IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta nem nézek TV-t, legyet az retekklub, Tv2 , vagy az ittteni nyomorsugárzók, vagy diszkóskiveri, faszplorer, mindegyikbõl ömlik a szenzációhajhász néphülyítés.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
link
GOOBY, pls
width=1680
height=1050
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A B-15 bombázópilóták már az elsõ világháborúban is hordták. Hatalmas zsebébe akár kedvenc videokazettájukat is belerakhatták.
Si vis pacem, para bellum.
Ez a bombázó dzseki a reklámok szerint azonos volt a P51-es bombázók személyzetének dzsekijével. (Mármint a szabása)
Egyszer csak egy veterán pilóta (akár Tobak Tibi bátyánk is lehetett) beírt az újságnak (TVR7?), hogy a P51 Mustang bizony vadászgép volt, a bombázók a B17 Flying Fortress ill. a B24 Liberator névre hallgattak.
Õ ezt biztosan tudja, mert harcolt ellenük...
A következõ számban megjelent egy olvasói válaszlevél (gondolom valami 14éves hülyegyerektõl), hogy a kutyát sem érdekli, melyik gép volt vadász és melyik bombázó. Lényeg az, hogy van egy jó dzsekije!
(A dzseki minõségérõl annyit, hogy Nagy Bandó egyik paródiájában volt róla szó, "Itt a pisi bombázó dzseki"-ként megemlítve...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Amúgy tényleg nem értem, hogy (ahogyan valaki felvetette) ma amikor a gugli 1 tized másodperc alatt löki az infót miért nincs valaki aki mielõtt marhaságokat olvasnak fel, nem ellenõrzi ezeket. Akár már meglévõ embert (mondjuk egy nagytudású informatikust) meg lehetne vele bízni hisz egy-egy hírfolyamban nincs sok és az sem mindig olyan amit ellenõrizni kell(ene).
www.pumaszallas.hu
Példáúl van az a sorozat (amúgy jó) hogy "hogyan készült". Na hát attól rendszerint kiakadok! És nem a kommentátor miatt, hanem hogy a végén bemondják, hogy szakértõ, vagy lektorálta xy...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
De majd mi is adunk nekik!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
klikk
www.pumaszallas.hu
G14? :-)))
(bal gombbal forgat, görgõvel zoomol)
www.pumaszallas.hu
Végre nyugodtan és jogosan fogom anyázni készítõket >😉
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Szenzáció kitalálása: 30 másodperc
Korrekt info hírértéke: indiferens
Szenzáció hírértéke: magas
A célcsoportnak (bamba hülyék) meg úgyis mindegy...
Szóval, mi a francnak strapálják magukat? Hogy kb 6-szoros idõ és energiaráfordítással elérjenek valamit, ami teljesen haszontalan?
A Béna.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
1. A mûanyag elterjedése elõtt mi a ménkõvel szigetelték a vezetékeket? (Bakelit túl merev eltörne az elsõ kanyarban. Mintha valami lakszerû anyaggal vonták volna be a drótokat.)
2. Ha jól vettem ki a fotókból a törzs oldala éget. Ott emlékeim szerint nem volt üzem-, kenõanyag tartály, csõ, akkor mi éget ekkora lánggal?
Már úúúgy váárom, mint kamaszkorban a szüzesság elvesztését.....
sokkal jobban leköt még mindig..
GOOBY, pls
Én is igy vagyok vele, 9v-os elemig még hitelesitve vagyok azon tul szerelö.