IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #14032 szerintem annak örülj hogy kettészedted a gépet.a statisztika a másoknak nyujtott visszajelzés. szerintem sokkal fontosabb az hogy TE magad tudod hogy TE lőtted le.szard má le a mások véleményét.sztem magadért repülsz.én legalábbis ezt így gondolom, ha egyedüli pilóta vagy. ha onlinewar-ról van szó az más.de ott meg nem csinálnak ilyet a népek. tulajdonképpen miti is vársz egy olyan dog-tól ahol van ikon, külsőnézet, sőt méga piótafülkét is ki lehet kapcsolni, úgy hogy egy fix célkereszt van előtted és látod a gép orra alatt levő dolgokat. ezek a szerverek röhejesek. megnézel bármilyen online wart, jóeset az amikor van speedbar. régen asszem Bellumwar-on pl az sem volt. na ugy a faint amikor télleg a műszert kell bámulnod hogy mennyivel mész... ezért szim a szim és nem azért mert tyű kettészedtem egy gépet és a mocskos kis hiéna ellopja.lősz egy másikat. (vagy kilövöd előle... :D )