Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Na Áron, hogy is volt az az eset?
- Tekintetes bíró úr! Há' úgy vót, hogy eszem a banánt bicskáva. Eldobom a
héját. Gyün a román. Elcsúszik a héjján, oszt zsupsz bele, pont a bicskámba!
Oszt még hatszó'!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
-???
-Bazmeg ilyen szar húsvétom se volt még...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- Nem értem- mondja a bíró -, hogy ha igaz, amit mond, hogy
homoszexuális,miért támadta meg azt a szerencsétlen apácát?
- Hmm... Hátulról úgy tunt, mintha Zorró lenne..
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Jézus sétál az erdõben, mikor hallja, hogy valaki borzasztóan sír. Elindul a hang irányába s látja amint egy öreg ember keresgél valamit, s közben keservesen sír. Jézus így szól:
- Miért sír annyira, jóember?
- Nagy az én bánatom, elhagytam a kisfiam!
- Ezen segíthetunk, volt-e valami különleges ismertetõjele?
- Bizony volt. Mindkét kezébe szög volt beleütve!
Jézus térdeire rogyik, s kitárja karjait:
- ÉDESAPÁM!!!!!
- PINOKKIÓ!!!!!!
-Mi van, miért vagy ma ilyen feszült?
Jézus: Áldott légy fiam!
Kis idõ múlva arra jár még egy ember, és kihúzza a másik kezébõl is a szöget.
Jézus: ÁÁÁ! A K...A ANYÁDAT!!!
Egy fiú meg egy lány csókolozik azt mondja a fiú a lánynak:
- Bocs lenyeltem a rágód!
- Á nem csak náthás vagyok...
A kannibál család éppen egy embert eszik. A fiú mondja:
- Apu, milyen finom ez a misszionárius! Ettem a hátából, most ehetek az arcából is?
Erre az apa:
- Na de kisfiam...hátraarc?
- Te, én napról-napra egyre fiatalabbnak érzem magam!
- Hogy-hogy?
- Úgy, hogy nyáladzom, csak pépes ételt ehetek és pelenkát hordok.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- Hallottad, hogy Mike meghalt tegnap?
- Nem, mi történt vele?
- Tegnap épp a házunk elõtt autózott, amikor nem vett észre egy út szélén parkoló autót. Nekiment, kirepült a szélvédõn és a csukott ablakon keresztül pont a mi hálószobánkba repült be. Fejjel törte be az ablakot.
- Úristen, micsoda halál...
- Nem, ezt simán túlélte. Odakúszott a hálószobaszekrényünkhöz, és megpróbált a kilincsbe kapaszkodva talpra állni. Azonban a szekrény felborult, éppen szegény Mike-ra.
- Micsoda kegyetlen vég...
- Nem, ezt is túlélte. Kimászott alóla, és kikúszott az ajtón. A lépcsõkorlát mellett megint megpróbált felállni, de a korlát nem bírta a súlyát, és Mike lezuhant a földszintre, a korlát darabjai meg a fejére.
- Ezt már biztos nem élte túl...
- Dehogynem! Kimászott a konyhába, ahol a tûzhely mellett próbált talpra állni, de lerántotta a fazekat, és a forró víz mind az arcába borult.
- A szerencsétlen...
- Dehogy, ezt is túlélte. Elkúszott a telefonig, hogy a mentõket hívja. Azonban ahogy felvette a telefont, hanyatt esett, kirántotta a készüléket a falból, a konnektor kiszakadt, és mivel Mike vizes volt, megrázta az áram.
- Micsoda szörnyû halál!
- Dehogy, ezt is túlélte.
- Akkor hogyan halt meg?
- Lelõttem.
- Lelõtted? Miért?
- Bakker, ha így folytatja, az egész házat tönkreteszi!
- Úristen Móricka, mi csinálsz a kishúgoddal???
- Semmit, csak becézem...
"Egy diós dugót kell beleejteni a villanyakba, ami egy vállal felül a villanyak tetejére. A diót meghúzva rögzül. Ezután a sapkát a dióba beletekerve szorítjuk meg a stucnit."
😊))
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A tanítónéni azt mondja, hogy mondjon mindenki egy mondatot a békával, és a hajóval. Felszólítja Pistikét:
-A béka a hajó mellett úszik.
Ezután a köztudottan mocskos szájú Móriczka jön:
-Békapod a faszom, hajó, ha nem jó!!!
A tanítónõ felad a gyerekeknek egy házi feladatot, hogy írjanak fogalmazást a békáról és a hajóról.
Másnap kérdezi Pistikét hogy mit írt:
pistike:A béka kapja be a f@szom ha jó ha nem jó

-tágVIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Néhány évvel ezelõtt két bungee jumping sportoló elhatározta, hogy az iowai (USA) Boone Scenic Valley vasúti hídról fog leugrani. A szûk, egyvágányos híd a Des Moines folyó felett ível át, szavakkal le sem írható, mekkora élmény a hatalmas mélységbe tekinteni a keskeny hídról.
A két kalandor teljes mértékben híján volt a félelemnek, begyalogoltak a híd közepére, kikötötték a kötelüket, majd a mélybe vetették magukat. A kalandnak azonban rossz vége lett amikor megérkezett a vonat, ugyanis a két jóeszû fickó a hídon található legerõsebb dologhoz kötötte ki magát: a vasúti sínhez...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Egy német pap felfedezte, hogyan tud sört fõzni automata mosógépével. A 45 éves, duisburgi illetõségû Michael Fey még egy számítógépes csatoló áramkört is beépített a készülékbe, hogy számítógépével automatizálhassa a sörfõzõ programot.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Egy AMSEC nevû amerikai cég, aki páncélszekrényeket gyárt, a következõ figyelmeztetést helyezte el a széf használati útmutatójában:
"Ne tárolja a számkombinációs kártyát a páncélszekrény belsejében."
Pedig ez nagyon hasznos dolog lehet: miután a rabló szétfúrta/robbantotta a trezort, meglátja a kártyát, amin a nyitó számkombináció található, látja, milyen könnyû lett volna kinyitni, idegbajt kap, majd elrohan a helyszínrõl.
Egy londoni rádióadó versenyt hirdetett a leghosszabb ideig szárazjégen üldögélõk számára. (A szárazjég olvadáspontja -78.5 Celsius fok). Három férfi, miután 45 percig üldögélt a szárazjég tömbökön, kórházba került, ahol két hónap kezelés várt rájuk plusz néhány plasztikai mûtét, amely során az elfagyott bõrt pótolják.
"Nem hiszem, hogy valaha is rövidnadrágot tudok majd hordani" - mondta az egyik, 27 éves versenyzõ.
Természetesen a rádióadót megbüntették: gondatlan veszélyeztetés miatt 24000 dollárnyi büntetést kell fizetniük.
(The Houston Chronicle 2003. január 29)
Egy dél-ausztráliai Jehova Tanúja figyelmen kívül hagyott egy "Magánterület - idegeneknek belépni tilos" feliratú táblát. Az illetõ sérüléseket szenvedett, amikor egy kos megtámadta, ezért aztán beperelte az egyházát, mivel az nem világosította fel arról, hogy a "Belépni tilos" tábla azt jelenti, hogy belépni tilos.
(Herald Sun 2003. január 23)