IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vogel
    Egy kis beszámoló a mai napomról: Ma a Jak-52-esekhez voltunk rendelve mi műszakiak. Végre merevszárnyú! De a gép körüljárása előtt ismerkedés a dokumentációval. Hát az nem kispálya, illik tudni oroszul, románul, angolul és magyarul is. Rengeteg a papír, és a digitális anyag. Másfél óra dokumentum ízelítő után végre a gép! Épp egy gép jött. Ismétlően szemrevételezték, majd megtöltötték az erre rendszeresített kocsiról vételezett marmonkannákból :) Utána megtekintettük közelebbről. Motorburkolat lekap, és megtekintettük a szívét a gépnek. Jól átrágtuk a rendszereket, utána körbejártuk a sárkányt. Egyébként sokkal jobban otthon éreztem itt magam, mint a helikoptereknél, szinte újat nem hallottam elhangzani :) Utána fülkeismeret. Nna itt is kiismertem mindent. Végig mentünk az inditási procedúrán egészen az utolsó gomb nyomásáig. De megnyomtam volna azt' uzsgyi :D Egyébként sokat kell gépészkedni raja repülés közben. Többet, mint a meszán. Sok hűtőzsalu van, és figyelni kell a hőmérséklet mutatókat is.
    Egyébként mára Mi-24-es ígértek, de azt elvitte John McClane :/