IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Van ami kiveri a biztosítékot...
Részt vettem kis csapatommal egy 2. vh-s hadtöris vetélkedőn (44-45 a téma). Technika felismerése volt az egyik feladat. Stuka, Hetzer, Flak88 stb. Erre betesznek egy HA-1112 Buchont balkán kereszttel. Mondom ilyen nincs. Felugrok és jelentem ez nem világháborús gép, de odaírom azt is, hogy mire gondolnak. Erre beszól, hogy minusz egy pont :O hadtöri tanszék... Pulykavörösen leültem. Kiderült, hogy a szoros pontok miatt elsők lettünk volna, ha elveszik mindenkitől a "bf-109 megoldást" és mi kapjuk a pontot, mert ugyebár nem olyan tájékozott a kedves versenyzőtársak közül senki, hogy ilyet észre vennének.
Ui: éljen a balkán keresztes amerikai harckocsi, mint Tiger egyes filmekben! (ezt csak én mondom, ez nem volt :))