IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repülés közben dob ki, hol 5 perc után, hol fél óra, teljesen változó..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Lehez ezért nincs fent senki ? Én nem próbáltam felmenni mert más sem volt fönt. Majd este.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

i robot
Sziasztok! Megvan a 4.08 patch, de nem enged fel egyetlen szerverre sem. Azt írja hogy nincs 4.08 felrakva! Valaki tudna segíteni ez ügyben?

nekem gázos v40 esem van..

de szétfúrkálni egy 30 millás viper motorját, kicsit más mint a 30 ezres lada <#csodalk>

ON

a flyonline szerver miért dob le állandóan, nem tudjátok?

( timeuot )

Második kocsim gázos lada volt. Én építettem át és nem bántam meg. Sokkal olcsóbb üzem. Ráadásul ez mentette meg a lopástól. A tolvaj télen nem tudta elindítani.<#mf2>

benzin - GÁZOS??

Egy utolsó OFF... Ilyen még Makón is van...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Naaa... nem ilyen smile-t akartam...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Miért ne? Olyan Saabom van, mint az a fekete, amelyik sz*patta a Ferrarikat. (Pontosabban: csak úgy néz ki...<#schmoll2>, de GMalma kolléga építget egyet, most 400-450Le-nél tart, meg 500Nm feletti nyomatéknál)

Ez se rossz.
ügyes

Akkor még óvatos is voltam. Az én 19 éves opelem beéri 6 lityivel. 30x300 ft az 90 ft/km. Nem az én pénztárcámnak való. Egyébb költségekrõl nem is beszélve. Akkor már inkább 1 repülõ.2mmotoros szappantartó

Her Laca
Nézzétek és hallgassátok!!!
Bullit

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
No aszongyák ,hogy 0-100 ra kb 5 sec ,egy kis tuninggal nyugodtan 500paci ra lehet hergelni és a minimum benzinigénye olyan 30 liter.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
15 liter?????? 😄DDDDDD Szerintem csak ha beindítja a tulaj kb annyi tünik el a tankból azonnal😊Ha jól tudom 7200 as a moci ,nem hiszem ,hogy 25 lityi alatt beérné. Mindjárt utána pislogok.

Takarékos vezetéssel 15 liter. Mielõtt elkezded nyomni neki, ellenõrizni kell a tank szellõzését, mert behorpad. <#wink>

Her Laca
Ne ilyen kifinomult Svéd technikával gyere már😄DDD
A Charger mocija egy tömb vas ,elektronika sem sok van benne,oszt mégis közel 400 paci😊 Ja meg vagy 30 éves!!

Her Laca
A dodge -ot valaki úgy aposztrofálta,hogy az univerzum leggonoszabb belsõ égésû motorja van benne.😊
De az én véleményem ,hogy van három autó márka MB,BMV,AUDI.
Azontúl meg tök mindegy.😄
Bucser! Milyen anyagi csõd?😊 Takarékos egy jószág az😄D

Nem, ITT meg ITT...<#eplus2><#taps>

Bucser
Itt az anyagi CsÕD kezdõdik. Benzinkutat kell utánakötni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DonZorro
Ez IGEN Laca Bácsi!!! <#worship>
Itt kezdõdnek az AUTÓK... <#law>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Her Laca
Bocsi hogy belevakkantok ,de ha már benzinüzemû valami akkor csakis ez!!!
A MOTOR

csaka v12. 😄
najo a v8as amg is jöhet.nemrég volt szerencsém egyben ülni 😊
Kicsit off, de ha már hangok, akkor a V8-ról mi a vélemény ? 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Szerintem is gyönyörû, bár errõl Ivánnak más véleménye lehetett 😊

Azokat a hangokat amiket belinkeltél, ott nekem csak a dugattyús motorok tetszenek. A mai modern gépeket csodálom, de nem izgatnak fel, a hanglyukat pedig nem szeretem.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

DonZorro
Akár hogyan is csinálta, szép hangja volt... <#puszi>

Valószínûleg, mert direkt emiatt tették rá😊

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Én csak azt nem értem miért mûködik együtt a féklappal. Lehet hogy a féklap kibocsátása kapcsolta be ?

A Pumáknál Tom volt oly kedves, és megoldotta a Stuka szirénák "rejtélyét"...
Volt sziréna, mindkét futószáron megvolt a rögzítési pont, de általában csak az egyiket tették fel, a másikra áramvonalas burkolat került.
De néha mind a két szirénát felszerelték.

Ergo: Ott ahol Bucser mondta a SoW-os képen.

OK, nem SOS...

"Most olvashatok át egy rakás papíralapú irodalmat..."

Apropó én meg lassan küldhetem õket vissza. Csinálok is mindjárt egy leltárt mivel végeztem és mivel nem.

Azt hiszem még nincs meg a címed. De ide a e-mail-em a szokásos: szepesykukacfrímélponthu

Bucser
A stuka problémája, hogy taktikai precíziós csapásmérésre lett kitalálva. de egy idõ után ehhez túl kicsi volt a sebessége és a páncélvédettsége.

A Luftwaffe legnagyobb problémája az volt, hogy taktikai haderõ volt és nem stratégiai. Rövid hatótávú repülõkkel.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ez a Rudel hihetetlen dolgokat vitt véghez a stukával. A létezõ összes kitüntetést megkapta, sõt kifejezetten az õ számára kreáltak egyet, hogy legyen még mit adni neki. Egymaga akkora pusztítást vitt véghez, mint egy páncélos hadosztály.

Her Laca

Her Laca
Én ugyan nem értek hozzá ,de mi a bánatért tettek volna a futószárra propellert?????
A bõrnadrágos mérnökök azért ennél ,jóval esszerûbben okoskodtak.
Ha sziréna akkor valószínû a hûtõ környékére tették .

Her Laca
És ha már Stuka( a gonosz) ne feledjük azt az embert aki ezzel az "elavultnak" kikiáltott géppel olyan károkat okozott az ellenfélnek ami ha nem is tiszteletre,de figyelemre méltó!!!
Rudel

na, a jobb futószáron biztos, hogy nem.

Régebben azt olvastam, hogy a féklap hangja csak mellékhatás volt. Rémisztõ hatása miatt viszont még örültek is neki. Sõt néhány más gépre amelyre a sivítás nem volt jellemzõ külön sziránát tettek föl. De tényleg volt külön sziréna v nem ?

Her Laca
A mendemonda szerint Herman külön kérésére szereltek rá szirénát.
Hogy még ,sokkal,sokkal gonoszabb legyen😊

Én is a féklapról olvastam. De ha külön sziréna volt akkor azt külön kellett bekapcsolni v 1 bizonyos sebesség elérésekor magától indult ? Az hogy állandóan bekkapcsolva repültek volna az valószinütlen.

Her Laca
Látod ,látod!!! A sok olvasás nem tesz jót😊

Na bakker... Én is úgy tudtam korábban, hogy volt sziréna a Stukákon, aztán olvastam valahol, hogy a zuhanófék hangja hallatszott szirénaként, azért írtam...
Most olvashatok át egy rakás papíralapú irodalmat...

Bucser
A korábbi stuka vitához, hogy hol volt a szirénát hajtó propeller.

DonZorro

DonZorro

DonZorro

DonZorro

DonZorro

DonZorro

DonZorro
Bocsi Szepy, IGAZAD van! <#worship>

Ott volt a sziréna... <#worship>