IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Elolvasva 4 oldalnyi kommentet, ez az AK-s téma nem hagy nyugodni. Egyetértek Nesuval, hogy az AK jobban fekszik balkezeseknek. Magam is bal kézzel lövök. Az 5 napos harcászaton is, ami tegnap ért véget, szintén bal kézzel tüzeltem. Ezt a hüvelyt az arcba dobja dolgot felejtsétek már el. Nincs ilyen!!! 4-6 méterre veti ki merőlegesen a fegyvertől. Mivel a tüzelő ujjad folyamatosan az elsütőbillentyűn van így hamarabb lő késszé tudod tenni a fegyvered, nem kell elengedned a hátsó markolatot. A tűzváltókar kényelmesen állítható, töltőfogásnál nem lesz semmilyen egyensúlyvesztés :) Hogy pontatlan a fegyver? Hát 300méteres álló alak dőlt ahogy kell pedig nem vagyok mesterlövész. A linkelt videók valamelyikét ahol lassítva van megnéztem. Basszus egy 12 éves faszi olyan nyomorékul áll be vele, még jó hogy nem veri a fejét a fegyver, annyira instabil az állása. Természetesen a gázdugattyú hátrasiklása mozgatja a fegyvert, de mire mozgásba kerül, addigra a lövedék elhagyja a csövet. Tárazásról meg annyit, hogy gyorsan tölti a fegyvert csípőből, szépen végig nézve a tárat a folyamat alatt, míg a célról lecsúszik a fegyver. A fegyver a vállgödörbe marad, célra tart, és automatikus kézmozdulatokkal megtörténik a csere, anélkül hogy néznéd a táradat.
Sok apró trükkel lehet javítani a fegyverkezelést, nem a leggyorsabb a legjobb.