IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami gebasz lehet, bár a modos szerveren látszólag van 1-2 ember, de másokat is kidobott amíg benn voltam.
<#nemtudom>#nemtudom>
Isten áldja a pogányokat!
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pcpilot.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
(Már csak azt nem tudom, hogy mitõl romlott el a régi, mert nagyon régen cseréltem drivert)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Bakker ezt nem értem? Mire gondolnak? Különben meg a reptéri kóbor kutyát sem érdekli amit KP mond😊) Legalábbis engem hidegen hagy😄 Ja sört mi is fogyasztunk Gidával😄DD
Felbontástól függetlenül akadozik az Il-2 OpenGL-ben, eddig semmi baja sem volt. DirektX-ben jó. (Csak sz@r a kép...)
Konfig: P35DS3, E8400, 2x 1GB DDR2/800Mhz, 8800GT.
Mindkét RAM-ot hibásnak látja a Memtest86+, de egy másik gépben hibátlan.
Ötlet?<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
de azért még nemfogok hasraesni mert valaki DR
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ugyanarrol az emberrõl beszélsz
mond meg mi a bajod velem!
hajrá
Gyakorolni érdemes, ki lehet dolgozni a taktikát elõre. Gondolom az amcsiknak már meg is van.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
De valóban lehet több Sirály is. Mondjuk azért aki szmájlival reagált az üzenetemre vagy csak szimplán elmosolyodott miközben olvasta, biztosan tudja, melyikre gondoltam!
S~!
ps: Uristn! Remélem a többiekbõl nincs 2!
\"Meg sem lepődött rajta, hogy szóban kell írásbeliznie!\"
megvagyok nélküle
az meg engettessék meg nekem,hogy dolgokrol legyen saját véleményem
ami a szívemen az a számon is
egyépként veled nemhiszem,hogy olyan sokat repültem volna ts en keresztül,hogy engemet fikázzál
vagy ha igen akkor ez a nick egy olyan embert takar akinek van másik nickje is a gaméban
azt meg ird meg privátban
hallomásokra meg ne itélkezz!!!!!!!!!
nekem elegem lett anno a csítelõ laggolo servermegszakító bandábol
márcsak hobbibol repülök vele
Condorozok inkább,meg ha van idõm akkor Black Shark-ozok
régen sem voltam egy nagy ász pilcsi az ill-ben,én a repülés szeretete miatt repülök
És õ se zöldfülû már!
Javaslom keresd meg Lobbyn..Stílusgyakorlatnak se rossz 5let!
Sok szerencsét! <#circling>#circling>
már akkor repültem valóságban mikor te még a herezacskóban lebegtél<#mf1>#mf1>
Igazad van, nincs mit tagadni!
"Meg kell tanítani a srácokat repülni" ..és ez csak Békának sikerülhet.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Csak 1 kérésem van! A Dream-Team-nek el ne áruld a szobánk jelszavát! Nálam a Dream-Team: Béka, Ranger, Sirály és LeviJr. Persze mindenféle személyeskedés nélkül, csak olyankor.."megfagy" a kommunikáció a TS-en <#vigyor2>#vigyor2>
Mi szívesen látunk, ha nem tiltanak le..Tapasztalati tény, hogy Kakukkot meg Moruskát úgyse tudod túlbeszélni <#bee1>#bee1>
Üdv!
Tök mindegy mit gondolsz de az élet kegyetlen ,és sokszor még kegyetlenebb.
Negh neve után nem véletlenül van az a három betû (R SA CA )
Bakker és a legszarabb az egészben ,hogy csak neki van ilyen . 😄D
"elvégre serverek hirdetik és szólítanak fel a PRIVÁT TS-ük használatára a jobb játékélmény érdekében (lásd pl. az ominózus WC servert). " ez a server NEM tesz ilyesmit.
Félreértés ne essék most nem az a baj hogy páran feljönnek repülni . Hanem a hozzá állásoddal van a gond. Rád szólunk hogy ejnye-bejnye ez így nem jó, és még te kezdesz pattogni. Ráadásul fogalmad sincs milyen feltételek mellett üzemel a TS-ünk, nekünk azért van némi sejtésünk, és ha kitérünk a hitünkbõl legalább illik elnézést kérni.
Nyugodtan megkérdezheted Twileket is legfeljebb visszairányít hozzám Vagy ha szar napja van még az életbõl is kibBAN-ol 😄
\"This is a good day to die!\"
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...