Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike az iskolában az iskolába a padjára egy legyet rajzolt ami olyannyira jól sikerül, hogy a tanárnõ le akarta csapni ls eltört a keze. Pistike apukáját ezért másnap behívják az igazgatóhoz:
-Uram, tudja mit csinált a fia?
-Ugyan hagyja már! Kéthete olyan p*nát rajzolt a WC ajtóra, hogy még most is szálkás a f*szom töle!
Mórickának követ kel bevinni a suliba.
-Pisti milyen követ hoztál?
-Rózsaszint.
-Okos vagy! ÉS te Móricka?
-Szarnomkô.
-Az meg milyenfajta?
-Nagyonkô.
Eye-scream
Ehhh faszom.... Nem figyeltem milyen elbaszott a kép, bocs...😞

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
VIGYÁZZ, TÁMADNI AKAR!!!!!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Gladiator
elég gázos a barátunk. Azért érdekelne hány csajjal jött már össze.

Titan
Nem is, mert ez egy dühös ratyi...

precision
LoL ez ki a f*szom

Bazinga!

Lteebee
Jajj

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Kandurex
Nekem is pont õ jutott eszembe!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
atyaisten..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

praetorian
hitler

-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?

praetorian

-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?

zakika
teljes neve Tomá¹ Garrigue Masaryk

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

precision
Kovács az orvosnál:
- Drága doktor Úr! A feleségem gyermeket vár és szeretném tudni, mi módon élhetünk házaséletet ez idõ alatt?
- A terhesség elsõ 3 hónapjában a szokásos módon, természetesen kellõ óvatossággal. A terhesség második 3 hónapjában a kutyapózt javasolnám. Az utolsó 3 hónapban pedig mindenképp a farkaspózt ajánlom.
- Farkaspóz? Az milyen?
- Ül a lyuk mellett, és vonyíííít....

Bazinga!

precision
Pistike látja télen, hogy valami esik az udvaron, odamegy az óvónénihez és megkérdezi:
- Mi esik odakint, óvónéni?
- Hó, Pistike
- Há' odakinn!

Bazinga!

precision
A hapsi bemegy a kocsmába és rendel egy sört.
- 120 forint lesz! - mondja a csapos.
Hapsi elõvesz 120 db egyforintost és beszórja a pult mögé! A csapos nagyon ideges lesz, de hát nem tehet semmit.
Másnap ismét bemegy és iszik egy sört. Fizetéskor ad egy kétszázast a csaposnak aki a visszajáró 80 forintot szétszórja a kocsmában. Mire a hapsi letesz negyven forintot a pultra:
- Kérek még egy sört!

Bazinga!

Dynamic
Az nem "dr. Maszarik", hanem "Masarik elnök", aki egy létezõ személy volt(azt hiszem Csehszlovákiában) és a nevét valóban maszariknak ejtették, ami természetesen elég viccesnek hat a mi nyelvünkben😊
Sipocz
Statisztikai kérdõivben:
-Mi a véleménye a virtuális sexrõl?
Bárki: -A milyen sexrõl?
A számítástechnikus: -A virtuális mirõl?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Lynx_TWL
egyáltalán mi az a mátrix?

๏̯͡๏﴿

Davidka

Factor_007
egyáltalán hogy marad életben egy fej?

Davidka
Egyáltalán hogy gurul?? Mi a fejünket a nyakizmunkkal mozgattyuk.

Eye-scream
És mivel fogja meg az ollót?😄

Lynx_TWL
ollóval!
én nem ismertem naognya király😊

๏̯͡๏﴿

Satchfan
😊))

www.satriani.com

Tuvok
Mittomén, nem az a lényeg. 😉

Eye-scream
Mivel bontja ki? 😄
De amúgy elég régi...

Tuvok
Van egy kisgyerek, aki csak egy fejbõl áll. Épp Karácsonyt ünnepel a családjával. Odagurul a fa alá, kibontja az ajándékát, majd így szól:
-Ah, már megint sapka...

Eye-scream
LOOOL 😄

precision
Már volt, de azért cool 😊

Bazinga!

Satchfan
Egy anyukának két gyereke van, egy optimista és egy pesszimista.
Eljön a karácsony és anyuka elmegy ajándékot venni a gyerekeknek. A pesszimistának vesz mindenféle földi jót, játékot, könyvet, hogy had örüljön végre az a szegény gyerek; az optimistának pedig kér a ovácstól egy marék lósz@rt, úgyis örül az mindennek.

Eljön a karácsony és a két testvér beszélget:
-te mit kaptál? - kérdezi az optimista a pesszimistától
-háát.. - kezdi a pesszimista gyerek - kaptam egy szép kifestõkönyvet, de úgyis el fog szakadni.. kaptam egy robotot, de úgyis el fog romlani.. kaptam egy labdát, de úgyis ki fog durrani.. és te mit kaptál? - kérdi az optimista gyerektõl
- szerintem egy pónit, de még nem találom..

www.satriani.com

Bambee
Az

Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!

CSOCSO
rééégi.. de nagyon😊
Bambee
A gyerekek csengetnek Pistiéknél.
- Csókolom a Pisti lejöhet velünk focizni?
Mire Pistike édesanyja:
- De gyerekek, hát tudjátok, hogy Pistike már egy éve meghalt...
- Nem baj, úgyis csak a labdája kellett volna!

Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!

Oppika
A Heti Hetesbe volt múlt szombaton.

Bambee
- Miért jó a hajléktalan barátnõ?
- Bárhol kiteheted...

Instict
Szia!

ollie
Szia Instict!

Instict
heti hetes

Shaman
Ez most volt valamelyik TV müsörban múlt héten,nem??

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ollie
hehe

precision
LoáL (tm)

Bazinga!

Sipocz
Statisztikus méri fel a vidéki életvitel szokásait
-Na akkor hogyan is van egy napja Mihály bácsi?
-Hajnalban megébredek,beleugrom a csizsmámba, megiszok 2 pohár sajátfõzésü pálinkát..
-Á-á Mihály bácsi! Ez így nem jó, kedvezõtlen lesz a kép a vidéki életvitelrõl, kicsit több kultura kellene, mondjuk pálinka helyet újság meg könyv. Kezdjük újra!
-Hajnalban megébredek,belugrom a csizsmámba, elolvasok 2 újságcikket, teszek-veszek a jószágkörül meg a fõdön is, ebédkor kiolvasok 2 könyvet, aztán meg megintcsak végzem a dógom, délután a komákkal elnézünk a helyi könyvtárba olvasgatunk, amikor meg bezár a könyvtár elmegyünk a könytáros saját nyomdájába....

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

RelakS
Hányszor lesz még?!?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

precision
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Bazinga!

precision
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Bazinga!

batman
Emléxem erre az esetre

[...] Te romboló állat! Te sátán!

batman
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ csillagos 5-ös!!!!!

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Batman és Superman beszélgetnek.
- Hát Batman, furcsa idõket élünk az már biztos. Tegnap repkedek a város felett, amikor felfigyelek egy nõre az egyik toronyház tetején, aki négykézláb térdel, és úgy csinál, mintha szeretkezne valakivel. Gondoltam meglepem, mögérepültem, és jól beakasztottam neki!
- Na és meglepõdött?
- Õ nem... de a Láthatatlan Ember az nagyon.

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust

ollie
áááááááá