IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az első 25-30 km kemény volt a Budai-hegyekben. Minden létező dombra fel kellett menni. A hó miatt folyton csúszkált az ember, nagyon kivette az erőt. Közben rám tört a lábgörcs. Mindent bepakoltam, természetesen magnéziumot nem -.- Aztán jött az álmosság :D Betudom ezt a szakaszt edzetlenségemnek. A mélypont után már könnyedén ment, csatlakoztam lassabbik társaimhoz és szépen lassan, első alkalomra csak a teljesítés volt a cél időn belül. De jön a poén :D Neten meg mindenhol 17 órás limit volt. 16 óránál jártunk amikor még hátra volt 7km! Itt mondtam kistársamnak, hogy ha nem futunk, akkor kicsúszunk biza. Ekkor már több, mint 50km volt a hátunk mögött. Nos uzsgyi :D Tudni kell, hogy a cél előtt volt egy 150m magas kálvária domb. Természetesen meg kellett "mászni", ráadásul futva. 16:58 idő alatt beértünk a célba. Nos ekkor mondják, hogy a kiadott tájékoztatóban 18 óra volt írva a rossz terep miatt teljesítései időnek :D baaaaz.
Következő alkalomra felkészültebb leszek, cél a 14 óra alatti idő. Most már tudom az útvonalat is.
És ti hogy éltétek meg?