IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vogel
    Az előrehaladás változott az elmúlt években. Csak bizonyos szintig juthatsz előre. Van általános beosztás és speciális. Spec-et csak szakmabeli tölthet be. A nagytöbbség általánosban van. Tisztavatás után hadnagy/főhadnagy beo.-t kap az ember, vagyis 4 év után főhadnagy lesz további 4 évi, mely hosszabbítható 2x2 évre. Igenám, de utána pályáznod kell századosi helyre, különben kidob a rendszer. Századosi beo csak csak megcsíphető, de oda kell előmeneteli tanfolyam + a beo-hoz szükséges esetleges plussz papírok. Én pl eléggé különc beo-ban vagyok. Hadnagyként spec százados. Nekem rendfokozatonként 6 év kivárási van, majd századosként 2x3 év hosszabbítás. Ez 24 év! Ezt várhatja az emberfia. Utána jönne az őrnagy. Hát specként ide már oklevelesnek kell lenni, azaz MSc kötelezett. Ha nincs, akkor mehetsz utcára. Ja és őrgy beo nem nő csak úgy, szintén pályázni kell.
    Igen, ebben a formában lehet várakozni, de a régi rendszer 2 éves ált. és 4 éves spec idejeit jól kitolták.