,és elszántan nézzen, célozzon. Harcban nem valószínű,hogy így járt volna el,mert akkor hamar vége a pályafutásának, és nem jutott volna el 309 áldozatig. -
pontijonny #82663 Ki az a lövész aki egy libegő faágon akar lőni? Csak így az elejéről:))) és még nem is néztem tovább. Ekkora marhaságot bakker:) -
pontijonny #82662 Na de! Ha te mondod akkor azért annak van alapja.Pl te értesz is hozzá,én meg nem annyira lévén olyan vagyok mint a kelly hőseiben csodabogár.
"Én csak vezetem de ,hogy mitől megy nem tudom",viszont pár ezer órát elszöszmötöltem intenzíven szimekkel ,így ami xar azt én is látom érzem,,na szóval azért ha azok akik valamilyen "kétes" hírnevet szereztek már a közösségben azt mondják,hogy ez jó akkor a kevésbé gyakorlottak,agy informáltak csak jobban elhiszik nekik. Pusztán erről van szó szerintem:) -
Lysandus #82661 Én is majdnem elcsábultam. Tulajdonképpen jó lenne már Jakabokat és Lavórokat is lövöldözni. -
pontijonny #82660 Az a baj a DCS el,hogy amint mondod csordogálnak a gépek és nincs körítés.
Nekem is nagyon tetszik meg minden ,de én csak a légcsavaros vasakat szeretem,engem a kályhacsövek,meg a forgószárnyasok nem hoznak lázba. Ki kipróbálom aztán ennyi.
Viszont én a repülésen kívül a légi harcot szeretem igazán ,már többször leírtam ,számomra az olyan mint egy sakkjátszma,annak a taktikai és technikai része vonz igazán. És sajna a DCS ben bármilyen jók is a gépek ,ezt a részt nem tudom játszani.
Na de fiatal még az idő csak most leszek 50 ,lehet még lesz valami ami megmozgat egyszer:) -
#82659 Azért is eresztettem ilyen bő lére a magyarázatot, hogy ne az legyen, hogy "ha Tom mondja, akkor biztos úgy van". Ez nem ettől függ, hogy ki mondja, ez nem egy szubjektív vélemény, mert az a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy ennek vagy annak mi tetszik. Nem is kell, hogy bárkit érdekeljen. Én próbálom objektíven összeszedni, hogy ami rossz, azt miért gondoljuk rossznak. Az meg, hogy a negatív dolgok vannak többségben, az meg egyszerűen azért van, mert ami jó, és ahogy kinéz, azon nem kell sokat rugózni. Senkit nem érdekel, hogy milyen szépnek tartjuk a fényeket, vagy jónak a törésmodellt, mert ezt mindenki látja enélkül is.
Egyébként amikor volt ez a feles leárazás pár napja, NateDog és Mmaister is megvette, mondván annyit megér. Amivel még vitázni sem lehet, hiszen amit írtam is, ha nem kéred számon rajtuk a hardcore szimulátoros dolgokat, és nem mész bele ilyen részletekbe, amiket írtam, akkor tényleg jó kis játék ez. Mint a Battlefield és az Arma. Mindkettővel játszunk, mostanság BF-el többet is, pedig egy lapon sem lehet említeni a kettőt :) -
Sidewinder #82658 Új előzetest adtak ki a Csata Szevasztopolért filmhez. A film a világ legeredményesebb mesterlövésznőjéről szól. A nemzetközi forgalmazási jogokat megvette a FOX így talán Magyarországon is megjelenik a film hivatalosan.
-
Sidewinder #82657 A mikrofosban én nem bízom. A szimulátoraiknak pont a repmodell volt a gyenge pontjuk. Egy jó ideje már egy alkotásukat sem próbáltam ki, pont ezért.Persze lehet,hogy azóta pozitív irányba változott a helyzet. A DCS eddig az ami abszolút csúcsnak tekinthető pc-s repülő és helikopterszimulátor területen. Még a hibáival együtt is. Hadszíntér kéne a gépekhez,és persze több gép(most álltak neki a P-47-nek).
-
#82656 Azért ez nem teljesen egyedi. A Wargame AirLandBattle és a későbbi Red Dragonban is hatalmas állatságok voltak. A közösségből többet teljes, logikus kocepciógt tettek le, hogy mivel és hogyan lehetne javítani a legkevesebb munkával. Basztak rá megcsinálni. Ja, hogy a játékot fejlesztő cég Eugen francia? Köszi, nincs több kérdésem... :) -
#82655 Ehhez képest az Eagle Dynamics nem is olyan vészes. Félelmetes, hogy mit meg nem engednek maguknak... -
pontijonny #82654 Na lazúljunk.
A zene miatt teszem be:)Mert azok a csodálatos férfiak az ő repülő masináikkal .
-
Romeo One #82653 No emberek. Szerdán olyanban volt részem, amiben már régóta nem. Egy igazi, hamisítatlan hangrobbanás fültanúja voltam. A sajtkészítők F-18-ai razgon-félén voltak, és az egyiknek ez túl jól sikerült. Nem volt se túl messze tőlem, se túl magasan, még a mellkaskámban is éreztem a lökést.
A heti reptervük: h - gyakrep, k - kismagasságú 1v1 (hazafelé elköszöntve a völgy körül géppárban tettek egy kört. Kétezren. A csúcsok fele ennél magasabb...), valamint Pumák terepkövető útvonalon, sz - razgonféleség, cs - nagy magasságú 1v1, p - 1v1 high, infracsapdákkal és egyéb pirotechnikával fűszerezve. F18 meg F5 vegyesen. -
pontijonny #82652 "Most kivételesen talán igen... egyébként ez a legszarabb az egészben! :DDD "
-
pontijonny #82651 Pedig micsoda szim lehetne,ha vállvetve a fanatikusokkal hegesztenék. Megspórolnának egy halom melót,mint kutató munka,tesztelés,(mindezt ingyé kapnák) és tényleg egy komoly cucc jöhetne ki belőle.
Mi lehetne pl a Clod ból,ha egy cég mellé állna és főállásban lehetne csinálni a közösséggel együtt. Bele sem merek gondolni. -
pontijonny #82650 Így:) Mint a példa mutatja.
És abban igazad van,hogy vannak mérvadó ,vélemény formáló emberek akiknek adnak a szavára,és ha Tom vagy (most szerénytelenség nélkül) én ,vagy bárki régi motoros rommá dicsérjük,akkor biza sokan veszik,de szerintem egyszerű az ok miért ilyenek.Nem tudnak jó szimet csinálni ,vagy csak tényleg a pénz volt a motívum nekik. -
Solt #82649 Lehet, hogy bukás anyagilag, és most a sértettség dominál... bárhogy is van, kiestek a kis kosárból. -
pontijonny #82648 Az eledás orosz honban nem pótolja a bevételt.Bár ha rengeteget adnak el belőle ocon akkor talán.Mondjuk kétlem,hogy sláger termék lenne,ahogy hallom esténként ott sincsenek túlzsúfolva a vacak szerverek:) -
Solt #82647 Na de pont miattuk lehetne megcsinálni normálisan, és akkor mindenki elégedett lenne az újtól a régiig! Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy üzletileg, hogy lehet ekkora hülyeséget elkövetni. -
pontijonny #82646 Majd lecseng oszt ezek kihátrálnak mögüle,visszaadják a jogokat ,vagy eladják valakinek,mert lássuk be ami nem megy azt kár erőltetni,és talán majd újra régi fényében ragyog egy másik csapattal az IL2. Olyanokkal akiknek szívügye ez,mert ezek csak az üzletet nézték szerintem benne,még a CLOD os fejlesztők is sokkal nagyobb szívvel csinálták (igaz lassan,meg néha xarul) a dolgokat,rajtuk látszott ,hogy szerelemből dolgoznak.
Jelzem ezt a műfajt máshogy nem is lehet.
Vagy akkor lesz majd jó szimünk amikor a mikrofos úgy gondolja,hogy pénz nem számít de kell egy jó VH-s szim.