IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vogel
    Jól felfűti a rendszert a gáma. Vinyó és VGA hőmérséklete az egekben volt. Ugyan azt tudom elmondani, amit az előttem szólók. A controls-on berágtam eléggé, mire beállítottam pár alap funkciót. Ez a HOTAS vagy kétkéz gomb nekem azt jelentette, hogy nem tudok állítani semmit :D Hiába nem mocorogtam, és próbáltam volna tekerni amit lehet, sose engedte. Egyébként gyakran kidob laucher.exe leállással, néha spontán fekete képernyő jön be, miközben fut a játék a háttérben. TrackIR nagyon érzékeny, profilt kell neki csinálni. Gyakran nagyon elmászik a revi ok nélkül. A küzdés a fejjel nekem is bejön :)
    Izé...konsolt, hogy tudom behozni (shift+tab nem müxik)? Illetve FPS parancs ua?