41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • mcmoha
    A kis Gazsi sírva megy haza az iskolából.
    - Minek bőgsz te gyerek? - kérdi az apja.
    - Fizikából kaptam egy karót, mert nem tudtam egy olasz fizikus első nevét, akiről a feszültséget nevezték el! Valamilyen Volta.
    - Hülye gyerek, hát Dzsontra-Volta!
  • Csirke4
    Nem.
  • jolesy
    Ez nem úgy van inkább hogy mit eszik a szűz cigány?
  • Zajonc
    Meddig szűz a cigány lány....?
    Addig amíg bébiételt eszik..!
  • Zajonc
    Apuka bemegy a lánya szobájába, látja ott fekszik az ágyon egy vibrátorral a kezében.
    Kérdi tõle:Mit csinálsz lányom?
    -Hát apukám,40 éves vagyok, nincs barátom, szeretõm, valami élvezet nekem is kell.
    Belenyugszik az apa, kimegy.
    Másnap megy haza a lány, látja az apja ott ül a konyhában, egyik kezében 1 üveg bor, a másikban a vibrátor.
    A lány meglepõdve kérdi:
    -Mit csinálsz édesapám?
    -Há' mit csinálnék? Borozgatok a vejemmel...

• Zajonc
    A vándor elvetõdik egy távoli tanyára. A háziak - egy házaspár - megvendégelik, majd felajánlják neki, hogy töltse ott az éjszakát. Mivel nagyon fáradt, köszönettel elfogadja a meghívást, de mivel nincs vendégszoba, ezért a hitvesi ágyban térnek nyugovóra mindhárman. A vendégnek tetszik a háziasszony, ezért elkezdi simogatni. Az asszonynak is szimpatikus a fiatal utazó, ezért halkan odasúgja neki:
    - Tépj le egy szõrszálat a férjem fenekérõl, ha nem ébred fel rá, akkor benne vagyok egy kis szexben.
    A vendég letép egy szõrszálat. A férj nem moccan, így megtörténik a dolog. Kicsit késõbb újra fellángol a szenvedély. Megint egy szõrszál, megint szex. Amikor aztán harmadszor is kitépi a férj hátsójából a szõrszálat, az méltatlankodva megszólal:
    - Ha már elnézem, hogy a saját ágyamban döngeti a feleségem, legalább ne a seggemet használja eredményjelzõ táblának!

Egy bácsika felszáll a villamosra és a csipõjén tartja folyamatosan a kezét. Valaki megkérdezi tõle:
    - Mondja papa, háború?
    - Mi, édes fiam?
    - Hát a keze?
    A bácsika lenéz és azt mondja:
    - A mindenét! Ellopták a dinnyémet!

A Boeing cég néhány alkalmazottja meglovasított egy önfelfújós mentõcsónakot, amivel a 747-eseket látják el. Hétvégén felmentek a hegyek közé, hogy egy tavon pisztrángozzanak. Már javában áztatták a mûlegyeket, amikor zaj verte fel a csendes vidéket. A Parti Õrség egy helikoptere körözött a tó felett (vagy 150 mérföldre a tengerparttól)... a Boeing mentõcsónakjában ugyanis a felfúvás pillanatában beindul egy helyzetjelzõ rádióadó, a mentést megkönnyítendõ... A vidám fiúk már nem a Boeingnél dolgoznak.
  • RelakS
    ez most nagyon fájt XD
  • RiCSi1234
    A koncentrációs táborban a parancsnok:
    - Hozzák ide a legkeményebb zsidót!
    A katonák elmennek, majd egy koszos, rongyos, öreg zsidóval térnek vissza. A parancsnok meg is jegyzi.
    - Ez a legkeményebb zsidó a táborban?
    - Ez, uram.
    - Mindegy, vigyék a kazánba!
    Mire a zsidó:
    - Már megint?
  • matyi0323
    Egy hétéves kislány bemegy az állatkereskedésbe:
    -Jó napot bácsi,tartanak nyulat?
    Az eladót teljesen meghatja a kislány jelenléte,majd lehajol,hogy egy szintbe legyen vele,és mézes-mázos hangon megkérdi:
    -Milyen nyuszit szeretnél,te kis édes:fehéret piros nagy szemekkel,esetleg fekete szőrűt, vagy barnát nagy lompos fülekkel?
    A kislány csípőre tett kezekkel:
    -Szerintem az óriás pitonomnak kúrvára tökmindegy!
  • N o N a m e
    de szőkék, és nekik mindegy :D
  • Butterbean47
  • Zajonc
    Hogy hívják a drogos elefántot? - KokoJumbo.

- Remélem, fiam, nem rúgtál be!
    - Honnan tudom, hogy részeg vagyok-e?
    - Ha majd a szomszéd asztalnál ülõ két vendéget négynek látod, akkor részeg vagy!
    - De apa, ott csak egy vendég ül!

Mi lesz, ha keresztezzük a polipot a négerrel?
    - Nem tudom!
    - Én sem, de marha gyorsan szedi a gyapotot.

Békakisfiú: - Apuuu, Anyuuu, hogy születik a kisbéka?
    Békaapuka: - Ö öö ööö..., ....hááát a gólya hozza.
    Békaanyuka: - Gratulálok! Jó, hogy nem egybõl a vérfarkas!
  • Zajonc
    Két orvostanhallgató üldögél egy parkban, és figyeli az elhaladó embereket. Azzal szórakoznak, hogy megpróbálják az arra tévedõk bajait diagnosztizálni, csak úgy ránézésre. A diagnózisok teljesen egyformák, ám akkor arra megy egy öregember, aki furcsán csoszog, közben a lábait szinte egyáltalán nem hajlítja be.
    A két srác hatalmas vitába kezd, majd egyikük odamegy az öreghez és megszólítja:
    - Elnézést, uram, de a barátom szerint Önnek elmeszesedtek a lábízületei, míg szerintem inkább ízületi gyulladása van. Melyikünknek van igaza?
    - Nézze barátom, az elõbb én azt hittem, szellentenem kell, de sajnos mindhárman tévedtünk..

Elmegy a cseh a szemészetre:
    - Olvassa a táblán a betûket felülrõl lefelé!
    - S, T, R, V, C, H, R, S.
    - Végig tudja olvasni?
    - Ó, hogyne, még ismerem is az illetõt.

Két jóbarát telefonon beszélget. Az egyik orosz, a távoli tajgáról, a másik a napfényes Floridából.
    - Te Iván, nálatok tényleg -60C fok van?
    - Ááááá, dehogyis. Kb olyan -20-25C fok lehet.
    - De mondom, most mondja a híreket, asszongya, hogy tényleg annyi van.
    - Hidd el cimbora, mondom én neked, hogy nincs itt annyi. Legfeljebb -30C fok, de ennél nem alacsonyabb.
    - Hát Iván, nem is tudom. Itt nézem a TV-ben a híreket. Az autók lefagyva, méteres jégcsapok, kihalt utcák. És itt írják, hogy -60 C fok van a távoli Oroszországban.
    - Jaaa... odakint az utcán... az lehet!

- Pistike! Miért nem adod oda a szánkót a kishúgodnak is?
    - Már hogyne adnám! Fölfelé mindig õ húzza...

- Te Évi, ma lehet, hogy menne a dolog.
    - Milyen dolog?
    - Ja, ma menne a dolog. Gyönyörû szép nap van odakint.
    - És?
    - Süt a nap, meleg van, a madarak énekelnek meg minden. Gyönyörû nap.
    - Mi a fészkes fenérõl beszélsz Lajos!?
    - Ne izélj már, hiszen te mondtad, hogy egy szép napon fogod magad és elhagysz.

A rendõr cipõt vásárol. Már a nyolcadikat próbálja, mikor megszólal:
    - Ez az! Ezt megveszem, mert nagyon kényelmes.
    A felesége oldalba böki:
    - Tudod mi van a lábadon, te szerencsétlen? A cipõsdoboz.
  • Aquir
    forgalmi nem mozaikszó, sry :|
  • Butterbean47
    A szőke nő meséli a szintén szőkének, hogy megbukott a FORGALMI vizsgán. - Ez nem lehet igaz! Hogy történt? - Egy körforgalom előtt megláttam a 30-as táblát. Mentem 30 kört, és mikor kiszálltam a vizsgáztató közölte, hogy megbuktam.. - Úristen! Nem lehet, hogy elszámoltad?
  • hungaro
    nem KRESZ vizsgán hanem FORGALMI VIZSGÁN, mert a kresz vizsgán csak képen találkozik a táblával, szituációval...
  • Victor1103
    A szőke nő meséli a szintén szőkének, hogy megbukott a KRESZ vizsgán. - Ez nem lehet igaz! Hogy történt? - Egy körforgalom előtt megláttam a 30-as táblát. Mentem 30 kört, és mikor kiszálltam a vizsgáztató közölte, hogy megbuktam.. - Úristen! Nem lehet, hogy elszámoltad?
  • Zajonc

A fõnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12-kor mindig elmegy valahova, 2-kor megérkezik és újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse mit csinál közben.
    A nyomozó másnap jelenti:
    - János ismét elhagyta az irodát, beült a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána megebédelt a hûtõjében talált ételbõl és lefeküdt a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajött
    dolgozni.
    - Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!
    - Khm... Akkor másképp . Megengedi, hogy tegezzem?
    - Természetesen.
    - Akkor elmondanám még egyszer : János elhagyta az irodát, beült a kocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hûtõdben talált ételbõl. Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a legjobb szivarjaid közül, és visszajött dolgozni.

- Miért nem tud Stevie Wonder olvasni?
    - ???
    - Mert egy büdös nigger!

• Aquir
    lol
  • Zajonc
    Tudjátok, mije fehér a négernek?

Hát a gazdája!

Mi az: Kék, és gyapotot szed?

Nem mindegy, milyen színűre festem a négeremet?

Egyébként szeretem a négereket. Szeretném, ha mindenkinek lenne egy!
  • Jhon Balu
    A cigány, a zsidó és a magyar horgásznak egy tónál és véletlenül
    együtt fogják ki az aranyhalat. A három kívánságból mindenkire jut
    egy.
    - Mi a kívánságod, cigány? - kérdezi először az aranyhal.
    - Igencsak szétszóródott a népünk, Európa szinte minden országában
    ott
    vagyunk, de sehol sem érezzük magunkat igazán otthon.
    - Azt kívánom,népünk minden tagja ismét egy országban, együtt éljen
    Ázsiában,ahonnan jöttünk.
    Az aranyhal teljesíti a kívánságot, s egy pillanat alatt az összes
    cigány Ázsiába kerül ,egy saját országba.
    - Hát te, zsidó, mit kívánsz? - kérdezi ismét az aranyhal.
    - Igencsak szétszóródott a népünk, a Föld szinte minden országában
    ott vagyunk, de sehol sem érezzük magunkat igazán otthon. Azt
    kívánom,népünk minden tagja ismét egy országban, együtt éljen
    Izrael
    földjén ahonnan jöttünk.
    Az aranyhal teljesíti a kívánságot, s egy pillanat alatt az összes
    zsidó Izraelbe kerül.
    - És neked mi a kívánságod, magyar?- kérdezi végül az aranyhal.
    Az előző kettőt valóban teljesítetted aranyhalacska?Igen!
    Akkor én már csak egy kisfröccsöt kérek,de a szóda hideg legyen.

• Zajonc
    A válóperes tárgyaláson a bírónõ megkérdi a férjet:
    - És miért akar elválni?
    - Mert a feleségem egy k...a.
    - Ha jól értettem, durva?
    - Nem, hanem kurva, " k " - val, mint "kegyed"!

Két szûz beszélget:
    - Mit csinálsz ma esete?
    - Én megyek Moziba, és te?
    - Nem tudom... En majd csak kilyukadok valahol ...
  • Zajonc
    Péntek este a székely fia öltözködik. Kérdi az apja:
    - Hova mész, fiam?
    - Iszunk egyet a haverokkal.
    - Baj lesz, meglátod. Hülye vagy, amikor iszol...
    Másnap reggel ébred a fiú, fáj az álla kegyetlenül. Kérdi az apját, mi
    történt éjjel.
    - Hát, fiam, mondtam, hogy baj lesz. Hazajöttél tök részegen, nem szóltam egy szót se. Akkor sem, amikor leköcsögöztél. Amikor ***at lek**váztad, akkor is csendben maradtam. Amikor a nõvéredet lerugdostad az ágyról, még azt is tûrtem. Akkor sem szóltam, amikor letoltad a gatyádat, és odasz*rtál a nappaliba.
    Na, de amikor teleszúrkáltad fogpiszkálóval, és kijelentetted,
    hogy "mától a sünike velünk lakik"...

Egérlány büszkén mutogatja az új pasijának a fényképét a barátnõjének, de az gyorsan lehûti a lelkesedését:
    - Te buta, ez egy denevér!
    - Tényleg? A szemét, nekem azt mondta, pilóta...

Egy amerikai Budapestre érkezik, s egy taxival járja a várost. A Lánchídhoz érve megkérdi:
    - Ez mi?
    - A Lánchíd.
    - És mennyi idõ alatt készült el?
    - Két év.
    - Ó, nálunk egy ilyen egy év alatt elkészül.
    Mennek tovább. A Szabadságszobornál:
    - Ez mi?
    - A Szabadságszobor.
    - És mennyi idõ alatt készült el?
    - Fél év.
    - Ó, nálunk egy ilyen két hónap alatt elkészül.
    A taxis már nagyon unja az amerikait, de mennek tovább. Odaérnek a Parlamenthez:
    - Ez mi?
    - Nem tudom, reggel még nem volt itt.

Szõke nõ sétál a réten.
    Egyszer csak észreveszi, hogy hátulról egy bika fut feléje. Õ is elkezd rohanni, majd miután már nem bírja, megáll:
    - Inkább egy borjú, mint egy tüdõgyulladás.

A rendõr elhatározza, hogy lékbõl akar horgászni, neki is kezd a
    csákánnyal.
    Egyszer csak felülrõl megszólal egy hang:
    - Nincs a jég alatt hal.
    De a rendor csak csákányoz tovább, mire a hang másodszor is
    megszólal:
    - Mondom, hogy nincs a jég alatt hal!
    A rendõrt nem érdekli a hang, õ csak szorgalmasan csákányoz
    tovább.
    -Hidd már el cimbora, hogy a jég alatt nincsen hal!
    Mire a rendõr:
    - Ki vagy te, hogy beleszólsz? Én rendõr vagyok!!!!
    - Én meg a mûjégpálya hangosbemondója.

Két buzi utazik a repülõn. Épphogy felszáll a gép, odaszól egyik a másiknak:
    -Te, én most úgy megvágnálak!
    Mire a másik:
    -Most nem lehet, itt egy csomó ember!
    -Ne izgulj már, mindenki a felszállással, meg az ügyes-bajos dolgával van elfoglalva. Figyelj! Kérj egy tollat!
    -KÉREK EGY TOLLAT! -ordít fel a cimbora, de senki nem figyel rá.
    -Na látod! -csillan fel a kanos szeme.
    Megtörténik a dolog, minden OK. Eltelik egy fél óra, jön a stewardess, és látja,hogy egy bácsika maga elé hányt.
    -Bácsi miért nem kért egy zacskót? - kérdi tõle, mire az öreg:
    -Hogyisne! Az elõbb a fiatalember csak egy tollat kért, és úgy megdugták, hogy azóta se mer megszólalni!

- Te tudod mi a legjobb az anyatejben?
    - ???
    - A csomagolás.

A szállodai hall tele van kurvával. Csörög a telefon.
    A portás:
    - Lányok, ki vállal dupla pénzért egy perverz fuvart?
    Egyik jelentkezik, majd felmegy.
    Amikor lejön, megkérdezik tõle:
    - Na perverz volt ?
    - Igen, vert.
    - Elõtte?
    - Nem.
    - Közben?
    - Nem.
    - Utána?
    - Igen, amíg vissza nem adtam a dupla fuvar árát.

Étteremben
    - Van teknõsbékalevesük? - kérdezi a vendég.
    - Ön már evett ilyent?
    - Nem, de nagyon szeretnék.
    - Akkor van.

Kohnnak különleges vére van és éppen egy arab fiúnak lenne rá szüksége. Elmegy a rabbihoz tanácsot kérni.
    - Fiam Õ is csak egy ember, segíts rajta - mondja a rabbi.
    Kohn kelletlenül bár, de megteszi, és láss csodát, egy hónap múlva kap egy csomagot, benne egy arany rúddal.
    Évek múlva a gazdagnak bizonyult arab fiúnak megint vérre van szüksége.
    Kohn már nem is megy a rabbihoz, azonnal segít neki.
    Egy hónap múlva kap egy csomagot 4 tábla csokoládéval.
    Felháborodottan szalad a rabbihoz, hogy micsoda szemtelenség, a múltkor egy rúd arany, most meg 4 tábla csoki!?!
    - Fiam, ne feledd, már a te véred csordogál az ereiben - szólt a rabbi.
  • Zajonc
    Illemórán a tanár a következõ kérdést teszi fel a diákoknak: - Ha egy elõkelõ családból származó, tanult lánynak udvarolsz, és elviszed vacsorázni, mit mondasz, amikor az étteremben ki kell menned a WC-re? Az egyik diák így felel: - Bocsi, de pisilnem kell! - Ez nagyon illetlen! - mondja a tanár. Erre egy másik tanuló:‎- Ne haragudj, ki kell mennem a WC-re, mindjárt visszajövök! - A WC említése vacsora közben elég udvariatlan dolog. - jegyzi meg a tanár. Egy harmadik diák is megpróbál válaszolni: - Azt mondanám: Ne haragudj, egy pillanatra ki kell mennem, h...ogy kezet rázzak egy jó barátommal, akit remélem, a vacsora után neked is bemutathatok!

Gyerek az anyjához: - Anya, apa miért kopasz? - Mert sokat gondolkodik. - És neked miért hosszú a hajad? - Na, menjél szépen játszani!

A székely meg a fia mennek az erdõben, a fiú az egyik bokor alatt talál egy régi mordályt. Kérdezi az apját:
    - Mi vó'na ez édesapám?
    - Trombita. - szájába veszi és fújni kezdi, de a puska eldurran, az öregnek meg fülig reped a szája. A gyerek kisvártatva megszólal:
    - Hát édesapám hiába nevet, én azért egy kicsit megijedtem!

A farmer legjobban tejelõ tehene eltûnik, ezért elmegy egy ügyvédhez, bepereli kártérítésre a vasutat, hogy a sínek a földjén mennek át, és a vonat valószínûleg elütötte a tehenet. Még mielõtt elkezdõdne a per, a vasúti társaság ügyvédje elmegy a farmerhez, és megpróbál vele egy bizonyos összegben megegyezni, de csak a felét adják neki, mint amennyit kért. Az öreg köti az ebet a karóhoz, de az ügyvédje tanácsára végül elfogadja a kisebb összeget. Ahogy a vasúti társaság ügyvédje elment, azt mondja a farmernek az ügyvédje:
    - Tudja, megmondom õszintén, nem sok esélyünk volt megnyerni a pert...
    - Hogy õszinte legyek, én is kezdtem kételkedni benne, amikor láttam ezt a hülye tehenet besétálni a kapun.
  • LSSAHPAUL
    Az Antonov-2-es vicc nagyon jó!! már hallottam régebben de jó volt újra olvasni :D :D
  • szjuca
  • dronkZero
    Vótmá! :DDD
  • Zajonc
    nemide:)
  • Zajonc
    Mózes lejön a hegyrõl, és így szól a többiekhez:
    - Na, fiúk, van egy jó meg egy rossz hírem.
    - Kezdd a jóval!
    - Lealkudtam tízre.
    - És mi a rossz?
    - A ne paráználkodj még mindig benne van.

Egy fickó elviszi a szomszéd cigány két két gyerekét ejtõernyõs kiképzésre. Azt mondja az edzõnek, hogy minél gyorsabban tanítsa ki a gyerekeket. Pár hét múlva az edzõ lelkesen meséli a fickónak:
    - Ilyen fantasztikus tanítványaim még sosem voltak, nagyon gyorsan elsajátították az ejtõernyõzést. De elárulná, miért kellett ennyire gyorsan?
    - Az anyósom azt mondta, csak akkor hajlandó elköltözni, ha majd cigánygyerekek potyognak az égbõl!

A fogaid olyan szépek mint a csillagok. Kicsik, sárgák és távol állnak egymástól.
  • Zajonc
    A székely fia megcsúszik a tetõn és lezuhan! Közben látja hogy az apja
    lent áll. . . . lekiabál neki:
    -Édesapám!!! Lezuhanok!!!!
    Mire az öreg székely széttárja karját:
    -Oszt nincs elég hely?

Felszáll a repülõgép, a kapitány a pilótafülkébõl mikrofonon keresztül beszél.
    - Kedves utasaink! Köszönjük, hogy a mi légitársaságunkkal utaznak. Amint látják, az ég csodásan kék, a felhõk is gyönyörûek, vagyis csodaszép idõnk van, és a géppel is minden rend...... - Ó, A FRANCBA!!!
    Az utasok halálra váltan ülnek a helyükön, moccanni se mernek, amikoris újból a kapitány hangja hallatszik.
    - Elnézésüket kérem, de magamra öntöttem a kávémat. Látniuk kéne a nadrágom elejét!
    Erre az egyik utas:
    - Az enyémnek meg a hátulját...

Az öreg MG pilóta jól bepiál este a kocsmában, és fogad a Concord pilótájával, hogy az Ancsa gyorsabb, mint az õ gépük. Reggel találkozik a szerelõjével:
    -Hú, bazzeg, *** nagy ökörséget csináltam tegnap. Fogadtam a Concord pilótáival, hogy az Ancsa simán lenyomja a gépüket.
    -Hát mindig hülye voltál, de mindegy, majd kitalálok valamit.
    Eljön a megmérettetés napja, a szerelõnek sok okosság nem jutott eszébe, így egy vastag drótkötéllel sunyiban utánaköti az Ancsát a Concordnak. A Concord elindul, szépen felszáll, majd pár ezer méteren szól a kapitány az elsõ tisztnek:
    -Te, nézd már meg, jönnek ezek egyáltalán!
    Elsõ tiszt hátranéz:
    -Szépen tapadnak...
    -Na akkor nézzük.
    A kapitány tol egy kicsit a gázkarokon, a Concord majdnem hangsebességgel repül.
    -És most? Jönnek még?
    -Kapitány, ezek nem nagyon akarnak lemaradni!
    Jó kis gép ez az Ancsa -gondolja a kapitány- de azért ennyire mégsem. Na mindegy, mindent belead a fõnök, szinte áttolja a gázkart a mûszerfalon, már remeg a Concord, majdnem szétesik, mikor odaszól a társának:
    -Na, most már biztos lemaradtak. mosoly
    Hátranéz az elsõtiszt, de tátva marad a szája:
    -Fõnök! Azt hiszem jobb, ha feladjuk. Ezek még csak most csukják a futót, és nyilazzák a szárnyat

A második világháborúban a japán légierõ parancsnoka behívja a legtehetségesebb pilótájukat:
    - Katona, a parancsnokság választása Önre esett. Ön lesz az elsõ kamikáze pilóta!
    - Értettem!
    - Megkapja a japán légiflotta leggyorsabb gépét.
    - Értettem!
    - Felszáll 8000 méter magasságba, az éj leple alatt megközelíti az amerikai hadihajóflottát.
    - Értettem!
    - Kiválasztja az amerikaiak vezérhajóját.
    - Értettem!
    - Aztán becélozza, és kikerülve a légvédelem lövéseit nekirepül, és a haza érdekében repülõgépének felrobbanásával megsemmisíti azt.
    - Értettem!
    - Katona, van kérdése?
    - Igen, Uram, egy kérdésem lenne.
    - Kérdezzen, katona!
    - Te teljesen meghülyültél, vazze?!?!?!
  • szjuca
    A fogaid olyan szépek mint a csillagok. Kicsik, sárgák és távol állnak egymástól.
  • sovatalevi
    Egy fickó elviszi a szomszéd cigány két két gyerekét ejtőernyős kiképzésre. Azt mondja az edzőnek, hogy minél gyorsabban tanítsa ki a gyerekeket. Pár hét múlva az edző lelkesen meséli a fickónak:
    - Ilyen fantasztikus tanítványaim még sosem voltak, nagyon gyorsan elsajátították az ejtőernyőzést. De elárulná, miért kellett ennyire gyorsan?
    - Az anyósom azt mondta, csak akkor hajlandó elköltözni, ha majd cigánygyerekek potyognak az égből!
  • OrioN the S
    Mózes lejön a hegyről, és így szól a többiekhez:
    - Na, fiúk, van egy jó meg egy rossz hírem.
    - Kezdd a jóval!
    - Lealkudtam tízre.
    - És mi a rossz?
    - A ne paráználkodj még mindig benne van.
  • z99999
    fayul
  • Calver
      ▲
    ▲ ▲
  • bardocz
    Akkor Borgnak igaza van:(
  • shumika
    micsi
  • bardocz
    Tudsz triforcolni?
  • shumika