IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #7098 fú népek elvagytok tévedve!
senki nem zabál meg senkit azért mert elbaszott valamit.(mostmár
).
de amikor elkezdték a századosdit,TG-ként (én két honappal rá csatlakoztam) akkorsemvolt semmiféle vérszívás. de akkor amikor jöttek ezek a dumák hogy legyünk jobbak Bucserbácsi akkor az az egység jobbávarázsolásának szólt és nemannak hogy ne így forduljál hanem szűkebben.gondolok itt az onlinewar eredményekre.ha vki épeszével nembírta felfogni hogy zsinórban ötször lelőtték és megint ugyanúgy akkor sztem annak igenis szólni köll hogy hé haver egy picit figyelj már oda...csak vki ezt személyes hadjáratnak fogta fel.és mindemellett nagyon is lehet élvezni a repüléstet imígyen szoktunk mi drága KPbácsival buta vadászokat lebombázni majd egymás seggéből kivakarni (or(v)rlövésszel
).
szóval sztem semmi gond azzal hogy megmondják egyes személyeknek hogy jobban figyeljen oda,mert aki fejlődni akar annak akár fáj akár nem sztem a jobbaktól köll tanulnia.és jobbak mindig is lesznek vagy századon belül vagy kívül...
#worship]