IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
A németeknél-pláne a fiatalabb generációknál a világháborús korszaktól való teljes elfordulás a jellemzõ ahogy tapasztaltam."Kollektív bûnösségük" miatt sokáig tabu volt a náci korszak téma,ezért sok esetben elõfordul hogy egy külföldi többet tud nemzetüknek errõl a fejezetérõl mint az ottani fiatalok.Ha egy mai átlag német fiatalat megkérnénk soroljon fel néhány német repülõ ászt a háborúból valószínû egyet sem ismerne.Ha szóba jön a náci korszak gyakran olyan szélsõségesen és egyoldalúan állnak a témához mintha amcsik lennének.Én így látom,de lehet hogy kevés németet ismerek.

ennek tök olyan az orra mint egy Q szériás P-40 esnek
Zpogi
Erre esett a választásom.

Chazz76
Nekem ez van fent:

mielõtt bárki nekem esne, igen, tudom hogy még csak fejlesztés alatt van.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Bakker akartam mondani! Milyen már, hogy a fejlesztõ gárda gépét is meghaladja az amit csinálnak. Kiváncsi leszek milyen lesz, de amit eddig sikerült elcsípnem hát mit mondjak? Nem ültem seggre. A BOP is jobban tetszik kinézetre. Sõt!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

TG Gida
Tényleg az.Eszembe jutott egy dolog.Mi lenne,ha írnánk egy levelet a Daimlernek,hogy a Kecskeméten épülõ gyárukban alakítsanak ki egy DB605 szerelõsort is.Akkor aztán mi lehetnénk a világ messzergyártásának a központja.<#vigyor>

Isten áldja a pogányokat!

Sanyo

www.pcpilot.hu

Zpogi
Hát akkor minden elismerésem.<#worship>

Sanyo
Flightstick.

www.pcpilot.hu

Sanyo
CH Flighstick lesz az.

www.pcpilot.hu

Örülök h van aki használja azt a háttérképet amit csináltam ,már megérte szenvedni vele 😊
Zpogi
Ez talán egy merlyn motoros messzer?

Zpogi
Köszönöm mindenkinek a képeket.

acidrain
Bakker ha úgy fog szaggatni játék, mint a videón akkor b*sz6juk <#wilting>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi
Nekem eddig ez volt,csak gondoltam lecserélem:

PhantomAss
ha jól látom õ is g940-nel tolja 😊

GOOBY, pls

Még egy ilyen elcseszett kameramozgást mint ez!

Elsõre nem is volt világos hogy ki lõ kit <#wilting>

Sanyo
Nos, akár elintézhetnénk ezzel is, pedig a 2.vh mint téma, majdhogynem a második legnépszerûbb téma a sex után. Szóval azt is mondhatnánk, hogy tudni, hogy milyen fegyvernemek szerepeltek a 2.vh-ban majdhogynem az átlagos mûveltség része.

Szerintem másról van szó. A németekbe épp úgy bele van súlykolva e korszak kollektív bûnösség tudata a témával kapcsolatban, mint belénk magyarokba. A részükrõl talán rendben is van. Csak gondoljunk bele! Amíg a németek a súlyos gazdasági válságból és hadisarcból kilábalva Hitlerre mint megváltóra tekintettek és úgy harcoltak mellette mint egy lehetséges elégtételt véve a sok sérelemért ami õket érte, addig a mi fiaink csak pusztán a hazáért és nem az eszmékért amit az erõsebb szövetséges képviselt és egy esetleges revízió reményében, hogy vissza esetleg csatolható az, amit trianon miatt elvettek tõlünk.

Persze a téma sokkalta összetettebb, mintsem hogy pár mondatban összegezzük és kifejtsük a frankót, pusztán csak kicsit elmerengtem és hangosan gondolkodtam.

szekelyland
Ki kér tüzet?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Képek a fókicáról

Itt lehet keresni a gépek neve alapján

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Nekem a jobb alsó sarokban lévõ kép a hátterem... frenetikus érzés amikor bekapcsolás után ez a szöveg fogad:

Magyar Királyi Honvéd Légierõ / 101. "Puma" Vadászosztály

Nem is értem miért az IL-2 az elsõ játék amivel kezdek... 😄

www.smart-bus.hu

Sanyo
Sanyo
Yosser melós gépén egy Pumás messzer volt, ha jól emlékszem amit mondott, egy angol mérnök kollégája ránézett a képre és azt mondta, 109 G6? 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Drágám.
Hidd csak el,hogy nagyon keveseket érdekel ez a téma a világban.
Ismeretségi körömbõl kiindulva (nagyon is értelmes ,inteligens emberekrõl ) van szó,de nem tudják hogy milyen gépek repültek a háborúban.
De hát miért is kéne tudniuk? Ha látnak nálam makettet ,vagy a monitoromra néznek ,sokszor megkérdezik mi is az a bizonyos gép.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bezony, nekem otthon a 2. sorban jobbról az elsõ, a melóhelyen meg a 3. sorból a középsõ van beállítva. És nem csak azért fontos, hogy MAGYAR felség jel legyen rajta mert MAGYAR vagyok, hanem azért is, hogy senki ne pampogjon hogy "juj mijazahorogkeresztrajataaaaaa? <#wilting>"

Egyébként van egy sztorim errõl. Egyszer odahívtam az egyik német gyakornokot, akit egy kicsit is értelmesebbnek gondoltam az átlagnál és megkérdeztem tõle, hogy milyen gépet lát? Persze magyar Messer-rõl beszélünk. Nem részletezem, de lényeg, hogy a gyerek nem tudta mit lát...<#banplz>

Zpogi
Köszönöm,ezeket ismerem.
Lehet eddig rosszul kerestem rá,kösz a tippet.

PhantomAss
itt van egy pár, én ezeket (is) használom képernyõvédõnek:
pumaszállás
de ha beírod a google-ba h me 109 wallpaper, kb sok találatot kidob 😊

GOOBY, pls

Zpogi
Köszönöm szépen<#worship><#vigyor2>

LeonSilver
Itt sasolj.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zpogi
Nincs véletlenül valakinek egy szép messzeres háttere? A szövi oldali gépekrõl tök jókat lehet találni,de meszáról csak ilyen régebbi rossz minõségüeket <#sir>.

Valóban megkapod a killt. Azt kell nézni, hogy baloldalt felül a chat ablakban mit ír ki.

Ha PK-ra teszed a másikat, de valaki még henteli akkor is Te kapod meg, bár nem Neked írja ki h Enemy Aircraft Destroyed.
Ja, és ha új missiont tölt be akkor úgy számolja a pontokat mintha leszálltál volna. Én az S-betûvel szoktam nézni, hogy hány gépet adott meg a szeró. Mondjuk a Stat megint más kérdés, mert nem mindent ad meg a statban amit a szerver hozzád köt 😊 De 100 gép felett már nem fog érdekelni.. meg az se ha épp lelõttek leszállás közben 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Chazz76
Attól még megkapod a killt.

A "Weapon Loadout OK" üzenet azokon a szervereken jön, ahol minden féle korlátozások vannak érvényben adott mapen belül: 'elfogyasztható' gépek száma, használható fegyver-konfigurációk. Ha pl tiltva van az Mk108, és mégis azt állítod be, vagy elfogyott a Fw-190 A5, és mégis azt választod, akkor Fly megnyomása után elkezd figyelmeztetni, hogy nem kéne, és egy idõ után kirúg.

köszi, én is az SoF on szoktam játszani az úgy nehézségileg sztem jó. ha a tempest amit leszedtél szép fekete alapon lángnyelves festésû volt akkor az én voltam :d :$
Skies of Fire- en azt mondom kezdoknek eleg jo szerver , nekem alig egy honapom van itt regiseg , a legtobb forumozonak 3,4 -6 ev .Most a joy is be van jol allitva, mar csak gyakorolnom kell.Ma Fokaval KET gepet nyirtam ki ugy orditottam mint egy vadallat es ezek mar el vannak ismerve a sztatomon is.Tegnapelott elkaptam egy Tempest ,valosaggal felrobant ,ez lett volna az elso gyozelmem, vartam azt a szep irast :enemy aircraft destroyed -hat jott is ,de mas valami jott: mission transfering kezdodott uj palya , hat nem kibaszas? Jo ejt es jo pihenest.
meg játszani egy jót.. 😄
TG Gida
iesmi?<#nevetes2>

Isten áldja a pogányokat!

Hello! Egy olyan kérdésem lenne h a fórumozók általában melyik szerveren játszanak, amit hol tálálhatok meg (Lobby-n név vagy IP vagy valami) mert régen sokat játszottam, aztán egy formázás után nemkerült vissza a játék aztán most újra fel és vissza kéne jönnöm a játék ritmusába meg iesmi 😄
Willenbrock
Na ez érdekes,errõl még nem is olvastam pedig tele van 4-5 polc háborús könyvekkel😊Van valami feljegyzés is arról hogy milyen repülõtulajdonságai voltak ennek a messerspitnek?Egyáltalán szolgálatba állítottak ilyen öszvéreket?Az azonosítással is lehettek volna gondok ha ilyeneket rendszeresítettek volna.

Zpogi
Itt egy pár repülõs háttér.
Háttér képek

Héló! <#smile>

Csak a zuti modos szervereken van ilyen és csak akkor mûködik, ha épségben leszálltál ÉS kiékelted a kerekeket. Én úgy vettem észre, hogy a nagyon ramaty szárnysérülést nem javítja ki, de a görbült propellert füstös motort igen. És akkor is mûködik ha nem a reptereden, hanem az útra szálltál le, persze saját területen.

Zpogi
Azokon a szervereken ahol be van kapcsolva a Zuti mod,leszállás után van lehetõség utántöltésre,javításra.
Leszállás után be kell tenni a chocks-okat,majd a tab-gomb(alapértelmezett)megnyomásával lehet elõhívni a menüt és ott a 8-as menüpont az újratöltés-javítás.

galimatika
Én néhány szervernél tapasztaltam a "weapon loadout ok" vagy valami hasonló feliratot, de ha emlékeim nem csalnak akkor ott is kell a Refly-t nyomni. Bár a mostani Ultrapack-os szervereken még nem repültem.

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

Sziasztok. Ha elfogyott a loszerem milyen lehetosegeim vannak.Mit tudnek tenni ,ha visszarepulok es leszallok visszatoltodik e? Ha igen mindegy holl allok meg a repteren ,hogy toltodjon? Vagy csak REFLY ? Ugorjak? Ha van ilyen opcio ervenyes ez minden szerverre? Koszonom a vallaszokat
galimatika
Nagyon rendesek vagytok, de kivárom az x52-t. Addig jó lesz az a Logitech.
Attól mondjuk még beugorhatsz. Fasza kávét tudok csinálni<#nyes>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

tudok én is átruházni egy Logitech wingman force 3d joyt. a rudder poti kicsit pontatlan, ha jól emlékszem, de egyáltalán nincs leharcolva. Tudom itt laksz a 14. kerületben. én a 13ikban, úgyhogy simán át tudok ruccanni valamerre arrafele. ha érdekel szólj privátban!