IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Isten áldja a pogányokat!
www.pcpilot.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Elsõre nem is volt világos hogy ki lõ kit <#wilting>#wilting>
www.pcpilot.hu
Szerintem másról van szó. A németekbe épp úgy bele van súlykolva e korszak kollektív bûnösség tudata a témával kapcsolatban, mint belénk magyarokba. A részükrõl talán rendben is van. Csak gondoljunk bele! Amíg a németek a súlyos gazdasági válságból és hadisarcból kilábalva Hitlerre mint megváltóra tekintettek és úgy harcoltak mellette mint egy lehetséges elégtételt véve a sok sérelemért ami õket érte, addig a mi fiaink csak pusztán a hazáért és nem az eszmékért amit az erõsebb szövetséges képviselt és egy esetleges revízió reményében, hogy vissza esetleg csatolható az, amit trianon miatt elvettek tõlünk.
Persze a téma sokkalta összetettebb, mintsem hogy pár mondatban összegezzük és kifejtsük a frankót, pusztán csak kicsit elmerengtem és hangosan gondolkodtam.

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Magyar Királyi Honvéd Légierõ / 101. "Puma" Vadászosztály
Nem is értem miért az IL-2 az elsõ játék amivel kezdek... 😄
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Hidd csak el,hogy nagyon keveseket érdekel ez a téma a világban.
Ismeretségi körömbõl kiindulva (nagyon is értelmes ,inteligens emberekrõl ) van szó,de nem tudják hogy milyen gépek repültek a háborúban.
De hát miért is kéne tudniuk? Ha látnak nálam makettet ,vagy a monitoromra néznek ,sokszor megkérdezik mi is az a bizonyos gép.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként van egy sztorim errõl. Egyszer odahívtam az egyik német gyakornokot, akit egy kicsit is értelmesebbnek gondoltam az átlagnál és megkérdeztem tõle, hogy milyen gépet lát? Persze magyar Messer-rõl beszélünk. Nem részletezem, de lényeg, hogy a gyerek nem tudta mit lát...<#banplz>#banplz>
pumaszállás
de ha beírod a google-ba h me 109 wallpaper, kb sok találatot kidob 😊
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha PK-ra teszed a másikat, de valaki még henteli akkor is Te kapod meg, bár nem Neked írja ki h Enemy Aircraft Destroyed.
Ja, és ha új missiont tölt be akkor úgy számolja a pontokat mintha leszálltál volna. Én az S-betûvel szoktam nézni, hogy hány gépet adott meg a szeró. Mondjuk a Stat megint más kérdés, mert nem mindent ad meg a statban amit a szerver hozzád köt 😊 De 100 gép felett már nem fog érdekelni.. meg az se ha épp lelõttek leszállás közben 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Háttér képek
Leszállás után be kell tenni a chocks-okat,majd a tab-gomb(alapértelmezett)megnyomásával lehet elõhívni a menüt és ott a 8-as menüpont az újratöltés-javítás.
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Attól mondjuk még beugorhatsz. Fasza kávét tudok csinálni<#nyes>#nyes>
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.