IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
(aki nem szokott idejárni - itt marháskodni, röhögni is szoktunk ám)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Laca, a fórumtársak veled vannak, visszavárunk !
Arról nem tehetek, hogy egy modi társam is betévedt a topikba és a belátása szerint cselekedett ő is.. később mégis én jeleztem, hogy vegyen vissza 1-2 pontot..
majd erre válaszkánt ugyanúgy én lettem a fasz, Laca meg többszöri és többek általi figyelmeztetés után is ugyanúgy folytatta... de persze erről is én tehetek és én vagyok a fasz 😄D
ui: írom mindezt úgy hogy már kb. a fél topikot végigbüntetgethettem volna azért amit személyesen nekem címeztetek..
én továbbra se hiszem, hogy tehetek arról hogy valakinek a saját szavaival válaszolok és ettől bedurciztok.
viszont remélem ez lehet az utolsó kommentem a témában, a folytatásról meg mostantól gondoskodjanak a módi társaim, az ő kezük úgyis gyorsabban eljár, úgy tűnik hogy a megbeszélés verzió nem jött be
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.21. 19:20:44
"Nulla tenaci invia est via"
én is kiállok Lacáért, igazságtalan hogy rajta csapódott le ez az egész...
@Szabi,
pls ha lehet beszélj a többi modival és állítsátok le Laca kitiltását!
GOOBY, pls
Kívülről ezt nehéz átérezni, megérteni, de hidd el nekem ti is akkor jártok a legjobban, ha vigyázó szemeitek elkerülik ezeket a kis szigeteket! 😊 Én egy korrekt, normális figurának ismertelek meg téged, biztos vagyok benne, hogy pár óra pihentetés, átgondolás után te is más véleményen leszel. 😉
No, mire megírtam eltűnt amire reagáltam... ha olvasod Szabi, neked volt ez címezve.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.12.21. 19:09:37
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ismerős ?dont fíd dö troll
szerintem így nem rossz ,csak ezt már azzal kell kezdeni ,hogy topik csuk
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Nemtom ki dönt véglegesen erről, valszeg leveszik fürtösről a kitiltást, ő is kap pár felkiáltójelet, de legalább fórumozni fog tudni.
http://sg.hu/forum/tema/1057869802?no=20092
www.pumaszallas.hu
Azt hallottam hogy a CloD -t annyira leoptimizaltak h egy 20e ft. os tablagep egy magjan siman elfut.... igaz ez?
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
Barmilyen, coop(belum) vagy dog alapu, mindegy.
Amugy Fibrizzorol egy mondat: en inkabb turelmetlennek gondolnam mint barmi masnak.
Egy biztos, az mindig egy nagyon nyugodt recon volt amit o kisert... 😊
Maig banom hogy nem mentettem el biztos helyre a 16GvIAP_Dem-mel repult fel delutan hosszu dueljeit.
Utoljára szerkesztette: Sintér, 2014.12.15. 21:40:10
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
És ez igaz a Clod-ra is?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Csak időtöltést keresek amíg a StarCitizen be nem indul. Gondoltam most, hogy újra erőgépem van repkedek a CloD al egy keveset. Akkor láttam a Steam-en ezt a BoS dolgot, azért kérdeztem rá mert fölöslegesen nem feccölök zsetont semmibe. A kérdésemre kimerítő választ kaptam, köszönöm. És nem fogom megvenni.
Üdv: Drebil
KB 10 ember aktív manapság,de azok is heliznek meg ilyesmiket csinálnak. Ergo ha magányosan akarsz hadakozni egy dog térképen,(mert még egy nyomorúlt online wart se lehet összehozni a BOS ban elenétben a CLOD al) akkor a te játékod😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
nem ugyan az a csapat, pont ez volt benne az átverés, sokan azt hitték hogy ugyanaz a játék lesz mint a régi il2, csak továbbfejlesztett, modern köntösben. Aztán kiadták a "világ legjobb szimulátorát" (BoS).<#hehe>#hehe>
És így húzták le a jónépet....
Az élet egy habostorta xd lol
Egy-két hetet mentem vele - szerintem fos.
Csupán a saját szavaiddal próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy ha egy mód van rá, ne hülyézd le a totyikban lévő társaid.
Mert ugye szerinted aki megvásárolta mondjuk azért, mert hitte, hogy fasza lesz az vagy naiv, vagy fiatal vagy hülye.
Nos ezek szerint Tom vagy éppen sakkay, vagy aki megvette, az fiatal, naiv vagy hülye? (nekem ez jött le a mondandódból)
Én ezt elég erősen kétlem.
Szóval, kérlek legközelebb gondold meg mit mondasz illetve írsz.
Én ezzel lezártnak tekintem az ügyet. Ha reagálni szeretnél, azt pm-ben tedd.
Ket eset allhat fenn: Vagy magadra vetted mert beleestel abba a hibaba amit felvazoltam. Vagy csak siman ezen elvezkedsz hogy tamadsz. De ettol meg az igazsag, igazsag marad. Viszont en nem kivanok se ebben, se abban partner lenni <#integet2>#integet2>
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A BoS-t azok csinálják, akik a RoF-ot (777) csak sokkal-sokkal szarabbul. Egy fosláda a szoftver és a vártündér babérjaira pályázik inkább, kevés sikerrel. ÉN jószívvel nem tudom ajánlani Neked megvételre. Egyelőre.
@Seaweed: Te melyik vagy a háromból?
a😊 naiv
b😊 fiatal
c😊 hülye
Szabadon választhatsz magadnak kettőt.
Persze az teny hogy nem az lett belole aminek beharangoztak. De kerem aki elhitte, es azert varta mert azt igertek hogy a "vilag legjobb szimje lesz", az vagy naiv, vagy tul fiatal es tapasztalatlan, vagy szimplan hulye <#gonosz1>#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.12.14. 19:20:16
@Drebil: Várj addig, amíg 1000-1500 Ft-ért adják. Annyit megér simán. Többet nem. Kivéve akkor, ha direkt ki akarsz baszni magaddal! Akkor rohanj és vedd meg! 😄
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Most vettem új masinát szépen dorombol. megveszem a C of D -t arról érdeklődnék hogy a Sztalingrádosat is megvegyem é vagy azzal nem játszotok?
Üdv: Drebil
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról