91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • madmanic
    én sem sajnos... nekem kicsit nehezen kezelhető..

ha megvan a magasságod, rácsapásokkal elég hatékony, de elég egy elrontott forduló ( hajlamos vagyok rá ) oda az energiád, és ha nem tudsz elsunnyogni, akkor ower..

ctrl+e
  • Lacusch69
    Ha IP címmel együtt bannoltak, akkor egyikőtök sem tud belépni...
  • tothgyorgy
    Azt tudom, hogy eszméletlen sebességgel lehet zuhanni vele, meg rengeteg lőszer és benya van hozzá, de rohadt érzékeny és sok gyakorlást kíván. Majd bróbálkozom. Minden segítséget továbbra is szívesen fogadok. Köszi !
    Kferro ! Nem tudod bannoltak az uk1-ről ? Nem tudok belépni, és nem követtem el semmit. Ráadásúl a fiam sem tud belépni.(lasereye)
    2 napja a skies of valor-on vagyok és tetszik. Most meg Sanyo új projektje izgat.
  • Lacusch69
    BnZ speciális változata... nem mész bele a legnagyobb kavarodásba-emelkedsz- sebességfölény- kinézel egy gyanútlan célt- nagy relatív sebességű megközelítés holttérből vagy a Nap felől- rövid sorozat 120-150m-ről- elhúzol a bánatba onnan, és újrakezded.
    Nem meredek zuhanások, mint a Messzerrel, hanem finomabbak, gyakran vízszintes megközelítés. A lényeg a nagy sebességen van.

Persze ismerek olyat is, aki A8-A9-cel 6500-ról meredeken csapkod. Sikeresen.
  • tothgyorgy
    Köszi fiuk majd igyekszem betartani.
  • Richtofen
    És tanácsolom a Default fegyverzet használatát (a legtöbb variánsban 4 db 20mm-es ágyú van, az bármilyen repülőgép ellen bőven elég) . Egy Mk108-as ágyú nagyon impozáns, de kevés lőszer van hozzá és lomhább lesz a repülőgép a nagyobb tömeg miatt.
  • Richtofen
    Fókához:

- Le kell győzni azt az ösztönt, ami arra törekszik, hogy minél előbb tüzelési helyzetbe kerülj. Ez a gép nagyon koptatja a sebességet az elnyújtott fordulókban. Ha mindenképpen hirtelen irányváltás kell (pl. nyomjelzőket látsz a kabin mellett ;) ), akkor rövid határozott húzásokkal érd el, nem több másodperces fordulókkal

- Figyelj a sebességre. Tapasztalatom szerint 350-400kmh/óra mellett a legfordulékonyabb. Ha ennél gyorsabb vagy, és szeretnél irányt váltani, akkor konvertáld a sebességet magasságra (finoman húzd fel) amíg le nem lassulsz 350-400-ra, és ezzel a sebességgel fordulj.

- Csűrője nagyon érzékeny, ezt ki kell használni. Ha ellenfél van a 6 órádon, egy Split-S manőver nagyon gyorsan kivitelezhető, nagy sebességnél is.

- Függőleges manőverekben jó. Boom & Zoom taktikára kiválóan alkalmas.

- Tűzereje kiemelkedő, ezért nem feltétlenül kell mesterlövészkedni, rövid snapshotok jó nagy elétartással általában romboló erejűek bármilyen célponton, és nem pazarolod a sebességet az ellenfél mögé való helyezkedéssel. A legtöbb találatom akkora elétartással érem el, hogy nem is látom az ellenfelet.
  • Kferro
    Tanács No. 1:

Ne állj le fordulózni Fókával, mert nem arra való! :)

Régebben én sem szerettem a 190-est. Mivel én jobban szeretem a fordulóharcot, mint a B'n'Z-t, így kezdetben nem értettem, hogy ezzel a masinával miért nem érek el eredményt? Aztán kaptam tanácsokat, s egyre jobban szeretem.
  • tothgyorgy
    Hát csak hajrá Sanyo ! Ha ráérek este benézek. Ha nem akkor holnap. (elvégre kell 1 kis sikerélmény a többieknek)
    Tényleg, mindenki áradozik a fókáról, én meg nem tudok repülni vele. Nem szeretem mert hisztis mint 1 csitri. Offlinében lőtem vele 1 küldi alatt 6 ai-t, és mégsem. Valaki jótanácsot hozzá ? (a ne repülj vele nem jó, mert most azt teszem)
  • Sanyo
    Nem titok, hogy az én projektem. :) Ha lesz elég időm tesztelni a szervert, akár már ma este is (fly)online lesz. ;) A MOD-oknak nem vagyok ellene, és mivel nem csak magamnak csinálom, nekem is az az érdekem, hogy minél többen legyetek.

A fórum már elkészült, de még hátravan néhány finombeállítás. A weboldal még keményebb dió lesz, ahhoz még kell pár nap.
  • Lacusch69
    Krasnaja... repültem már vele/ellene, de mostanában nem szokott a lobbyn vitézkedni. (Egy képet láttam róla, elég csini...)

Sindelnet... emlékszem, hogy életem egyik első online bevetésén egy Shitfire-ben voltam (létszám miatt), és egy Dorával kapásból lelőtt. (Azt sem tudtam, mi-merre-hol vagyok)
    Akkor mondta (és eleinte nem hittem el), hogy a D9 a legjobb gép a játékban. Már régóta elhiszem...
  • PhantomAss
    én a fókáról gondoltam hogy hulladék, amikor kb 4 éve elkezdtem online repülni
    jak3 volt az én gépem, mindenkit le tudtam lőni vele
    aztán egyszer valaki szarráalázott a d9-es fókával, 10-ből kilencszer lelőtt,
    mehettem ellene akármivel...
    LW KRASNAJA volt az illető, ha vki ismeri
    egy nálam fiatalabb szlovén HÖLGY
    na akkor álltam át a fókára, mustangra, és a nehezebben kezelhető gépekre
    szerintem nincs rossz gép, igazából gyakorlás kérdése az egész
    a mustangot mindenki leszólja, szerintem az egyik legjobbb gép
    nem dicsekvésképpen, de lőttem már egy felszállással 5 német gépet
    vagy fordítva, egy körben 7 la5-öst az a5-ös fókával
    Sindelnet úrral sokat repültünk régen együtt, ő tudja hogy általában fókával vagy mustanggal repültem
    szal gyakorolni kell,ismerni a saját és az ellenfél gépét
    ennyi
    béke :O)
  • Lacusch69
    Lemaradt: "Nuke" néven szerepel.
  • Lacusch69
    Te is kéred a tracket?

Szerintem nem szégyenletes, ha valaki nem vállalja az olyan harcot, ahol kisebb esélyei vannak, mint az ellenfélnek.
    Hellcat hulladék? Lehet... De arra a harcmodorra kiváló, amikor előnyben van. És arra is tervezték...
    Pont ugyanaz az eset, mint az Emil vs. I16 a Barbarossa idején. Sz@r lett volna az Emil és gyávák a német pilóták, mert nem álltak le fordulózni a Ratákkal?
    Bizonyos Erich Hartmann kerülte a fordulóharcot, mint ördög a tömjénfüstöt. Mi lett belőle? A világ legeredményesebb vadászpilótája, és 1450 bevetés alatt egyszer sem lőtték le. Sőt, meg sem sebesült soha...

Richthofen kollega megítéléséhez ennyit:

WarClouds stat

A magyarok közül egyedül nekem jobb a fajlagos statisztikám, de az az eltérő harcmodor miatt van.
  • Lacusch69
    Most csináltam egyet. Kéred?
  • Trucker39
    Remélem, nem rajtad mulik! Sokkal többet lehet nyerni a MOD által, mint amekkora kockázata a csalásnak. Mivel magyar szerver lenne, csak annyi a teendö, hogy megfelelö forumon jelezni, ha durva csalást lát az ember. Amugy meg nem olyan sokan csalnak vele, mint sokan gondolják. Nem olyan egyszerü az.
  • tothgyorgy
    Engem is érdekel. A mod csak akkor legyen, ha csalás nélkül lehet csak játszani ! Jó lenne ha war szerű lenne.
  • Solt
    Én szeretettel várom videót, szívesen megnézném, hogy csinálod! :)
  • Richtofen
    Kicsit unalmas már, hogy mindenki fikázza a gépeket meg a modellezést, meg Oleget.

Semmi sem tökéletes, de lássuk már be, hogy a legtöbb kudarc a gyakorlatlanságból következik.
  • Richtofen
    Kedves Valka!

Elöljáróban: nem vagyok kiemelkedően jó pilóta. Soha nem állítottam.

De "kissé" pökhendi vagy, ha ilyet mondasz:
    "ha richthofen valaha is lőtt hellcattel zerot, az valszeg úgy történt, hogy jó nagy fölénnyel kezdte a harcot, vagy nem 1vs1 volt a szitu, vagy nagyon amatőr valaki volt az ellenfél."

Számomra ez csak azt mutatja meg, hogy nem vagy túl tapasztalt játékos, és ha egy AI zerot nem tudsz legyőzni, akkor inkább gyakorolj.

Ugyan szinte soha nem játszom a pacific hadszíntéren, és nincs túl nagy rutinom az említett gépekkel, de hidd el párszor harcoltam velük, és lőttem már Zérót is.

Egy ace AI Zerót Hellcat-tel lenyomni még Disatvantage-ből sem kihívás szerintem. Szívesen csinálok neked egy QMB tracket, ha szeretnéd látni hogyan lehetséges ez a már-már mesébe illően bonyolult feladat.

És ha elfogadsz egy építő jellegű kritikát: fő a szerénység.
  • Valka
    a hellcat egy hulladék! ha azonos energiaszintről indulnak a zeroval, max elfuthat, ha "elég okos" hogy időben lelépjen. most játszottam le:
    ace f6f5 vs. a6m5a hátrányos helyzetre állítva, hozzám sem tudott érni.
    ugyan ez f4u 1d ellen kicsit tovább tartott, de a végeredmény ugyanaz.
    mikor én mentem hellcattal, egyenlő helyzetre állítva sem tudtam elérni a zerot. egyértelműen jobb ez utóbbi. ha richthofen valaha is lőtt hellcattel zerot, az valszeg úgy történt, hogy jó nagy fölénnyel kezdte a harcot, vagy nem 1vs1 volt a szitu, vagy nagyon amatőr valaki volt az ellenfél.
    a hellcat egyenlő helyzettel indítva a harcot, 1vs1-ben nem ellenfele a zeronak!
  • Valka
    hát, ha rajtam múlna nem lenne, az biztos.
  • nalyib
    igen a spit meg magától zuhanjon le 40% gáz fölött....:D
  • Trucker39
    Jahh és MOD természetesen legyen.
  • Valka
    nekem olyan igényem van, hogy ne legyen pilótafülke :)
  • Lacusch69
    "Full real lesz, egyelőre az igényeket próbálom felmérni. :) Mod vagy
    annélkül, stb. Ha esetleg coop szervert akar a nép jobban, azt is
    lehet."
  • Kferro
    Ez engem is érdekelne.
  • Richtofen
    Lehet tudni valami bővebbet? Statikus mapek, vagy inkább war jellegű lesz? MODni vagy nem MODni?
  • Lacusch69
    Új, dedikált szerver és fórum indul a közeljövőben. Hazai!

http://flyonline.hu/

A hostot ismerve színvonalas lesz. (Tudom, hogy ki csinálja, de nem vagyok felhatalmazva a pletykákra)
  • Lacusch69
    Nagyon szeretem azt a gépet.Jól fordul, jó fegyverzet, elég gyors is. Jó kilátás, viszonylag jól tűri a sérüléseket is.
    Hátránya, ha zuhanórepülésben 750 felett kicsit erősebben nyúlsz a botba, leszakad a szárnya.
    Tényleg hasonló az Anton Fókához, de annál fordulékonyabb és jobban emelkedik.
  • PhantomAss
    ja
    nekem az a mumus, nem a zero
    olyan mint egy fóka
  • tothgyorgy
    A hayate nagyon jó. Gyors, erős fegyver, fordulékony. Nekem tetszik. Van valakinek összehasonlító tapasztalata ?
  • tothgyorgy
    Viszont forgolódni tilos ! Abban a zérók jobbak és megesznek mindenkit. A zérósoknak viszont a lecsapó gépekre kell iszonyúan vigyázni. Az ami gépek ráadásúl sokkal jobban állják a találatokat.
  • Richtofen
    Hellcat, Wildcat, Corsair.

Bár szerintem okosabb nagyobb sebességet tartani velük, ha finoman bán velük az ember iszonyú stabilak, fordulékonyak, és nagyon lassan is irányíthatók.

Sok pilótát az riasztja el tőlük, hogy óvatlan botmozdulatra egyből bedugóznak. Meg egy kicsit lassabbak. De ezek többcélú gépek, nem kifejezetten elfogóvadászok.
  • Valka
  • Valka
  • Valka
    én 4e alatt is azt csinálok amit akarok! már ha hagyják
  • PhantomAss
    ja én is így vagyok vele
    ismerni kell a gépet és a zéró a közeledbe se szagolhat
    csak nem szabad leállni forgolódni
    persze ez így egyszerűkek hangzik de nem az :)
    4e fölött meg azt csinálsz amit akarsz
  • Lacusch69
    Ha a Hellcat pilóta okos, egyetlen Zerónak sincs esélye ellene (Hayatéval más a helyzet)
  • Lebowski
    de nem az IL2ben :P