Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Uram, tudja mit csinált a fia?
-Ugyan hagyja már! Kéthete olyan p*nát rajzolt a WC ajtóra, hogy még most is szálkás a f*szom töle!
-Pisti milyen követ hoztál?
-Rózsaszint.
-Okos vagy! ÉS te Móricka?
-Szarnomkô.
-Az meg milyenfajta?
-Nagyonkô.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
- Drága doktor Úr! A feleségem gyermeket vár és szeretném tudni, mi módon élhetünk házaséletet ez idõ alatt?
- A terhesség elsõ 3 hónapjában a szokásos módon, természetesen kellõ óvatossággal. A terhesség második 3 hónapjában a kutyapózt javasolnám. Az utolsó 3 hónapban pedig mindenképp a farkaspózt ajánlom.
- Farkaspóz? Az milyen?
- Ül a lyuk mellett, és vonyíííít....
Bazinga!
- Mi esik odakint, óvónéni?
- Hó, Pistike
- Há' odakinn!
Bazinga!
- 120 forint lesz! - mondja a csapos.
Hapsi elõvesz 120 db egyforintost és beszórja a pult mögé! A csapos nagyon ideges lesz, de hát nem tehet semmit.
Másnap ismét bemegy és iszik egy sört. Fizetéskor ad egy kétszázast a csaposnak aki a visszajáró 80 forintot szétszórja a kocsmában. Mire a hapsi letesz negyven forintot a pultra:
- Kérek még egy sört!
Bazinga!
-Mi a véleménye a virtuális sexrõl?
Bárki: -A milyen sexrõl?
A számítástechnikus: -A virtuális mirõl?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
De amúgy elég régi...
-Ah, már megint sapka...
Eljön a karácsony és anyuka elmegy ajándékot venni a gyerekeknek. A pesszimistának vesz mindenféle földi jót, játékot, könyvet, hogy had örüljön végre az a szegény gyerek; az optimistának pedig kér a ovácstól egy marék lósz@rt, úgyis örül az mindennek.
Eljön a karácsony és a két testvér beszélget:
-te mit kaptál? - kérdezi az optimista a pesszimistától
-háát.. - kezdi a pesszimista gyerek - kaptam egy szép kifestõkönyvet, de úgyis el fog szakadni.. kaptam egy robotot, de úgyis el fog romlani.. kaptam egy labdát, de úgyis ki fog durrani.. és te mit kaptál? - kérdi az optimista gyerektõl
- szerintem egy pónit, de még nem találom..

www.satriani.com
Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!
- Csókolom a Pisti lejöhet velünk focizni?
Mire Pistike édesanyja:
- De gyerekek, hát tudjátok, hogy Pistike már egy éve meghalt...
- Nem baj, úgyis csak a labdája kellett volna!
Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!
- Bárhol kiteheted...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
-Na akkor hogyan is van egy napja Mihály bácsi?
-Hajnalban megébredek,beleugrom a csizsmámba, megiszok 2 pohár sajátfõzésü pálinkát..
-Á-á Mihály bácsi! Ez így nem jó, kedvezõtlen lesz a kép a vidéki életvitelrõl, kicsit több kultura kellene, mondjuk pálinka helyet újság meg könyv. Kezdjük újra!
-Hajnalban megébredek,belugrom a csizsmámba, elolvasok 2 újságcikket, teszek-veszek a jószágkörül meg a fõdön is, ebédkor kiolvasok 2 könyvet, aztán meg megintcsak végzem a dógom, délután a komákkal elnézünk a helyi könyvtárba olvasgatunk, amikor meg bezár a könyvtár elmegyünk a könytáros saját nyomdájába....
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
- Hát Batman, furcsa idõket élünk az már biztos. Tegnap repkedek a város felett, amikor felfigyelek egy nõre az egyik toronyház tetején, aki négykézláb térdel, és úgy csinál, mintha szeretkezne valakivel. Gondoltam meglepem, mögérepültem, és jól beakasztottam neki!
- Na és meglepõdött?
- Õ nem... de a Láthatatlan Ember az nagyon.

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust