IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert amúgy nem látok nagyon semmit igaz most laptopról vagyok.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

www.smart-bus.hu
(Az a baj,hogy nem nagyon kell keresgélni azokat a csíkokat<#rolleyes>#rolleyes>)
Ki a pártatlan ha nem én:XD Én elmondhatom majd,hogy nem a levegõbe beszélek😊))
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ha nem jó nekem annyiért amiért vettem asszem 5 perc alatt eladom.
Én is meguntam a fehér csíkokat,ezért lecseréltem a 7870-et egy 660-ra,most már nem úgy néz ki a Csatorna,mint egy fedettpályás uszoda.<#alien>#alien>
Sok sikert a Radeon-hoz.😊
a válla meg mint a vizisiklóé-e?
ezek a mai fiatalok...
GOOBY, pls
Patcheled az alap IL-2 1946-ot 4.10.1 -ig (eddig és ne tovább!)
Rá az UP3.0
Utána RC4 peccs (ha a cumulative van meg, az tartalmazza az elõzõ UP3 javokat is)
Majd a DBW_1.71_SuperInstall.
Selectorral aktiválod, alap 512 Rammal.
Ha még tovább akarod az 1916-os részt is javítani, azt meg lentebb leírtam, hogy mi kell, mi a menete...
Elvileg elindítod az exe-t, és az megcsinálja a kicsomagolást. Ezt próbáltad? Ha igen, és nem jó, akkor a letöltött fájlokkal van baj.
www.pumaszallas.hu
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
D9
Õ is valami angol nyelvû idézetet szeretett volna magára varratni...
Megkérdeztem tõle, hogy ezt jól átgondolta-e?! (Élete végéig viselni fogja.)
A végén kiegyeztünk egy ici-pici szívben, amit a kisujjára tetováltak.
(Nekem is van tetkóm, egy RT-s állomány jelzõ.)
D9
Aszongya ha a tesónak lehet neki is ,semmi közöm hozzá. És csak állok bambán ,közben azon töprengek,hogy ha agyoncsapom ,max kapok 10 évet ,de még 60 se leszek ha szabadulok és lesz békés öregkor.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Na itt vannak.
[/url][/img]
Nekem fiam van...de most , hogy <#fejvakaras>#fejvakaras> belegondolok az ügy szempontjából irreleváns..amúgy jó a szöveg<#hehe>#hehe>
Azt mondja: semmi gond, mert jön érte egy srác, és õ majd vigyáz rá.
Kezdtem megnyugodni...
Éééés megjött a "lovag"...
Olyan combja volt, mint a felkarom, a vádlija mint egy sirályé...
Mindezt tetézve egy iszonyatosan szûk csõnadrággal, kb. 53kg volt vasággyal együtt.<#wow3>#wow3>
Akkor nyugodtam meg, amikor hajnali 4 órakor felhívott, hogy fuvarozzam haza.<#nevetes1>#nevetes1>
D9
D9
Itt is megvan, innen is lejön: Klikk, van itt minden jóóó!